Home Greek News Η Θεσσαλία «βουλιάζει» από τα νερά, τα νησιά από τους αλλοδαπούς! Κανείς δεν μιλά. Μας ψεκάζουν ή όχι;; vid

Η Θεσσαλία «βουλιάζει» από τα νερά, τα νησιά από τους αλλοδαπούς! Κανείς δεν μιλά. Μας ψεκάζουν ή όχι;; vid

by _
0 comment 159 views
Η Θεσσαλία «βουλιάζει» από …
Η Θεσσαλία «βουλιάζει» από …

Η Θεσσαλία «βουλιάζει» από τα νερά, τα νησιά από τους αλλοδαπούς! Κανείς δεν μιλά. Μας ψεκάζουν ή όχι;; vid

Τι μεταδίδεται αυτή την ώρα για το Αιγαίο…

Ολοένα και αυξάνονται οι διαμένοντες αλλοδαποί στα νησιά του Βορείου Αιγαίου με το Υπουργείο Μετανάστευσης να είναι σε ρόλο παρατηρητή και απλού διαχειριστή μίας κατάστασης που έχει ως αποτέλεσμα, αφενός οι αφίξεις να αυξάνονται, αφετέρου να γεμίζουν οι δομές στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, αναφέρει ο Πολίτης της Χίου!!!

Με λίγα λόγια ενώ, η Θεσσαλία βουλιάζει από τα νερά, τα νησιά βουλιάζουν από τους αλλοδαπούς και κινδυνεύουν αργά ή γρήγορα να βρεθούν εκτός Ελλάδας, καθώς τα χρόνια περνάνε και οι πληθυσμοί αλλάζουν!!!



Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η νέα δομή της Σάμου, η οποία πλέον έχει γεμίσει ασφυκτικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αφού με δυνατότητα φιλοξενίας 2.040 ατόμων πλέον έφθασε να φιλοξενεί 2.454 άτομα σύμφωνα με την τελευταία αποτύπωση της εθνικής εικόνας στις 8 Σεπτεμβρίου.

Ακόμα ένα χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, υπογραμμίζεται, ότι μόλις σε μία ημέρα, αποβιβάστηκαν στις ακτές του νησιού 195 άτομα, θυμίζοντας εποχές περασμένων ετών.

Καλύτερη αλλά όχι λιγότερο ανησυχητική είναι η εικόνα στην Χίο που πλέον ξεπέρασε το 50% της δυνατότητας φιλοξενίας της. Έτσι με ανώτερη χωρητικότητα τα 1.014 άτομα έφθασε να φιλοξενεί 657 διαμένοντες.

Αντίστοιχα στη Λέσβο, στο Καρά Τεπέ, διαμένουν 3.611 αλλοδαποί με δυνατότητα χωρητικότητας τα 8.000 άτομα.

Συνολικά στα νησιά διαμένουν 9.750 άτομα, χώρια όσων υπάρχουν ανεξάρτητα από τις δομές και πολλοί κάνουν λόγο για εξίσου σημαντικό αριθμό! Μία αρκετά υπολογίσιμη πληθυσμιακή δύναμη!!!



Σιγά-σιγά δημιουργείται από την Ρόδο μέχρι την Θράκη (έτερο πέρασμα αλλοδαπών), αν συμπεριλάβουμε τα ΚΥΤ που υπάρχουν στα ακριτικά νησιά, τους παράνομους μετανάστες που συρρέουν από κυκλώματα διακίνησης, αλλά και την τουρκική παρουσία σε νευραλγικά σημεία (Θράκη, Ρόδος, Κως κτλ.), μία ζώνη ισλαμικών πληθυσμών, η οποία θα φέρει ραγδαίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή: Σε όλα δηλαδή τα σημεία, όπου σύμφωνα με σχέδιο, το οποίο είναι εκπονημένο εδώ και πολλά χρόνια, θα αποτελέσουν δύο ξεχωριστές περιφέρειες, αυτήν των παραλίων της Μικράς Ασίας και των ανατολικών νησιών μας με πρωτεύουσα την Σμύρνη (ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΠΙΜΟΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ) και αυτή της Θράκης (ένωση ανατολικής με την ελεύθερη δυτική) και πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη.

Το εν λόγω σχέδιο του ΝΑΤΟ έχει αποκαλύψει στο βιβλίο του «ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ» ο Δημοσθένης Λιακόπουλος από το 2001 και κάνει λόγο για αλλαγή συνόρων και διαμελισμό της περιοχής μας σε περιφέρειες (μεταξύ των άλλων και στην Ήπειρο, την Κρήτη κοκ.)

Με πληροφορίες από politischios. gr / photo eurokinissi

https://www.el.gr/ethnos/i-thessalia-voyliazei-apo-ta-nera-ta-n/?fbclid=IwAR1A8uyZ-RH20ZkxHs23sXEGwNpdadKvq9S__mhKoZi4KjZAnFZvZby7Abo

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr