Home ΗΠΑ Απόρρητο υπόμνημα της FEMA που διέρρευσε παραγγέλλει στα  ΜΜΕ να ΣΥΣΚΟΤΙΣΟΥΝ την όλη τραγωδία στο Μάουι!!! Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ΔΕΝ βοηθάει ΚΑΘΟΛΟΥ τα θύματα και τα αφήνει στο έλεος των…ΜΚΟ του Σόρος!!!

Απόρρητο υπόμνημα της FEMA που διέρρευσε παραγγέλλει στα  ΜΜΕ να ΣΥΣΚΟΤΙΣΟΥΝ την όλη τραγωδία στο Μάουι!!! Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ΔΕΝ βοηθάει ΚΑΘΟΛΟΥ τα θύματα και τα αφήνει στο έλεος των…ΜΚΟ του Σόρος!!!

by _
0 comment 201 views
COVER-UP OF MAJOR PROPORTIONS – Leaked FEMA Memo Orders ‘Media Blackout’ of Maui Disaster
COVER-UP OF MAJOR PROPORTIONS – Leaked FEMA Memo Orders ‘Media Blackout’ of Maui Disaster

Απόρρητο υπόμνημα της FEMA που διέρρευσε παραγγέλλει στα  ΜΜΕ να ΣΥΣΚΟΤΙΣΟΥΝ την όλη τραγωδία στο Μάουι!!! Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ΔΕΝ βοηθάει ΚΑΘΟΛΟΥ τα θύματα και τα αφήνει στο έλεος των…ΜΚΟ του Σόρος!!!

Fact checked


Η FEMA ( Federal Emergency Management Agency, Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης) εξέδωσε, πριν λίγες μέρες, προς όλα τα ΜΜΕ, μια πλήρη συσκότιση για όλες τις αναφορές για την καταστροφή της δασικής πυρκαγιάς στο Μάουι της Χαβάης σύμφωνα με ένα νέο σημείωμα που διέρρευσε.

Η επιστολή, με ημερομηνία 19 Αυγούστου 2023, δίνει εντολή στα ΜΜΕ να σταματήσουν την προβολή οποιωνδήποτε νέων πλάνων από την εκτυλισσόμενη καταστροφή.

Την υπέγραψε ο Justin Angel Knighton, ο οποίος είναι ο Διευθυντής του Γραφείου Εξωτερικών Υποθέσεων της FEMA.



 

“Άτομο που επιθυμεί να μείνει ανώνυμο μου έστειλε αυτό το e-mail από τη FEMA που στάλθηκε στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό τους, ο οποίος κατευθύνεται στο Μάουι για να βοηθήσει στην ανακούφιση από τις καταστροφές”, ανέφερε ο Anthony Cabasa. «Λένε ότι τους ζητείται να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ να δημοσιεύουν οποιεσδήποτε εικόνες ή βίντεο ενώ βρίσκονται στο έδαφος, και αυτό τίθεται εν ισχϋι αμέσως».

Η επιστολή της 19ης Αυγούστου αναφέρει:



«Από σεβασμό για εκείνους που χάθηκαν, μας ζητήθηκε από τους αξιωματούχους της κομητείας Μάουι να σταματήσουμε την ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αλλού νέες εικόνες ζημιών/καταστροφών/συντριμμιών από τώρα. Ζητούν να σταματήσει η δημοσίευση εικόνων καταστροφής στο μέλλον. Προς το παρόν, δεν μας ζητήθηκε να τραβήξουμε φωτογραφίες ή βίντεο. Η ομάδα μας στο έδαφος συντονίζεται με την Κομητεία για περαιτέρω καθοδήγηση, ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα παραμείνουμε πλήρως ευθυγραμμισμένοι. Η πολιτιστική ευαισθησία είναι υψίστης σημασίας σε όλες τις δραστηριότητές μας απόκρισης και ανάκαμψης σε αυτήν την καταστροφή».

Αναέρει το  Trending Politics: Αυτό αντιστοιχεί σε άλλες αναφορές, όπως αυτή του Will Cain του Fox News.

«Πιστεύουμε ότι είμαστε τα μόνα εθνικά μέσα ενημέρωσης στο Δυτικό Μάουι», είπε ο Κάιν. «Δεν έχω δει άλλα συνεργεία. Και προσπάθησαν να μας λογοκρίνουν και να μας κλείσουν. «Το West Maui είναι μια ζώνη χωρίς μέσα ενημέρωσης.» Περάσαμε μόνο από τα σημεία ελέγχου επειδή είμαι ιδιοκτήτης ακινήτου στο West Maui. Έχουν αυτό το μέρος σε καθεστώς κλείδώματος πληροφορικά από την πόλη Waihee έως το Maalaea.”

«Για να είμαστε σαφείς, υπήρξαν ΠΟΛΛΟΙ καταπληκτικοί πολίτες δημοσιογράφοι και τοπικά πρακτορεία ειδήσεων όπως το @MauiNOW και είναι υπέροχο», πρόσθεσε. «Όταν όμως προσπαθείς να ελέγξεις τις πληροφορίες σπέρνεις τον σπόρο των θεωριών συνωμοσίας. Γνωρίζετε έναν πόρο που λείπει στο Maui:  Οι καλές πληροφορίες.”



Ο Nick Sortor είναι ένας τέτοιος πολίτης δημοσιογράφος που κάνει τη δουλειά του yeoman ρίχνοντας φως στην επιδεινούμενη κατάσταση στο Maui.

Όταν ο Sortor ρωτήθηκε αν ο στρατός κινητοποιήθηκε ποτέ για να δημιουργήσει στρατόπεδα και προμήθειες για τους επιζώντες, η απάντησή του ήταν αποθαρρυντική.

«Είναι ουσιαστικά ΟΛΕΣ εθελοντικές και μη κερδοσκοπικές επιχειρήσεις», είπε. «Η FEMA δεν κάνει ουσιαστικά τίποτα. Πολύ απογοητευτικό.”

Ωστόσο, ο διαχειριστής της FEMA Deanne Criswell επιμένει ότι αυτή και ο Μπάιντεν ήταν σε στενή επικοινωνία καθ’ όλη τη διάρκεια της αντιμετώπισης της καταστροφής.



Sean Adl-Tabatabai

Sean Adl-Tabatabai

Knight of Joseon (https://joseon.com)
Directed Energy Weapons, DEW, Energy Weapons, Energy Weapons, Hawaii, Hawaii fires, Maui fires, Lahaina fire, fires, Agenda 21, Agenda 2023, wildfires

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr