Home Greek News ALERT – Κυβερνητικοί πληροφοριοδότες προειδοποιούν για ΝΕΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ Covid!!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ οι μάσκες και τα LOCKDOWN μαζί με τις θανατηφόρες ενέσεις!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ και ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ και ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!

ALERT – Κυβερνητικοί πληροφοριοδότες προειδοποιούν για ΝΕΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ Covid!!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ οι μάσκες και τα LOCKDOWN μαζί με τις θανατηφόρες ενέσεις!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ και ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ και ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!

by _
0 comment 251 views

ALERT – Κυβερνητικοί πληροφοριοδότες προειδοποιούν για ΝΕΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ Covid!!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ οι μάσκες και τα LOCKDOWN μαζί με τις θανατηφόρες ενέσεις!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ και ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ και ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!


 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Kountouris (@johnkountouris)


 

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

Στη σημερινή εκπομπή του InfoWars, ο Άλεξ Τζόουνς αποκάλυψε πώς η Ελίτ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης σχεδιάζει να ξαναρχίσει όλες τις ανοησίες και τα ΨΕΜΑΤΑ για τον…ΨΕΥΔΟ-COVID. ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!!!

Μίλησε με κυβερνητικούς αξιωματούχους από τη Διοίκηση Ασφάλειας Μεταφορών (TSA) και την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση (Υπηρεσία Συνοριακής Περιπολίας) που του αποκάλυψαν τα εξής:

-Η κυβέρνηση θα κηρύξει ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΨΕΥΤO-ΠΑΝΔΗΜΙΑ, όπως αυτής του COVID, και ο νέος «ιός» θα είναι μια άλλη παραλλαγή του COVID-19…

-Η Διοίκηση Ασφάλειας Μεταφορών θα φέρει πίσω όλες τις μάσκες στα αεροπλάνα γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, 2023…

-ΠΛΗΡΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ για τον COVID θα τεθούν σε ισχύ έως τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους 2023 περίπου…

-Θα τεθούν σε ισχύ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ κ.λπ.!…

ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα έχει στα σκαριά για ΕΜΑΣ η ύπουλη κυβέρνηση του ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ προκειμένου οι πάντες να δεχτούν όλα τα νέα ύπουλα σχέδιά της, όπως το…ψηφιακό νόμισμα και όχι μονο!!!

Σας είχαμε όμως προειδοποιήσει για αυτό τον Απρίλιο φέτος στο άρθρο μας με τίτλο ALERT – Επικείμενη η επόμενη ψευτο-πανδημία του ιού Marburg με στρατιωτικά στρατόπεδα συγκέντρωσης & δολοφονικές ενέσεις για τη γενοκτονία του παγκόσμιου πληθυσμού!!! Στο κόλπο ΟΛΕΣ οι κυβέρνήσεις του κόσμου!!! Διαβάστε το ΟΛΟ.

ALERT – Επικείμενη η επόμενη ψευτο-πανδημία του ιού Marburg με στρατιωτικά στρατόπεδα συγκέντρωσης & δολοφονικές ενέσεις για τη γενοκτονία του παγκόσμιου πληθυσμού!!! Στο κόλπο ΟΛΕΣ οι κυβέρνήσεις του κόσμου!!!

ΔΕΙΤΕ τώρα την ζωντανή εκπομπή για αυτό το θέμα όπου μας προειδοποιεί για όλα αυτά ο κ Άλεξ Τζόουνς!…



COVID-19, COVID, VARIANTS, vaccines, COVID vaccines, lockdowns, US news, National News, World news, COVID news, new pandemic , Joe Biden, White House, September,  COVID-19, COVID, ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ, εμβόλια, εμβόλια κατά του COVID, lockdowns, ειδήσεις ΗΠΑ, τα νέα, ειδήσεις, ειδήσεις COVID, νέα πανδημία, Joe Biden, Λευκός Οίκος, Σεπτέμβριος, λοντάουν

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr