Home ΣΤΡΑΤΟΣ / ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ / ΕΥΠ Ρόδος: Συνελήφθη 83χρονη που νοίκιαζε το σπίτι της σε παράνομους μετανάστες

Ρόδος: Συνελήφθη 83χρονη που νοίκιαζε το σπίτι της σε παράνομους μετανάστες

by _
0 comment 157 views

Ρόδος: Συνελήφθη 83χρονη που νοίκιαζε το σπίτι της σε παράνομους μετανάστες

20/08/2023

Στη σύλληψη μιας 83χρονης στη Ρόδο προχώρησαν αξιωματικοί του Λιμεναρχείου επειδή ενοικίαζε το σπίτι της σε παράνομους μετανάστες. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της βρέθηκαν οκτώ αλλοδαποί χωρίς κατάλληλα έγγραφα, καθώς και τρία ύποπτα δελτία ταυτότητας

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και η Λιμενική Αρχή συνεργάζεται με τη Διεύθυνση Ασφάλειας και Προστασίας Θαλάσσιων Συνόρων για την ανάλυση των δεδομένων και τη διερεύνηση όλων των ενδεχόμενων.

Σε άλλο περιστατικό συνελήφθησαν 25 παράνομοι μετανάστες στο λιμάνι της Ακαντιάς Ρόδου Ρόδου πριν επιβιβαστούν σε πλοίο. Τους έλειπαν νομικά έγγραφα και στις αποσκευές τους ανακαλύφθηκαν 18 πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

https://focusfm.gr/rodos-synelifthi-83chroni-poy-noikiaze-to-spiti-tis-se-paranomoys-metanastes/?fbclid=IwAR38esKK90ldL5IXPezaXca7Ii0l4Xx1DtH_j__Z-jsSkUJ-8T9LBKBjJ68

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr