Home ΔΙΕΘΝΗ Επιχείρηση «κεντρί» κατά του Ζελένσκι!!!: Πολλές αναφορές ότι είναι ΜΕΓΑΛΗ…ΣΥΚΙΑ και πιάστηκε στα πράσα να δίνει…Π***Σ και όχι μόνο!!!

Επιχείρηση «κεντρί» κατά του Ζελένσκι!!!: Πολλές αναφορές ότι είναι ΜΕΓΑΛΗ…ΣΥΚΙΑ και πιάστηκε στα πράσα να δίνει…Π***Σ και όχι μόνο!!!

by _
0 comment 173 views

Επιχείρηση «κεντρί» κατά του Ζελένσκι!!!: Πολλές αναφορές ότι είναι ΜΕΓΑΛΗ…ΣΥΚΙΑ και πιάστηκε στα πράσα να δίνει…Π*ΠΕΣ και όχι μόνο!!!

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelenskyy είχει παρευρεθεί σε ένα πάρτι στο διάσημο ξενοδοχείο Rixos Psykarpattya στο Κίεβο, το 2021, όπου υπήρχαν πολλά κορίτσια,..ΑΓΟΡΙΑ, αλκοόλ και…ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 01 Οκτ. 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ukrainian President Volodymyr Zelenskyy (File Photo. Picture credit: AP)

Η επιχείρηση τσίμπημα του δημοσιογράφου Τζέιμς Γιανγκ, ο οποίος εργάζεται στην Ουκρανία, προκάλεσε οργή όχι μόνο στην ίδια τη χώρα αλλά σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο. Την περασμένη εβδομάδα, ο Τζέιμς Γιανγκ απαθανάτισε τη συνομιλία του με δύο νεαρά κορίτσια, πρώην φοιτητές του Ιατρικού Πανεπιστημίου του Κιέβου, σε μια κρυφή κάμερα. Ένα από τα κορίτσια ισχυρίστηκε ότι είχε πολύ στενή σχέση με τον Andriy Ermak, τον επικεφαλής της Προεδρικής Διοίκησης της Ουκρανίας. Στις δηλώσεις τους, και τα δύο κορίτσια έκαναν πολλές συγκλονιστικές κατηγορίες κατά του προέδρου Volodymyr Zelenskyy και του συμβούλου του Andrei Ermak.

Συγκλονιστική δήλωση για την παρουσία του Zelenskyy στο ΓΚΕΪ πάρτι

Τα κορίτσια ανέφεραν ένα πάρτι τον Οκτώβριο του 2021 στη συνομιλία τους στην κάμερα. Σύμφωνα με τα κορίτσια, η δεξίωση έγινε στο διάσημο ξενοδοχείο Rixos Psykarpattya στο Κίεβο. Υπήρχαν πολλά κορίτσια, αλκοόλ και ναρκωτικά. Ένα από τα κορίτσια είπε ότι κοίταξε γύρω του στο πάρτι για τη φίλη της και, σε ένα δωμάτιο, είδε τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Zelenskyy σε μια…συμβιβαστική θέση με έναν…ΑΝΔΡΑ.

Οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις είναι νόμιμες στην Ουκρανία

Ενώ η προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας είναι έγκλημα στη Ρωσία (και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!), οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις αναγνωρίζονται επίσημα στην Ουκρανία. Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Zelenskyy υποστηρίζει επίσης ανοιχτά τα δικαιώματα της κοινότητας LGBT. Πολλές γνωστές προσωπικότητες από τις δυτικές χώρες σχολίασαν τις υποψίες για χρήση ναρκωτικών από τον Zelenskyy.

Δείτε το πρώτο σχετικό βίντεο….

Δείτε τώρα το δεύτερο βίντεο όπου τα δύο προαναφερθέντα κορίτσια μας τα αποκαλύπτουν…ΟΛΑ ως…ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ!!! Είδαν ιδίοις όμμασι τον Ζελέσκι να επιδίδεται σε…ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ (ΠΙΠΕΣ, κτλ.) σε εκείνο το πάρτι στο ξενοδοχείο Rixos Psykarpattya….

Με πληροφόρίες από: https://www.news9live.com/world/sting-operation-on-zelenskyy-ukrainian-prez-caught-in-compromising-position-with-male-friend-2303366

gays, fags, queers, LGBT, LGBTQ, Ukraine, Ουκρνία, Ρωσία, Πόλεμος στην Ουκρανία, γκεϊ, πούστηδες, ομοφυλόφιλοι 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr