Home ΔΙΕΘΝΗ Γεβγκένι Πριγκόζιν: Η στιγμή της κατάρριψης και της συντριβής του τζετ – Πέφτει ανεξέλεγκτο σαν βαρίδι

Γεβγκένι Πριγκόζιν: Η στιγμή της κατάρριψης και της συντριβής του τζετ – Πέφτει ανεξέλεγκτο σαν βαρίδι

by _
0 comment 167 views
 

Συγκλονιστικές είναι ο…
 

Συγκλονιστικές είναι ο…

Γεβγκένι Πριγκόζιν: Η στιγμή της κατάρριψης και της συντριβής του τζετ – Πέφτει ανεξέλεγκτο σαν βαρίδι

Χτύπημα από πύραυλο ή έκρηξη μηχανισμού μέσα στο αεροσκάφος «έριξε» το αεροσκάφος του Ρώσου «πολέμαρχου»; – Φήμες για «βόμβα» κρυμμένη μέσα σε κιβώτιο με ακριβά κρασιά…

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που έχουν καταγραφεί από κάμερα στη Ρωσία και δείχνουν αεροσκάφος που φέρεται να ταυτίζεται με αυτό στο οποίο επέβαινε ο αρχηγός της Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν, το οποίο και συνετρίβη, να κινείται ακανόνιστα στον αέρα και να πέφτει στο έδαφος σαν βαρίδι.

Όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ, το εν λόγω βίντεο έγινε αμέσως viral μετά την δημοσιοποίηση του περιστατικού, με το BBC να επιβεβαιώνει πως πρόκειται όντως για αυθεντικό υλικό από την επαρχία Τβερ στην οποία σημειώθηκε και η συντριβή.

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://www.protothema.gr/world/article/1405305/gevgeni-prigozin-i-stigmi-tis-katarripsis-kai-tis-sudrivis-tou-tzet-peftei-anexelegto-san-varidi/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr