Home ΔΙΕΘΝΗ ZEI AKOMH o…Πριγκόζιν! Είχε στήσει ψευτο-αεροπορικό δυστύχημα και το…2019! Τρέχει μεγάλη επιχείρηση στην…ΑΦΡΙΚΗ και πολεμάει εκεί το…ΝΑΤΟ!

ZEI AKOMH o…Πριγκόζιν! Είχε στήσει ψευτο-αεροπορικό δυστύχημα και το…2019! Τρέχει μεγάλη επιχείρηση στην…ΑΦΡΙΚΗ και πολεμάει εκεί το…ΝΑΤΟ!

by _
0 comment 146 views

ZEI AKOMH o…Πριγκόζιν! Είχε στήσει ψευτο-αεροπορικό δυστύχημα και το…2019! Τρέχει μεγάλη επιχείρηση στην…ΑΦΡΙΚΗ και πολεμάει εκεί το…ΝΑΤΟ!

Σε πρόσφατη εκπομπή DefCon5, ο οικοδεσπότης της κ James Grundvig μας αποκάλυψε νέα βίντεο που δείχνουν τον κ Γιεβγκένι Πριγκόζιν (Yevgeny Prigozhin), τον επικεφαλής της ομάδος Wagner, όχι μόνο να είναι ΑΚΟΜΗ ΕΝ ΖΩΗ, αλλά και να ηγείται μιας νέας επιχειρήσεως της ρωσικής μισθοφορικής ομάδος κάπου στην…ΑΦΡΙΚΗ!!!

Οι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι βρίσκεται στην Αφρική με τη μισθοφορική ομάδα Wagner για να πολεμήσει τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ στον Νίγηρα και σε άλλα μέρα της Δυτικής Αφρικής για τους φυσικούς πόρους εκεί!

Δείτε το σχετικό κλιπ από το 12:15 και μετά. Δείχνει ένα βιντεάκι που δείχνει τον Πριγκίζον να είναι ακόμη ζωντανός. Ο δημιουργός του βίντεο ισχυρίζεται ότι τραβήχτηκε περι τα τέλη του Αυγούστου ΦΕΤΟΣ.
Μην ξεχνάτε ότι είχε επίσης οργανώσει ένα ψεύτικο αεροπορικό δυστύχημα στον…ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ το 2019! Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Πριγκόζιν πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα. Αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ ζωντανός εκείνη την εποχή. Περισσότερα ΕΔΩ


Οι αναλυτές λένε ότι αυτό που συμβαίνει εδώ είναι μια ψυχολογική επιχείρση που τρέχει ο Πούτιν, σε συνεργασία με τον…ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΟΖΙΝ, και εις βάρος της Δύσεως!
Είναι να απορεί κανείς το γεγονός πως κανένας Ρώσος αξιωματούχος ΔΕΝ παρευρέθηκε στην “κηδεία” του Πριγκόζιν!

Σύμφωνα με το DailyMail

Είναι ακόμα ζωντανός ο αρχηγός Βάγκνερ Πριγκόζιν; Θα αναστηθεί ΚΑΙ ΠΑΛΙ από τους νεκρούς; Ο αρχηγός του Πούτιν κηρύχθηκε νεκρός σε αεροπορικό δυστύχημα και το…2019 μόνο να εμφανιστεί…ΞΑΝΑ ΤΡΕΙΣ (3) ημέρες μετά…

…και είχε βιντεοσκοπηθεί με τον συνεργάτη του, που «σκοτώθηκε» επίσης στο πιο τελευταίο δυστύχημα, να λέει ότι «ο θάνατος ΔΕΝ είναι το τέλος!»

Ρωσία, ειδήσεις, διεθνή , κόσμος, 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr