Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ποιος είναι ο Στέφανος Κασσελάκης που ετοιμάζεται να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Ποιος είναι ο Στέφανος Κασσελάκης που ετοιμάζεται να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

by _
0 comment 174 views
Ποιος είναι ο Στέφανος Κασσ…
Ποιος είναι ο Στέφανος Κασσ…

Ποιος είναι ο Στέφανος Κασσελάκης που ετοιμάζεται να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Επιχειρηματίας και μόλις 35 χρονών, ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοινώνει την Τρίτη τις αποφάσεις του– Από τη χρεοκοπία της οικογένειας, στο success story στις ΗΠΑ – Το σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του

Αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας που δραστηροποιείται στην ναυτιλία, Αμερικανοτραφής, πολύγλωσσος και μόλις 35 ετών είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει την Τρίτη τις τελικές του αποφάσεις για το εάν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, μετά και την παρουσίαση της πολιτικής του πλατφόρμας «ΣΥ.ΡΙΖ.Ανασυγκρότηση τώρα», η οποία προκάλεσε έκπληξη. 

Γεννημένος το 1988 στο Μαρούσι και με καταγωγή από τα Χανιά και συγκεκριμένα από τον Σκινέ, η διαδρομή του δεν είναι καθόλου συνηθισμένη. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι αν και η οικογένειά του ήταν ευκατάστατη, στη συνέχεια χρεοκόπησε, εξαιτίας του «παραδικαστικού κυκλώματος».

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://www.protothema.gr/politics/article/1406135/poios-einai-o-stefanos-kasselakis-pou-etoimazetai-na-diekdikisei-tin-proedria-tou-suriza/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr