Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η αλαζονική Δόμνα Μιχαηλίδου είχε το θράσος να ειρωνευτεί τον Δ. Νατσιό που παρέθεσε στη Βουλή τα αίσχη των σχολικών βιβλίων

Η αλαζονική Δόμνα Μιχαηλίδου είχε το θράσος να ειρωνευτεί τον Δ. Νατσιό που παρέθεσε στη Βουλή τα αίσχη των σχολικών βιβλίων

by _
0 comment 266 views
 
 

Η αλαζονική Δόμνα Μιχαηλίδου είχε το θράσος να ειρωνευτεί τον Δ. Νατσιό που παρέθεσε στη Βουλή τα αίσχη των σχολικών βιβλίων

  • at 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2023

Ο Δ.Νατσιός παρέθεσε συντριπτικά επιχειρήματα για τα σχολικά βιβλία και η Δόμνα Μιχαηλίδου είχε μόνο ειρωνείες και αερολογίες ως απάντηση.

Συντάκτης: Παντελής Λαμψιώτης

Βουλή – Δόμνα Μιχαηλίδου: Ο Πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός, έχοντας μια μακροχρόνια εμπειρία στα σχολεία ως δάσκαλος, έφερε μια επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή με θέμα: «Τα ακατάλληλα βιβλία Γλώσσας Δημοτικού σχολείου και Γυμνασίου».

Με έναν «βομβαρδισμό» παράθεσης παραδειγμάτων μέσα από βιβλία Γλώσσας διαφόρων τάξεων, ο κ. Νατσιός παρουσίασε τα διάφορα αίσχη που διδάσκονται στα παιδιά μας, σε μια παιδεία που εν πολλοίς σήμερα έχει καταντήσει ανθελληνική, ανιστόρητη και αμοραλιστική.

Τα σημεία που υπέδειξε ο κ. Νατσιός πραγματικά σοκάρουν και προκαλούν θλίψη για την οικτρή κατάσταση της σχολικής εκπαίδευσης. Αναφέρουμε μερικά ενδεικτικά:

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια του ρεπορτάζ…

Η αλαζονική Δόμνα Μιχαηλίδου είχε το θράσος να ειρωνευτεί τον Δ. Νατσιό που παρέθεσε στη Βουλή τα αίσχη των σχολικών βιβλίων (sportime.gr)

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr