Home ΚΟΣΜΟΣ «Πρέπει να φοβάστε»!!! Σοκαριστικό κρεσέντο για όσα έπονται – ΒΙΝΤΕΟ

«Πρέπει να φοβάστε»!!! Σοκαριστικό κρεσέντο για όσα έπονται – ΒΙΝΤΕΟ

by _
0 comment 186 views

Nektaria Ria Karra

ATZENTA 2030

ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ

«Πρέπει να φοβάστε»!!! Σοκαριστικό κρεσέντο για όσα έπονται – ΒΙΝΤΕΟ

Αυτούς βάζουν μπροστά για να περάσουν το μήνυμα φόβου και υποταγής

Η Claire Nouvian είναι Γαλλίδα περιβαλλοντική ακτιβίστρια, δημοσιογράφος, τηλεοπτική παραγωγός και από εκείνα τα άτομα, τα οποία θα επιβάλλουν στο ευρύ κοινό τις επιταγές της εξουσίας.

Όπως αναφέρει, με πρόσχημα την ανύπαρκτη κλιματική κρίση, σύμφωνα με νομπελίστες επιστήμονες, οι πολίτες ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ:

«Εγώ είμαι της σχολής της ”Εμπεριστατωμένης Καταστροφολογίας” του Jean-Pierre Dupuy ξεκάθαρα επειδή πρέπει να πιστεύετε στις καταστροφές αφού ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη…

Εδώ και δεκαετίες, μας προειδοποιούν για το γεγονός ότι επιστημονικά οδεύουμε προς τον τοίχο και μάλιστα είμαστε μέσα τον τοίχο ταχύτερα απ’ ό,τι προβλέφθηκε.

Δεν το αναμέναμε αυτό. Αναρωτιόμασταν: ”Θα είναι τόσο γρήγορο; Είναι τόσο μακρινό; Θα είναι τόσο καταστροφικό τόσο γρήγορα;”

Να θυμίσω ότι έχουμε παγκόσμια υπερθέρμανση 1,2 βαθμών Κελσίου.

Και φανταστείτε ότι αν αύριο σταματήσουμε τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, αν σταματήσουμε τα πάντα ως εκ θαύματος, -επειδή προφανώς

Η καταστροφή έχει έρθει!!!! Πρέπει να πιστεύετε στην καταστροφή επειδή έχει ήδη έρθει…

Και επειδή δεν πιστέψαμε σ’ αυτήν, δεν δράσαμε. Μια νορβηγική μελέτη δημοσιεύθηκε το καλοκαίρι η οποία έδειχνε ότι ακριβώς στην πραγματικότητα άτομα όπως εσείς δεν φοβούνται αρκετά!!!

Για την ακρίβεια, εγώ θα ήθελα να φοβάστε πολύ περισσότερο!!!!!».

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr