Home ΗΠΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ καταγγελία της πρ. ερευνήτριας της Pfizer Κ. Κίνγκστον: Πράκτορας της CIA o Δρ. Ρόμπερτ Μαλόουν που συγκαλύπτει τα εγκλήματα της Pfizer! Ζήτησε από τη CIA να με ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ καταγγελία της πρ. ερευνήτριας της Pfizer Κ. Κίνγκστον: Πράκτορας της CIA o Δρ. Ρόμπερτ Μαλόουν που συγκαλύπτει τα εγκλήματα της Pfizer! Ζήτησε από τη CIA να με ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ!

by _
0 comment 257 views

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ καταγγελία της πρ. ερευνήτριας της Pfizer Κ. Κίνγκστον: Πράκτορας της CIA o Δρ. Ρόμπερτ Μαλόουν που συγκαλύπτει τα εγκλήματα της Pfizer! Ζήτησε από τη CIA να με ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 11 Αθγ. 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Για την κα Κάρεν Κίνγκστον έχουμε γράψει πολλά στα GreekNewsOnDemand.com. Έχει παίξει ένα πολύ σημαντικό ρόλο για την αφύπνιση του κοινού σχετικά τόσο με την ΑΠΑΤΗ πίσω από την ψευτο-πανδημία του COVID-19 όσο και για τα ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ψευτο-εμβόλιά της. Οι δικές της έρευνες έχουν ρίξει άπλετο το φως πάνω σε αυτό το θέμα!

Π.χ., διαβάστε επίσης τα εξής άρθρα για περισσότερα…

Έγγραφο-ΒΟΜΒΑ του FDA: Πιο πιθανόν να κολλήσουν COVID οι…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑ την λήψη του εμβολίου.

ΣΟΚ – Το Πανεπιστήμιο Πατρών “έδωσε τιμές” στον Α. Μπουρλά ενώ η ίδια η Κίνα ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ το εμβόλιο της Pfizer επειδή το θεωρεί ως…ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ!!!

Όσο για τον Δρ. Robert Malone, ακούγονται και γράφονται ΠΟΛΛΑ τον τελευταίο χρόνο ότι είναι και πράκτορας της CIA & FBI και υποστηρικτής της ίδιας της Pfizer!!! ΓΙ’ ΑΥΤΟ, καλείται Ο ΙΔΙΟΣ να δώσει εξηγήσεις για όλα αυτά ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ καθώς και να μας εξηγήσει…ΤΙ ΕΙΝ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΕΔΩ Η κα ΚΑΡΕΝ ΚΙΝΓΚΣΤΟΝ???!!!

Διαβάστε τώρα το εξής συγκλονιστικό άρθρο!!!… 


Η πρώην ιατρική ερευνήτρια της Pfizer Κάρεν Κίνγκστον Δηλητηριάστηκε από τη CIA του Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν!


Στείλτε συνδέσμους και σχόλια στο [email protected] για περισσότερα.

Η Κάρεν Κίνγκστον έχει καταφύγει στο Μεξικό αλλά πιστεύει ότι την κυνηγάει η CIA!!!

Είναι απελπισμένη και φοβισμένη μέχρι θανάτου.

«Έχω ενημερωθεί από την ασφάλεια, τον κο Ernest Luque <[email protected]>, την ασφάλεια που προσέλαβα ότι το μήνυμά μου σχετικά με τις ενέσεις COVID-19 έχω εξοργίσει ορισμένους που με έβαλαν σε μια κυβερνητική λίστα δολοφονικών επιθέσεων. Ο Έρικ ήταν πράκτορας του FBI και ήταν στο Πεντάγωνο για χρόνια υπό τον Ομπάμα και τη Χίλαρι. Ο Έρικ με ενημέρωσε ότι οι πιθανότητές μου να επιβιώσω είναι 50/50, στην καλύτερη περίπτωση. Ήμουν στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης GETTR σήμερα και εξήγησα πώς έχω δηλητηριαστεί πολλές φορές μετά το περιστατικό στη Φλόριντα μέσω αεροζόλ, ποτών τροφίμων»…

Την κυνηγούν για τους εξής λόγους:

1. Έχει αναγνωρίσει ότι μεγάλο μέρος του αντιεμβολιακού κινήματος δέχτηκε διείσδυση από ανθρώπους όπως ο Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν, ο οποίος είναι στην πραγματικότητα πρωτοπόρος του μετανθρωπισμού. Παραδέχεται τις διασυνδέσεις του με τη CIA και το FBI και υπονομεύει την αντίσταση. Είναι σύμβουλος του Robert F. Kennedy Jr. που είναι κι αυτός ύποπτος. Ο κ. Ρόμπερτ Κένεντι ΣΙΩΠΗΣΕ μια συνέντευξη στην οποία εκείνη, η Κάρεν Κίνγκστον, εξήγησε γιατί η Pfizer είναι υπεύθυνη για ΕΓΛΗΜΑΤΑ. Συνηγορεί η Κάρεν υπέρ της οργάνωσης των ανθρώπων σε επίπεδο βάσης και της αποφυγής των -δήθεν!– «κινημάτων ελευθερίας» που είναι ελεγχόμενες από την Ελίτ της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Παρακαλεί τον Robert Malone και τον Robert F. Kennedy να αποσύρουν τη CIA από το να της κάνουν επίθεση!

2. Υποστηρίζει τη δίωξη της Pfizer, η οποία έχει χάσει την ασυλία της επειδή έχει εμπλακεί σε εγκληματικούς ιατρικούς πειραματισμούς. Λέει ότι οι σερίφηδες σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ έχουν το νόμιμο δικαίωμα να κατάσχουν τα εμβόλια, κάτι που ΙΣΧΥΕΙ 100 τοις 100!

3. Μόλις επεξεργαστείς το γονιδίωμα ενός είδους, εξοντώνεις το είδος. Λέει ότι το «εμβόλιο» περιέχει ένα λειτουργικό σύστημα που έχει σχεδιαστεί για να σκοτώνει και να παρακολουθεί τον πληθυσμό. Το εμβόλιο mNRA μπαίνει στο φαγητό μας.

4. Παρακαλεί τις αρχές επιβολής του νόμου και τον στρατό να κάνουν κάτι. “Θέλεις να ζήσεις σε αυτόν τον κόσμο; Έρχονται και για σένα.”

5. Ο ευκολότερος τρόπος για να κερδίσετε έναν πόλεμο είναι όταν υπάρχει ένα «φιλικό πεδίο» – όταν δηλαδή ο εχθρός επιτρέπει στον εαυτό του να κατακτηθεί. Αυτή είναι η κατάσταση που έχουμε και άνθρωποι όπως ο Malone το κάνουν δυνατό.

6. «Επέλεξα να θυσιαστώ δια το καλόν όλων αντί να υποφέρω».

Σοκαριστική αλήθεια – Αυτό είναι το πιο οδυνηρό βίντεο που έχω παρακολουθήσει ποτέ. Δείτε το τώρα!

ΠΗΓΗ >> https://henrymakow.com/2023/08/august-10—truth-too-excrucia.html

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr