Home Greek News Έπιασαν στον ΕΒΡΟ μερικούς από τους…«κεραυνούς» του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ενώ καίει η φωτιά και τους μάζεψαν όλους σε ένα…ΚΛΟΥΒΙ!!! – Βρήκαν και εμπρηστικούς μηχανισμούς!!!

Έπιασαν στον ΕΒΡΟ μερικούς από τους…«κεραυνούς» του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ενώ καίει η φωτιά και τους μάζεψαν όλους σε ένα…ΚΛΟΥΒΙ!!! – Βρήκαν και εμπρηστικούς μηχανισμούς!!!

by _
0 comment 135 views

Έπιασαν στον ΕΒΡΟ μερικούς από τους…«κεραυνούς» του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ενώ καίει η φωτιά και τους μάζεψαν όλους σε ένα…ΚΛΟΥΒΙ ή ΤΡΕΪΛΕΡ!!! – Βρήκαν και εμπρηστικούς μηχανισμούς!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ.


Γιάννης Παπαβασιλείου

Μάζεψε 25 κομμάτια σε μια βόλτα, φανταστείτε τι έχει ήδη περάσει και τι κυκλοφορεί ελεύθερα….

#Οι πολίτες ανέλαβαν δράση αφού οι επίγειες δυνάμεις ασχολούνται με τις φωτιές και μαζεύουν τους

https://posted.gr/…/protognores-katastaseis-polites…/…


Δείτε επισης την επόμενη ανάρτηση … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ…

Πυροβολισμοί στον Έβρο πολίτες πήραν τα όπλα συλλαμβάνουν λαθρομετανάστες…!!!…


Σύμφωνα με το EL.gr…

 

Έπιασαν αλλοδαπούς ενώ καίει η φωτιά – Βρήκαν και εμπρηστικούς μηχανισμούς – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!!!

Χαμός με πολιτοφύλακες στον Έβρο… Κλείδωσαν τους αλλοδαπούς σε τρέιλερ!!!

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως έχει βγει η κατάσταση στον Έβρο, όπου βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου εμφανίζει «πολιτοφύλακες» να έχουν «συλλάβει» παράνομους μετανάστες από την περιοχή, την ώρα που η φωτιά καίει!!!

Πρόκειται για «25» όπως χαρακτηριστικά λέει ο άνδρας που τραβάει το βίντεο, ενώ ανοίγει το τρέιλερ για να τους δείξει!!!

Μάλιστα έχουν βρει και εμπρηστικούς μηχανισμούς!!!

Συγκεκριμένα, ομάδες πολιτοφυλακης ανεβάζουν βίντεο με εμπρηστικούς μηχανισμούς στην περιοχή της Αλεξανδρουπολης! Ισχυρίζονται ότι τους τοποθετούν αλλοδαποί και διακινητές! Η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει.

Πραγματικά συγκλονιστικά βίντεο!!!

Δείτε ΕΔΩ το πρώτο από την εφημερίδα των Συντακτών!!!

Το δεύτερο βίντεο:

Μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο αντιπεριφερειάρχης Νικόλαος Τσαλικίδης αποκάλυψε πως βρέθηκαν αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί και στο βουνό και στο δάσος Νυμφαίας στην Ροδόπη!!!

Σύμφωνα με το evrosnews, πολίτης που κατευθυνόταν προς το Σουφλί στον κάθετο άξονα Αρδανίου-Ορμενίου, εντόπισε άλλους 12 αλλοδαπούς μπροστά στο εργοστάσιο ξύλου “ΑΚΡΙΤΑΣ” και ειδοποίησε την Αστυνομία. Προφανώς παρέμεινε εκεί μέχρι την στιγμή που έφτασαν οι Συνοριοφύλακες από το Τμήμα του Τυχερού και τους συνέλαβαν.

Όλα αυτά λίγο μακριά από την τεράστια πυρκαγιά του Εθνικού Πάρκου Δαδιάς-Λευκίμης που καίει επίσης στην περιοχή εκεί κοντά!

scr/intime

ΠΗΓΗ >> https://www.el.gr/ellada/epiasan-allodapoys-eno-kaiei-i-fotia-v/?fbclid=IwAR2xaGo2FC7joFKG3jXWVWsrT1_TgIiDYF6LKsEL5kvgeL3HS4La3FndMfk

______

Φωτιές, πυρκαγιές, Ελλάδα, ειδήσεις, Ρόδος, φωτιές στην Ελλάδα 2023, Κυριάκος Μητσοτάκης, Αιολικά πάρκα, ΑΠΕ, ανεμογεννήτριες, Κέρκυρα , Ατζέντα 21, Νέα Τάξη Πραγμάτων , κυβέρνηση, φωτιά, Βόλος, Greece, Greece fires 2023, Greece wildfires, Ρόδος , Κύπρος, Λεμεσός , Χαβάη, Μάουι, φωτιές στο Μάουι, Φωτιες στη Χαβάη, λαθρο, λαθρομετανάστες, Εβρος, Αβαντας, Φωτιές στον Έβρο, κεραυνοί, κεραυνός, μετανάστες 

#ΌπλαΚατευθυνόμενηςΕνέργειας, #DirectedEnergyWeapons, #DEW, #EnergyWeapons #ΕνεργειακάΌπλα

#Ελλάδα #φωτιές #πυρκαγιές #Ρόδος #φωτιά #φωτιέςΣτηνΕλλάδα2023

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr