Home Greek News Γιου-χουυυυυυ, αγόρια μου! – O Καμμένος στη…Μύκονο φορώντας…ΡΟΖ κι ο Παππάς με…ΓΚΕΪ ΤΑΤΟΥΑΖ!!! Τι γίνεται εδώ;;; • ΣΥΡΙΖΑ: Σε απόλυτο πανικό ο Κασσελάκης – Σκέψεις για στελέχωση με… Καμμένο!

Γιου-χουυυυυυ, αγόρια μου! – O Καμμένος στη…Μύκονο φορώντας…ΡΟΖ κι ο Παππάς με…ΓΚΕΪ ΤΑΤΟΥΑΖ!!! Τι γίνεται εδώ;;; • ΣΥΡΙΖΑ: Σε απόλυτο πανικό ο Κασσελάκης – Σκέψεις για στελέχωση με… Καμμένο!

by _
0 comment 179 views

Γιου-χουυυυυυ, αγόρια μου! – O Καμμένος στη…Μύκονο φορώντας…ΡΟΖ κι ο Παππάς με…ΓΚΕΪ ΤΑΤΟΥΑΖ!!! Τι γίνεται εδώ;;; • ΣΥΡΙΖΑ: Σε απόλυτο πανικό ο Κασσελάκης – Σκέψεις για στελέχωση με… Καμμένο!

ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΝΤΟ ΤΟΝ…ΣΤΕΦΑΝΑΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΜΕ…ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ: ΚΑΛΕ, ΓΙΟΥΧΟΥΥΥΥ ΦΤΕΡΑΑΑΑ….ΚΑΛΕ, ΓΙΟΥΧΟΥΥΥΥ ΤΗΝ ΚΟΥΝΑΣ ΤΗΣ ΑΧΛΑΔΙΑ….ΚΑΛΕ, ΓΙΟΥΧΟΥΥΥΥ ΤΟ ΤΡΙΒΕΙΣ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ…ΚΑΛΕ, ΓΙΟΥΧΟΥΥΥ ΚΑΝΕΛΩΝΕΙΣ ΤΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ;;;..!!!

Μάλιστα ο κύριος Καμμένος επέστρεψε λίγο αργότερα μετά την «αγαπησιάρικη» φωτογραφία με τον κύριο Αποστολάκη (στενότατος συνεργάτης Κασσελάκη), αναφέροντας πως στον ΣΥΡΙΖΑ έρχεται «αφουμιγκέισον»…

Αφουμιγκέισον ή μήπως αφουμι…ΓΚΕΪσον;;;


ΓΙΑΤΙ οι πρώην συγκυβερνώντες Νίκος Παππάς και Πάνος Καμένος συμπεριφέρονται πλέον…ΠΟΥΣΤΙΚΑ;;; Μήπως έχουν γίνει πλέον…ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ και δεν μας το λένε, ή μάλλον, μας το λένε δια της…ΠΛΑΓΙΟΥ ΟΔΟΥ (;;;)

Στιγμές χαλάρωσης περνάς στη Μύκονο ο Πάνος Καμμένος. Ο 50 οκτάχρονος πρώην πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ΑΝΕΛ, εθεάθη να κάνει νυχτερινή βόλτα στο νησί των ανέμων φορώντας…ΡΟΖ παντελόνι και μαύρο πουκάμισο με ανοιχτά τα επάνω κουμπιά και pochette στο πέτο !!! Μοιάζει με ζιγκολό!!!

Στο σάιτ IEFIMERIDA.GR διαβάζουμε…

________________________

Στη Μύκονο ο Πάνος Καμμένος: Βόλτα στα Ματογιάννια με…ροζ παντελόνι και ανοιχτό πουκάμισο [βίντεο]

11/08/2023  15:59

Στη Μύκονο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος κατεγράφη να κάνει τη βόλτα του στα κοσμικά Ματογιάννια.

Τον 58χρονο πρώην πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων «συνέλαβε» η κάμερα του Mykonos Live TV σε άκρως χαλαρή διάθεση και με αντίστοιχη αμφίεση, που τράβηξε τα βλέμματα.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος φορούσε ένα ροζ παντελόνι, το οποίο συνδύασε με μαύρο πουκάμισο, με ανοιχτά τα επάνω κουμπιά και pochette στο πέτο.

Πάνος Καμμένος: Απόλαυσε το ποτό του, παρέα με τη σύζυγό του
Ο Πάνος Καμμένος απόλαυσε το ποτό του σε γνωστό μπαρ της περιοχής, και συνέχισε τη βραδιά του με βόλτες στα γραφικά σοκάκια του νησιού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ >> https://video.mykonoslive.tv/videos/encoded/OUTPUT_SMALL_panoskamenos720.mp4

____________________________

Η δε κατάσταση με τον Νίκο Παππά είναι ακόμη χειρότερη, μιας και βάζει πλέον τατουάζ στο δέρμα του που, σύμφωνα με πολλούς, είναι ενδεικτικό του γεγονότος ότι, όχι μόνο έχει γίνει…ΓΚΕΪ, αλλά είναι τατουάζ συνθηματικό που σηματοδοτεί προς τους…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ότι..ΕΙΝ᾽ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΕΤΟΙΟΣ!!!

ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ Ο ΙΔΙΟΣ;;;

Αλλά για να αφήσουμε κατά μέρος λίγο τα αστεία, διαβάστε τώρα τα εξής απίστευτα από το NewsBomb.gr.


ΣΥΡΙΖΑ: Σε απόλυτο πανικό ο Κασσελάκης – Σκέψεις για στελέχωση με… Καμμένο!

ΣΥΡΙΖΑ: Απίστευτα πράγματα στην Κουμουνδούρου με τον Στέφανο Κασσελάκη να αναζητά συμμάχους ακόμα και από το μακρινό, πολιτικό, παρελθόν!

Η φράση «από την αναβροχιά, καλό και το χαλάζι», φαίνεται πως είναι το μότο διακυβέρνησης του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ψάχνει να βρει συνεργάτες όπου μπορεί. Ακόμα και σε μαύρες σελίδες της μεταπολίτευσης…

Έτσι, μετά την σκέψη για τον Νίκο Κοτζιά, ο οποίος εν μια νυκτί παραχώρησε στα Σκόπια το όνομα «Μακεδονία» για κάποιο λόγο που γνωρίζει μόνο εκείνος, ο κύριος Κασσελάκης έχει στρέψει το βλέμμα του στον Πάνο Καμμένο, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr.

Μάλιστα, διόλου τυχαίο δεν είναι το μπαράζ αναρτήσεων του πρώην προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ένα κόμμα το οποίο ο ελληνικός λαός τιμώρησε με εξαφάνιση μετά την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών.

Ο κύριος Καμμένος το τελευταίο διάστημα δεν σταματά να ποστάρει για τον ΣΥΡΙΖΑ, όντας αγκαλιασμένος με τον πρώην υπουργό Άμυνας (επί ΣΥΡΙΖΑ), Ευάγγελο Αποστολάκη.

Μάλιστα ο κύριος Καμμένος επέστρεψε λίγο αργότερα μετά την «αγαπησιάρικη» φωτογραφία με τον κύριο Αποστολάκη (στενότατος συνεργάτης Κασσελάκη), αναφέροντας πως στον ΣΥΡΙΖΑ έρχεται «αφουμιγκέισον».

Τι εστί «αφουμιγκέισον»; Σύμφωνα με τον κύριο Καμμένο:

«ΑΦΟΥΜΙΓΚΕΙΣΟΝ : Ναυτική ορολογία εξολόθρευσης τρωκτικών σε βαπόρι με σφράγισμα πορτών, φιλιστρινιών , λοιπών οπών, με χρήση χημικού καπνογόνου. Δεν θα το βρείτε στο Google εφαρμόζεται ενίοτε πλέον των πλοίων σε πολιτικούς σχηματισμούς από έμπειρους Ναυτικούς».

Κάπως έτσι το εμπρός… πίσω του Στέφανου Κασσελάκη συνεχίζεται, όπως άλλωστε συνεχίζεται και η αθρόα αποχώρηση μελών του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία προφανώς έχουν καταλάβει τι έρχεται τις επόμενες ημέρες. Ή και εβδομάδες…

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr