Home Greek News ΔΕΙΤΕ τους “κεραυνούς” της ΝΔ ξεφυτρώνουν από τα…καμμένα στον Αβάντα! – Απειλείται το νοσοκομείο στην Αλεξανδρούπολη! – Οι μονάδες στρατού σε ολόκληρο τον Έβρο τίθενται σε επιφυλακή!

ΔΕΙΤΕ τους “κεραυνούς” της ΝΔ ξεφυτρώνουν από τα…καμμένα στον Αβάντα! – Απειλείται το νοσοκομείο στην Αλεξανδρούπολη! – Οι μονάδες στρατού σε ολόκληρο τον Έβρο τίθενται σε επιφυλακή!

by _
0 comment 154 views

ΔΕΙΤΕ τους “κεραυνούς” της ΝΔ ξεφυτρώνουν από τα…καμμένα στον Αβάντα! – Απειλείται το νοσοκομείο στην Αλεξανδρούπολη! – Οι μονάδες στρατού σε ολόκληρο τον Έβρο τίθενται σε επιφυλακή!


Εμπόλεμη κατάσταση πλέον!!! Έχει χαθεί κάθε έλεγχος

 Ζωντανά 03:18 από το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Σοκαριστικό video από το DRONE τώρα (01:50): Η φωτιά πλησιάζει το Νοσοκομειο. Βρίσκεται ακριβώς πίσω.

Σήμα εκκένωσης στην περιοχή από το 112.

Συνεχής ροή εδώ: https://bit.ly/45zuNsL 

Η φωτιά είναι εκτός ελέγχου στην Αλεξανδρούπολη!!! απειλείται το νοσοκομείο ήδη καίγεται η σχολή του πανεπιστημίου εντός του χώρου !!!! από ότι μαθαίνουμε εκκενώθηκε η Χιλή που είναι τα πρώτα σπίτια της πόλης περικυκλώνεται με φωτιές η Αλεξανδρούπολη ολόγυρα με μόνη διέξοδο στην θάλασσα θα μας κάψουν σαν τα ποντίκια!!!! Ένα δεύτερο Μάτι τεραστίων διαστάσεων εκτελείτε!!!!!!!

Μοιραστείτε την πληροφορία να μάθει η Ελλάδα τι γίνετε στον Έβρο και την πρωτεύουσα της….!!!!

Η φωτιά δεν μπορεί να σβήσει πλέον!!

ΕΚΤΑΚΤΟ (01:10): Το μέτωπο της Κίρκης έχει οργιάσει!
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ΠΥΑ κ. Κουκουλωμάτη, πέρασε με μεγάλη ταχύτητα το πεδίο βολής “Αλίκη” και κατευθύνεται προς Χιλή & Νοσοκομείο.
Σκάνε βλήματα – Ακούγονται στην περιοχή!
“Ασσύληπτη” χαρακτήρισε την ταχύτητα της φωτιάς ο διοικητής.
Μεγάλη προσοχή στους κατοίκους της περιοχής.
Συνεχής ροή εδώ:

https://www.e-evros.gr/gr/eidhseis/3/kaigetai-gia-trith-hmera-o-notios-ebros-synexhs-roh-video/post49888?fbclid=IwAR1QcYxkkIPRu3cmEeokONjseN7gPXj0_52kt3bOXksxc2egpxZEvdSsgqE

 Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες – Τα στελέχη του Στρατού καλούνται να παρουσιαστούν στις μονάδες τους στην ευρύτερη περιοχή της #Αλεξανδρούπολης αλλά και σε κοντινές μονάδες. 

Οι μονάδες στρατού σε ολόκληρο τον #Έβρο τίθενται σε επιφυλακή.

Και άλλοι “κεραυνοί” της ΝΔ ξεφυτρώνουν από τα καμμένα. Ή μήπως είναι κλιματική αλλαγή κύριοι;…

Έξι κεραυνοί του Δία όπως φώναζαν χθες τα κομματόσκυλα της ΝΔ από την Ορεστιάδα, πιάστηκαν να βγαίνουν από την φωτιά 

 μόλις ξεκίνησε στον Άβαντα. Πόσες εκατοντάδες κεραυνοί έπεσαν άραγε από χθές το βράδυ μέχρι σήμερα σε ολόκληρη την ανατολική Μακεδονία και Θράκη ; Ο Άβαντας πάντως καίγεται και τα κομματόσκυλα του Μητσοτάκη έχουν λυσσάξει, κεραυνοί και κλιματική αλλαγή….

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

@eevrosgr Έξι λαθρομετανάστες “πιάστηκαν” αυτήν την ώρα στις φωτιές της Αλεξανδρούπολης, στον Άβαντα, εκεί που υπάρχει το μεγάλο μέτωπο. Την ίδια στιγμή η κατάσταση στην περιοχή είναι εξαιρετικά κρίσιμη όσο χάνεται το φως του ήλιου. Συνεχής ροή εδώ: https://shorturl.at/tBDT1 #axd #fotia ♬ original sound – e-evros.gr

Συμβαίνει τώρα (23:20) Κίρκη – Δρυμός Κίρκης!

Καίγεται απ΄ άκρη σε άκρη το δάσος στην περιοχή βόρεια της Αλεξανδρούπολης.

Η εικόνα αυτή την ώρα είναι απογοητευτική – Η φωτιά κινείται προς την Πλάκα ΒΔ.

Συνεχής ροή εδώ: https://bit.ly/45zuNsL

Φωτιές, πυρκαγιές, Ελλάδα, ειδήσεις, Ρόδος, φωτιές στην Ελλάδα 2023, Κυριάκος Μητσοτάκης, Αιολικά πάρκα, ΑΠΕ, ανεμογεννήτριες, Κέρκυρα , Ατζέντα 21, Νέα Τάξη Πραγμάτων , κυβέρνηση, φωτιά, Βόλος, Greece, Greece fires 2023, Greece wildfires, Ρόδος , Κύπρος, Λεμεσός , Χαβάη, Μάουι, φωτιές στο Μάουι, Φωτιες στη Χαβάη

#ΌπλαΚατευθυνόμενηςΕνέργειας, #DirectedEnergyWeapons, #DEW, #EnergyWeapons #ΕνεργειακάΌπλα

#Ελλάδα #φωτιές #πυρκαγιές #Ρόδος #φωτιά #φωτιέςΣτηνΕλλάδα2023

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr