Home ΔΙΕΘΝΗ Μεγάλη φωτιά μέσα στη νύχτα στην κλειστή αγορά του Grand Bazar (Μεγάλου Παζαριού) στην Κωνσταντινούπολη!!!

Μεγάλη φωτιά μέσα στη νύχτα στην κλειστή αγορά του Grand Bazar (Μεγάλου Παζαριού) στην Κωνσταντινούπολη!!!

by _
0 comment 143 views

Μεγάλη φωτιά μέσα στη νύχτα στην κλειστή αγορά του Grand Bazar στην Κωνσταντινούπολη!!!

Ελπίζουμε οι πυροσβέστες να σβήσουν γρήγορα τη φωτιά.

Το Grand Bazar της Κωνσταντινούπολης δομήθηκε το 1455 από το Σουλτάνο Μωάμεθ II τον Πορθητή προς τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας της φρεσκοκατακτημένης πρωτεύουσας (Άλωση 1453). Από την ανέγερσή της έχει καεί 11 φορές.

Κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης: «Η φωτιά που ξέσπασε στην οροφή του Μεγάλου Παζαριού έχει τεθεί υπό έλεγχο».

Οι πυροσβέστες έθεσαν υπό έλεγχο μια φωτιά που άναψε στην οροφή του Μεγάλου Παζαριού της Κωνσταντινούπολης στα τέλη της 16ης Σεπτεμβρίου. Οι αξιωματούχοι έστειλαν πυροσβέστες στο σημείο σε μεγάλους αριθμούς μετά την αρχική αναφορά για την πυρκαγιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καπνός από τη φωτιά ήταν ορατός από πολλά σημεία της πόλης. Οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι οι προσπάθειες κατάσβεσης συνεχίζονταν γύρω στις 23:00. Οι αξιωματούχοι δεν επιβεβαίωσαν αμέσως την αιτία της πυρκαγιάς ή τυχόν θύματα.

Είναι πιθανό να ληφθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή έως ότου οι πυροσβέστες εκκενώσουν το σημείο. Δεν μπορούν να αποκλειστούν υπολειπόμενες διαταραχές στις μεταφορές και τις επιχειρήσεις. Ο καπνός από τη φωτιά μπορεί να επιδεινώσει αισθητά την ποιότητα του αέρα στην περιοχή βραχυπρόθεσμα.

Τουρκία, Μεγάλο Παζάρι , Διεθνή 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr