Home Greek News ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΜΠΟΥΜ!!! – Ιδού το ΜΥΣΤΙΚΟ Φ.Ε.Κ. της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ που άνοιξε το δρόμο για τις…ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ με…ΤΣΙΠ RFID και όχι μόνο!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΜΠΟΥΜ!!! – Ιδού το ΜΥΣΤΙΚΟ Φ.Ε.Κ. της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ που άνοιξε το δρόμο για τις…ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ με…ΤΣΙΠ RFID και όχι μόνο!!!

by _
0 comment 278 views

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΜΠΟΥΜ!!! – Ιδού το ΜΥΣΤΙΚΟ Φ.Ε.Κ. της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ που άνοιξε το δρόμο για τις…ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ με…ΤΣΙΠ RFID και όχι μόνο!!!

ΙΔΟΥ ο ΤΣΙΠρας που έκρυψε το…ΤΣΙΠ!!!…

ΒΡΕ..ΒΡΕ..ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕ….

Ίσως…ΓΙ ‘ΑΥΤΟ παραιτήθηκε πρόσφατα….ο ΑΛΕΞΗΣ!!!

ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ αυτής της ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ εις βάρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και ο…ΣΥΡΙΖΑ που είχε προετοιμάσει την οδό για αυτό το πανύπουλο πράγμα!!!

ΠΟΙΟΣ -παρακαλώ πολύ!– υπέγραψε για το απόρρητο των προδιαγραφών για της νέας ταυτότητας;;; Το 2018, ο…ΣΥΡΙΖΑ δίνοντας της αρμοδιότητας στον Νίκο Τόσκα!!!

Αυτό το ύπουλο σχέδιο το πρωτο-εκπόνησε Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Τσόκας και τώρα το συνεχίζει ο…Κυριάκος Μητσοτάκης και η προδοτική του κυβέρνηση!!! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ…ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ, ΡΕΕΕΕΕ!!! ΜΕΣΑ, ΡΕΕΕΕΕΕ!!!

Θυμάστε καθόλου αυτό να έγινε πουθενά θέμα το 2018 και μετά;;; ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ!!! Που σημαίνει ότι…ΤΟ ΚΡΥΨΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ!!!

Διαβάστε το εξής ΦΕΚ (Αριθ. Β200/0 – 297647) και…ΦΡΙΞΤΕ γιατί έχει….ΑΠΟ ΟΛΑ (τσίπ RFID, υποχρεωτηκότητα, απόρρητο των προδιαγραφών ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΜΑΘΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΗ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ, ΚΤΛ. ΚΤΛ.)!!! ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΦΕΚ (παρ όλο που δημοσιοποιούνται τακτικά) ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ…ΕΙΧΑΝ ΚΡΥΨΕΙ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ…!!! ΑΛΛΑ ΠΑΡ ΟΛ’ ΑΥΤΑ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ…ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;;!!!

 

 

 

 

 

 

Ελλάδα, πολιτική, κυβέρνηση, κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, νέες ταυτότητες, ταυτότητες, ΦΕΚ 2018, Αριθμός ΦΕΚ Β200/0 – 297647

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr