Home Greek News ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – Όπου φωτιές και πλημμύρες (Ελλάδα, ΗΠΑ και αλλού), εκεί ξεφυτρώνουν -«όλως τυχαίως»-…ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ του WEF!!!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – Όπου φωτιές και πλημμύρες (Ελλάδα, ΗΠΑ και αλλού), εκεί ξεφυτρώνουν -«όλως τυχαίως»-…ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ του WEF!!!

by _
0 comment 364 views

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – Όπου φωτιές και πλημμύρες (Ελλάδα, ΗΠΑ και αλλού), εκεί ξεφυτρώνουν -«όλως τυχαίως»-…ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ του World Economic Forum (WEF, Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ)!!!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ στην περίπτωση της Ελλάδος,….Ο ΒΟΛΟΣ….Η ΛΑΡΙΣΑ…Η ΡΟΔΟΠΗ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!


Τοποθεσίες πυρκαγιών (ΗΠΑ, Καναδάς, Ελλάδα, κ.λπ.)… Τι κοινό έχουν όλες;;!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 09 Σεπτ. 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Αυτό που θέλουμε να τονίσουμε εδώ είναι ότι όπου υπάρχουν πυρκαγιές ή πλημμύρες είναι επίσης -όλως «τυχαίως»– ένα πρόγραμμα της κυβέρνησης που προωθεί τις… έξυπνες πόλεις….

Ξεκινάμε με το σχετικό βιντεάκι μας πάνω σε αυτό…και ΠΡΟΣΕΞΤΕ τις αναφορές μου στους Μπουτάρη και Μητσοτάκη… 

GREEKNEWSONDEMAND.com: Τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο Γιάννης Μπουτάρης κι άλλοι σας έχουν υπούλως προειδοποιήσει ότι έρχονται πλημμύρες και φωτιές στην Ελλάδα!! Όπερ και εγένετο τελικά!! Και πως θα ήξεραν αυτά αυτοί;;

Ας δούμε πρώτα μερικά παραδείγματα στην περίπτωση μεγάλων πόλεων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής…

Ουάου… είναι πλέον τόσο προφανές ότι όλα αυτά είναι ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ… που ακόμη και οι μη «ψεκασμένοι» (δηλαδή, αυτοί που περιφέρονται ολημερίς με τις παρωπίδες) θα μπορούσαν να το καταλάβουν αυτό.

Οι λόγοι είναι πιθανώς πολλοί… καθώς γνωρίζουμε ότι τα δέντρα θα μπλοκάρουν τις δέσμες 5G… αλλά επίσης, φαίνεται να υπάρχει ώθηση για εξαγορά καμένων περιοχών κοψοχρονιά

Το κλειδί εδώ είναι το εξής: Οι έξυπνες πόλεις δεν είναι σχεδιασμένες για τους Homo Sapien, αλλά για τους για.. Homo Borg Genesis!!! ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ;;; Αν όχι, τότε διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Αποκάλυψη-σοκ: Οι εμβολιασμένοι αποτελούν πλέον νέο… ανθρώπινο είδος, το Homo Borg Genesis!!! ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ, ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΝΤΟΤΗΣ θεωρούνται από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ!!!

Αποκάλυψη-σοκ: Οι εμβολιασμένοι αποτελούν πλέον νέο… ανθρώπινο είδος, το Homo Borg Genesis!!! ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ, ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΝΤΟΤΗΣ θεωρούνται από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ!!!

Στην περιοχή γύρω από το Όστιν του Τέξας, υπάρχει μεγάλη φωτιά εκεί. Στην ίδια περιοχή, η πόλη του Ώστιν φιλοξενεί μια εκδήλωση Smart City Challenge.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ >> https://www.austintexas.gov/sites/default/files/files/Transportation/Austin_SCCFinal_Volume1_5.25.pdf

Φωτιές υπάρχουν και στην πολιτεία της Ουάσιγκτον των ΗΠΑ και οι νομοθέτες εκεί πιέζουν για ένα νομοσχέδιο στο Κογκρέσο που έχει να κάνει με τη δημιουργία έξυπνων πόλεων στην πολιτεία της Ουάσιγκτον!

Η Suzan DelBene (από την Ουάσιγκτον) και η Yvette Clarke (από τη Νέα Υόρκη) παρουσίασαν τον νόμο για τις έξυπνες πόλεις και κοινότητες στις 20 Μαΐου 2021 για να προωθήσουν τη χρήση τεχνολογιών έξυπνων πόλεων και να ενισχύσουν τον ομοσπονδιακό συντονισμό αυτών των προγραμμάτων.

Δείτε το σχετικό κυβερνητικό έγγραφο >> https://delbene.house.gov/uploadedfiles/smart_cities_and_communities_one-pager.pdf

Υπάρχουν επίσης πυρκαγιές στην πολιτεία του Νιου Τζέρσεϊ που καίνε αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου του Πρίνστον (ο Πρίνσετον βρίσκεται στο Νιου Τζέρεσυ)…

Τα κεντρικά ερευνητικά γραφεία των Princeton, Rutgers, NJIT, Rowan and Stevens Institute, σε συντονισμό με την Chief Innovation Officer Beth Noveck της Πολιτείας του Νιου Τζέρσεϋ, σχημάτισαν μια ομάδα εργασίας για την αναζήτηση ευκαιριών συνεργασίας για έρευνα «έξυπνων πόλεων» στο Νιου Τζέρσεϊ. Τα ερευνητικά ιδρύματα σε όλη την πολιτεία είναι επιλέξιμα και καλούνται να συμμετάσχουν.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ >> https://partnerships.princeton.edu/research-initiatives/new-jersey-smart-cities

Υπάρχουν επίσης μεγάλες πυρκαγιές που καίνε στην πολιτεία του Νέου Μεξικού που καίνε αυτή τη στιγμή. Διατάχθηκαν εκκενώσεις λόγω της πυρκαγιάς El Valle που καίει βορειοανατολικά της Española. Περισσότερα ΕΔΩ.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της πόλης του Αλμπουκέρκι, το Αλμπουκέρκι είναι μια…έξυπνη πόλη.

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://www.cabq.gov/technology-innovation/news/albuquerque-is-a-smart-city

Στο Νέο Μεξικό, οι νέοι κανονισμοί για τα κτίρια και τις υποδομές συμβάλλουν στη δημιουργία πιο βιώσιμων, ανθεκτικών κοινοτήτων. Αυτό πάει να πει…ΕΞΥΝΠΕΣ ΠΟΛΕΙΣ. Περισσότερα ΕΔΩ.

Πριν έναν μήνα είχαμε βγάλει το άρθρο μας με τίτλο ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – Μεγάλο συνέδριο της Ελίτ για τις “έξυπνες πόλεις” έλαβε χώρα στο ΜΑΟΥΙ…ΠΡΙΝ ΚΑΕΙ!!!, που έχει να κἄνει με γεγονός πως οι Ελίτ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων σε συνεργασία με τον ΟΗΕ, είχαν πραγμστοποιήσει μεγάλο συνέδριο στο Μάουι τον περασμένο Ιάν. του 2023, με θέμα πως να μετατρέψουν το πόλεις του Μάουι σε πόλεις…ΕΞΥΠΝΕΣ. Και…μήνες μετά…ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ;; Στο κόλπο αυτού του ύποπτου συνεδρίου που ΠΡΟΗΓΗΘΗ ΤΩΝ ΦΩΤΙΩΝ ΣΤΟ ΜΑΟΥΙ ήταν και το…Ε.Κ. Πανεπιστήμιο Αθηνών στο βαθμό που έχουν βάλει την ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΠΡΑΓΜΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ;;;

Διαβάστε όλο το άρθρο  ΕΔΩ >> https://greeknewsondemand.com/2023/08/14/%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%

Μεγάλο συνέδριο της Ελίτ για να γίνει ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΗΣΙ το ΜΑΟΥΙ έγινε ΕΚΕΙ…ΠΡΙΝ ΚΑΕΙ!!! – Στο κόλπο και το…Ε.Κ. Πανεπιστήμιο Αθηνών!!!

ΙΔΟΥ ΟΙ ΕΞΥΝΠΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ…ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΤΕ ΚΑΕΙ ΕΙΤΕ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ…

Λοιπόν, για να μην στα πολυλογώ για όλα αυτά, γιατί είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ μέχρι τώρα τι συμβαίνει εδώ, το ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΥΠΟΥΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ…ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!! Υπάρχουν..ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…μια προσπάθεια των σκοτεινών δυνάμεων να στήσουν…ΚΑΙ ΕΚΕΙ…ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ!!! Είτε στην ΑΘΗΝΑ είτε στην Θεσσαλονίκη είτε στον…ΒΟΛΟ είτε στη…ΛΑΡΙΣΑ, κ.ο.κ.!!!

Δείτε τώρα το παράδειγμα του Βόλου…

Η Λάρισα το τελευταίο μήνα έχει και καεί και πλημμυρίσει!!!

ΦΩΤΙΕΣ δεν υπήρξαν πρόσφατα στον ΒΟΛΟ;;;  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!! Σύμφωνα λοιπόν με το σάιτ magnesianews.gr, διαβάζουμε τα εξής επιβεβαιωτικά ότι ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ…ΕΞΠΥΝΗ ΠΟΛΗ, ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΣΤΕΣ…ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΕΚΕΙ!!!…

Βόλος, Έξυπνη Πόλη: “Δεν υπήρχε άλλο ερασιτεχνικό σωματείο που ενδιαφέρεται για την Αλλη Μεριά”

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ >> https://magnesianews.gr/athlitismos/volos-exypni-poli-quot-den-ypirche-allo-erasitechniko-somateio-poy-endiaferetai-gia-tin-alli-meria-quot.html

Δείτε τώρα το παράδειγμα της Λάρισας…

Η Λάρισα το τελευταίο μήνα έχει ΚΙ ΑΥΤΗ και καεί (πατήστε εδώ) και πλημμυρίσει (δείτε ΕΔΩ)!!!

Η Λάρισα μετατρέπεται σταδιακά σε…ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ!!! Περισσότερα ΕΔΩ.

Πάμε στο σάιτ parallaximag.gr όπου διαβάζουμε για τις..έξυπνες πόλεις στην Ελλάδα… 

Υπάρχουν έξυπνες πόλεις στην Ελλάδα; Ναι υπάρχουν και μας βάζουν τα γυαλιά. Όσο και αν φαίνεται περίεργο στην Ελλάδα υπάρχουν πόλεις που έχουν αξιοποιήσει τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία.

Χαρακτηριστική είναι αναφορά για τη πόλη…ΡΟΔΟΠΗ που μόλις…ΚΑΗΚΕ

Ροδόπη – Δίπλα σε αυτούς που το έχουν ανάγκη

Η εφαρμογή «Χαρτογράφηση ΑμεΑ στο Νομό Ροδόπης», που ανέπτυξε ο Σύλλογος ΠΕΡΠΑΤΩ στο πλαίσιο του προγράμματος  «Σημεία Στήριξης» έγινε με στόχο να αποτελέσει τη βάση για την καταγραφή των ΑμεΑ για τις ανάγκες της Πολιτικής Προστασίας, σε περίπτωση φυσικών καταστροφών.

Με σύμμαχο το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το Κοινωφελές Ίδρυμα ΤΙΜΑ, τον Κοινωφελή Οργανισμό Hellenic Hope και το Κοινωφελές Ίδρυμα Μποδοσάκη, στο πλαίσιο του προγράμματος  «Σημεία Στήριξης» δημιούργησαν την εφαρμογή με στόχο αρχικά τον εντοπισμό των ατόμων με αναπηρία στην ευρύτερη περιοχή της Ροδόπης και ακολούθως τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους.

Στην εφαρμογή έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής εκατοντάδες άτομα παρόλο που ο αριθμός των ανθρώπων με κάποια μορφής αναπηρίας θεωρείται πως είναι πολύ μεγαλύτερος, μιας και στην ΕΕ ο μέσος όρος των ατόμων με κάποιας μορφής αναπηρία βρίσκεται στο 15-18% του συνολικού πληθυσμού..

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://parallaximag.gr/life/yparchoun-eksypnes-poleis-stin-ellada-nai-yparchoun-kai-mas-vazoun-ta-gyalia

Είναι να απορεί κανείς το γεγονός πως τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο Γιάννης Μπουτάρης κι άλλοι σας έχουν υπούλως προειδοποιήσει ότι έρχονται πλημμύρες και φωτιές στην Ελλάδα!!! Όπερ και εγένετο τελικά!! Και πως θα ήξεραν αυτά αυτοί;; Είναι επειδή είναι ΚΙ ΑΥΤΟΙ…ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ. Διαβάστε επίσης λοιπόν τα εξής άρθρα μας για περισσότερα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]

Όταν ο Μητσοτάκης το ’17, με προηγούμενη γνώση, προανήγγελλε το κακό που έμελλε να σαρώσει όλη την Ελλάδα: «Ξέρουμε μετά βεβαιότητος ότι θα συμβούν σεισμοί, φωτιές και πλημμύρες»…!!!

Όταν ο Μητσοτάκης το ’17, με προηγούμενη γνώση, προανήγγελλε το κακό που έμελλε να σαρώσει όλη την Ελλάδα: «Ξέρουμε μετά βεβαιότητος ότι θα συμβούν σεισμοί, φωτιές και πλημμύρες»…!!!

Ο Γιάννης Κουντούρης στο Δίκτυο Ελληνισμού αποκαλύπτει τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αίτια πίσω από τις φωτιές, Ατζέντα 21 που έχει υπογράψει κι η ΕΛΛΑΔΑ!!!

Ο Γιάννης Κουντούρης στο Δίκτυο Ελληνισμού αποκαλύπτει τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αίτια πίσω από τις φωτιές, Ατζέντα 21 που έχει υπογράψει κι η ΕΛΛΑΔΑ!!!


Και τέλος, και προτού πάμε στο σχετικό βίντεο μας, διαβάστε λίγο το εξης άρθρο του Amazon.com του δισεκατομμυριούχου Jeff Bezos για το νησί…ΝΑΞΟ. Μην ξεχνάμε πως υπάρχουν αναφορές ότι ο λόγος για τον οποιον ΚΑΗΚΕ το….ΜΑΟΥΙ είναι επειδή πλούσιοι, όπως ο…BEZOS, προσπαθούν να μετατρέψουν το νησί σε ΝΗΣΙ…ΕΞΥΠΝΟ, κάτι το οποίο αναφέρεται στο εξής άρθρο του σάιτ του BEZOS αναφορικά με τη…ΝΑΞΟ ΜΑΣ!!!… 

Έξυπνο νησί: Πώς το AWS Cloud τροφοδοτεί κοινωνικές, οικονομικές και περιβαλλοντικές βελτιώσεις στην Ελλάδα

Η Amazon Web Services (AWS) ηγείται ενός πιλοτικού έργου για να μετατρέψει το ελληνικό νησί της Νάξου στο Αιγαίο Πέλαγος σε ένα έξυπνο νησί. Το έξυπνο νησί φιλοδοξεί να προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής στους κατοίκους του, ευκαιρίες για τοπικές επιχειρήσεις και έναν ελκυστικό προορισμό για τουρίστες και ψηφιακούς νομάδες από όλο τον κόσμο.

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://aws.amazon.com/blogs/publicsector/smart-island-how-aws-cloud-powering-social-economic-environmental-improvements-

Για να μην πούμε και για τις ΦΩΤΙΕΣ που έγιναν ΦΕΤΟΣ…ΣΤΗ ΝΑΞΟ!!!…

Και περιττό να πούμε ότι Η ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ συμβαίνει και στην Θεσσαλία, στην πόλη…Καρδίτσα, κτλ.!!!

Σύμφωνα με το σάιτ… karditsalive.net της…ΚΑΡΔΙΤΑΣ , διαβλαζουμε τα εξής ανατρισιαστικά.. 

________________________________

Ανοίγει από 1η Ιουλίου 2022 το πρόγραμμα «Έξυπνες Πόλεις» για 315 Δήμους της χώρας 

  • 16 Ιουνίου 2022, 16:56

Τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Έξυπνες Πόλεις» θα έχουν από 1η Ιουλίου 315 Δήμοι της χώρας.

Όπως ανακοίνωσε από τα Χανιά ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, από τον επόμενο μήνα οι Δήμοι με πληθυσμό κάτω των 100 χιλιάδων κατοίκων θα μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους. Με τον τρόπο αυτό, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση και για το δεύτερο στάδιο του προγράμματος «Έξυπνες Πόλεις», το οποίο ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος τον Οκτώβριο του 2021, σχεδιάστηκε και υλοποιείται από τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θοδωρή Λιβάνιο.

Η υποβολή των σχεδίων θα πραγματοποιείται ψηφιακά, μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος του ΕΣΠΑ (ΟΠΣ ΕΣΠΑ), μέχρι και την 31η Οκτωβρίου 2022. Για τον σκοπό αυτό, ο μηχανισμός του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα είναι στη διάθεση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, αλλά και κάθε Δήμου ξεχωριστά, για οποιαδήποτε πληροφορία ή συνδρομή χρειαστεί αναφορικά με την κατάρτιση και την υποβολή των σχεδίων αξιοποίησης του προγράμματος.

Με το πρόγραμμα των «Έξυπνων Πόλεων» δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους Δήμους να ευθυγραμμιστούν με την κεντρική διοίκηση αναφορικά στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού. Σκοπός του προγράμματος είναι η αναβάθμιση της καθημερινότητας των δημοτών και των τοπικών κοινωνιών, με την επιλογή εκείνων των ψηφιακών έργων που ανταποκρίνονται καλύτερα στις προτεραιότητες κάθε Δήμου, μέσα από έναν κατάλογο έργων που διαρθρώνονται σε επτά κατηγορίες:

  • Βιώσιμη Μετακίνηση
  • Εξοικονόμηση Ενέργειας
  • Μείωση Ενεργειακού Αποτυπώματος Δημοτικών Κτιρίων
  • Βελτίωση Εξυπηρέτησης Πολίτη και Επιχείρησης
  • Βελτίωση Ποιότητας Ζωής
  • Ενίσχυση τοπικής Δημοκρατίας, Διαβούλευσης και Διαφάνειας
  • Προστασία από Κυβερνοεπιθέσεις και ενίσχυση Ψηφιακών Υποδομών)

Η δράση για τους 315 Δήμους χρηματοδοτείται με περίπου 230 εκατομμύρια ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάκαμψης (ΕΤΠΑ). Τα ποσά που έχουν στη διάθεσή τους οι δήμοι κυμαίνονται από 210.000 € (για τους πολύ μικρούς δήμους) μέχρι 2.770.000 € (για τους δήμους με πληθυσμό λίγο μικρότερο των 100.000 κατοίκων). Επισημαίνεται ότι κάθε Δήμος γνωρίζει εκ των προτέρων το ύψος χρηματοδότησης, ώστε να επιλέξει τις κατάλληλες δράσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα είναι ήδη σε εξέλιξη για τους 16 Δήμους άνω των 100.000 κατοίκων συν τα Τρίκαλα, λόγω της σημαντικής ψηφιακής υποδομής που έχουν ήδη αναπτύξει. Η χρηματοδότηση του πρώτου σταδίου, ύψους 90 εκατομμυρίων ευρώ, γίνεται με πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Αναλυτικά, οι 38 δράσεις, ανάμεσα στις οποίες κάθε Δήμος καλείται να επιλέξει εκείνες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του, είναι οι ακόλουθες:

  1. Έξυπνο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ)
  2. Έξυπνες στάσεις ΜΜΜ
  3. Έξυπνο σύστημα διασφάλισης προσβασιμότητας ατόμων με κινητικά προβλήματα
  4. Έξυπνες διαβάσεις πεζών και φιλικές προς ΑΜΕΑ
  5. Συστήματα ενημέρωσης για την κυκλοφορία
  6. Έξυπνοι κάδοι απορριμμάτων
  7. Διασύνδεση λαμπτήρων σε κεντρικό υπολογιστικό κέντρο διαχείρισης
  8. Οργάνωση Γραφείου Κίνησης και Διαχείριση Δημοτικού στόλου οχημάτων.
  9. Έξυπνα συστήματα ενεργειακής διαχείρισης δημοτικών και σχολικών κτιρίων
  10. Έξυπνα συστήματα ηλεκτροφωτισμού εντός δημοτικών κτιρίων
  11. Έξυπνος Οδηγός Πόλης / Δήμου με καταγραφή τοπικών επιχειρήσεων και ανάδειξη προσφορών
  12. Σύστημα διαχείρισης δημοτικών κοιμητηρίων και ψηφιοποίηση φακέλων
  13. Πλατφόρμα διαχείρισης παιδικών σταθμών, ενημέρωσης γονέων με smart εφαρμογή
  14. Ψηφιακή Πλατφόρμα διαχείρισης ευπαθών ομάδων
  15. Διαχείριση κλειστών και ανοικτών χώρων άθλησης, πολιτισμού και ψυχαγωγίας (προγραμματισμός μαθημάτων, ενημέρωση γονέων, αγώνες, μαζικός αθλητισμός κλπ)
  16. Ψηφιακή Πλατφόρμα Διαχείρισης Λαϊκών Αγορών
  17. Σύστημα ηλεκτρονικής διακίνησης εγγράφων και ψηφιακών υπογραφών
  18. Σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικών πληρωμών
  19. Παροχή συστημάτων τηλεϊατρικής σε ευπαθείς ομάδες για απομακρυσμένη διάγνωση
  20. Πολιτιστικές – Αθλητικές εκδηλώσεις – Διαχείριση ηλεκτρονικού εισιτηρίου
  21. Εγκατάσταση έξυπνων συστημάτων μέτρησης ποιότητας αέρα στην επικράτεια του δήμου
  22. Εγκατάσταση έξυπνων συστημάτων μέτρησης ποιότητας υδάτων (πόσιμου, ποταμών, λιμνών και θαλασσών σε βιομηχανικές εφαρμογές κλπ)
  23. Ψηφιοποίησης και σύστημα διαχείρισης φακέλων ΔΕΥΑ
  24. Έξυπνο σύστημα προειδοποίησης και αντιμετώπισης κινδύνων (πλημμυρικών φαινομένων, πυρκαγιάς , σεισμού κλπ.) εντός των ορίων του δήμου και σύμφωνα με τις αρμοδιότητες τους.
  25. Σύστημα έξυπνης άρδευσης
  26. Σύστημα διαχείρισης αστικού πρασίνου και κοινοχρήστων χώρων.
  27. Ψηφιοποίηση καταλόγων δημοτικών βιβλιοθηκών – Δημιουργία έξυπνης δημοτικής βιβλιοθήκης
  28. Ψηφιοποίηση τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς
  29. Ανάπτυξη ψηφιακού διδύμου (digital twin) πόλης
  30. Ηλεκτρονικό Σύστημα Διαβούλευσης Προϋπολογισμού, Τεχνικού Προγράμματος
  31. Ηλεκτρονικό Σύστημα Διαβούλευσης Κανονιστικών Αποφάσεων
  32. Ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης και οργάνωσης της Διοίκησης και της επιχειρησιακής ικανότητας των ΟΤΑ.
  33. Υλοποίηση δημόσιων δεικτών μέτρησης απόδοσης σύμφωνα με ISO 37122, προσαρμοσμένο στις ελληνικές συνθήκες
  34. Ολοκληρωμένη υποδομή προστασίας από Κυβερνοεπιθέσεις (Network Firewall, Endpoint Security κλπ) και παροχή συστήματος τηλεργασίας.
  35. Κεντρική ενιαία πλατφόρμα διαχείρισης και συλλογής δεδομένων δράσεων ψηφιακού μετασχηματισμού των ΟΤΑ.
  36. Ψηφιακή Πλατφόρμα συνεδριάσεων συλλογικών οργάνων και επιτροπών
  37. Δημιουργία διασύνδεσης με δίκτυα υψηλής ταχύτητας μεταξύ δημοτικών κτιρίων – υποδομών
  38. Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!!!

Greece, Greece fires 2023, Greece wildfires, Directed Energy Weapons, DEW, Energy Weapons, Energy Weapons, Hawaii, Hawaii fires, Maui fires, Lahaina fire, fires, Agenda 21, Agenda 2023, smart cities 

#wildfires, #DirectedEnergyWeapons, #DEW, #EnergyWeapons #Hawaii, #Hawaiifires, #Mauifires, #Lahainafire, #fires, #Agenda21, #Agenda2023,, Φωτιές, πυρκαγιές, Ελλάδα, ειδήσεις, Ρόδος, φωτιές στην Ελλάδα 2023, Αιολικά πάρκα, ΑΠΕ, ανεμογεννήτριες, Κέρκυρα , Ατζέντα 21, Νέα Τάξη Πραγμάτων , κυβέρνηση, φωτιά, Greece, Greece fires 2023, Greece wildfires, Ρόδος , Κύπρος, Λεμεσός, Χαβάη, Μάουι, φωτιές στο Μάουι, Φωτιες στη Χαβάη, Αλεξανδρούπολη, Φωτιές Στην Αλεξανδρούπολη, κυβέρνηση, ΝΔ, Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκηςμ, Θεσσαλία, Καρδίτσα

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr