Home Greek News ΣΟΚ – Το Πανεπιστήμιο Πατρών “έδωσε τιμές” στον Α. Μπουρλά ενώ η ίδια η Κίνα ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ το εμβόλιο της Pfizer επειδή το θεωρεί ως…ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ!!!

ΣΟΚ – Το Πανεπιστήμιο Πατρών “έδωσε τιμές” στον Α. Μπουρλά ενώ η ίδια η Κίνα ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ το εμβόλιο της Pfizer επειδή το θεωρεί ως…ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ!!!

by _
0 comment 352 views

Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Αλμπερτ Μπουρλάς σε τελετή στη Θεσσαλονίκη, 12 Οκτωβρίου 2021. (AP Photo/Giannis Papanikos, file)

ΣΟΚ – Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών ο Αλμπερτ Μπουρλά ενώ η ίδια η Κίνα ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ το εμβόλιο της Pfizer επειδή το θεωρεί ως…ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ!!!

TO ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΝ ΑΛΜΠΕΡΤ ΜΠΟΥΡΛΑ, τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ της ανθρωπότητας….!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 17 Μάιου 2023 |Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Προτού διαβάσετε το εξής άρθρο, πρέπει να μάθετε το ΓΕΓΟΝΟΣ πως η ίδια η Κίνα, μια χώρα ενός δις.και πλέον κατοίκων, έχει ΔΙΩΞΕΙ και ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ τη Pfizer και το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ψευτο-μπόλι της από το να προωθούνται στη χώρα της επειδή…

  1. ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ πρίν 3 χρόνια περίπου τα εμβόλια τόσο της MODERNA όσο της PFIZER στη χώρα μετά από ανησυχητικά αποτελέσματα από τις δοκιμές των εμβολίων τους!!!
  2. Η Κίνα ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ το ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ιατρικό προϊόν που να έχει σχέση με τη θανατηφόρα τεχνολογία mRNA που χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία του εμβολίου κατά του Κορωνοϊού!
  3. Η ίδια η κυβέρνηση της Κίνας θεώρησε ως…ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ το εμβόλιο PFIZER!

Τα αποτελέσματα αυτών των δοκιμών εμβολίων καταχωρήθηκαν στον επίσημο ιστότοπο των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών, ClinicalTrials.gov!!!

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα…

Αυτά είναι τα δεδομένα ασφάλειας Φάσης 1 για ένα έθνος με πάνω από 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους και η απάντηση ήταν να απαγορευτούν τα εμβόλια Pfizer και Moderna!!! Ωστόσο, παρά αυτά τα ανησυχητικά δεδομένα εμβολίων από την Κίνα, οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο υπόλοιπος κόσμος αποφάσισαν ΜΕΤΑ να κυκλοφορήσουν αυτά τα εμβόλια για τους πολίτες τους και ξέρουμε πια ΠΟΙΟ ήταν το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!

Αυτές οι κλινικές δοκιμές στην Κίνα καταχωρήθηκαν στον FDA, τα NIH (National Institutes of Health) του Δρ. Φάουτσι και το CDC, πράγμα που σημαίνει ότι οι ΗΠΑ γνώριζαν, χρηματοδότησαν και παρακολουθούσαν όλα αυτά και το έκαναν ΠΡΙΝ κυκλοφόρησαν τα θανατηφόρα εμβόλια για τον COVID στις ΗΠΑ και σε…ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!  Η απάντηση της Κίνας στα αποτελέσματα αυτών των κλινικών δοκιμών ήταν η απαγόρευση αυτής της τεχνολογίας, ενώ η απάντηση των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν η έγκριση του θανατηφόρων πειραματισμών σε ανθρώπους!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο όπου η πρώην κορυφαία ιατρική ερευνήτρια της Pfizer κας Karen Kingston μας τα εξηγεί όλα….

 

ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΓΙΑΤΙ, ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ…ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ, ΤΟΝ…ΕΒΡΑΪΟ ΜΠΟΥΡΛΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ;;;!!! ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;;!!! ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ…ΓΕΓΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ!!!


Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών ο Αλμπερτ Μπουρλά

17 Μαΐου 2023

«Εθνικός Κήρυξ»

ΠΑΤΡΑ. Επίτιμος διδάκτορας του τμήματος Ιατρικής-Φαρμακευτικής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας αναγορεύτηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Αλμπερτ Μπουρλά.

«Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που λαμβάνω αυτή την τιμητική διάκριση στην Πάτρα, μια ιστορική, πολυπολιτισμική πόλη, στην οποία η τέχνη, ο πολιτισμός και η καινοτομία πάντα ακμάζουν» τόνισε ο ίδιος εμφανώς συγκινημένος κατά την ομιλία του, όπως αναφέρει το thebest.gr.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα Γιώργος Τσούνης, αλλά και ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

«Ως επιστήμονας αλλά και ως Ελληνας που ζει στο εξωτερικό -και πολλές φορές εμείς οι Ελληνες που ζούμε στο εξωτερικό είμαστε δυο φορές Έλληνες- νιώθω ότι είναι πολύ σημαντική η αναγόρευσή μου σε διδάκτορα από το Πανεπιστήμιο αυτό. Γιατί είναι ένα από τα πλέον εξέχοντα πανεπιστήμια στην Ελλάδα με σημαντικό επιστημονικό αποτύπωμα και ακαδημαϊκές διακρίσεις τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο. Σέβομαι απεριόριστα το πλούσιο ακαδημαϊκό σας έργο και τη διαχρονική συμβολή σας στην επιστήμη», είπε ο κ. Μπουρλά.

Σε ό,τι αφορά δε τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας, ο κ. Μπουρλά επισήμανε: «Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, συνέβαλε καθοριστικά στην πρόληψη και θεραπεία της Covid 19 αλλά ταυτόχρονα, όπως και όλα τα Πανεπιστήμια, διατήρησε τον ηγετικό του ρόλο στην ακαδημαϊκή έρευνα παρέχοντας εκπαίδευση υψηλού επιπέδου στους φοιτητές του. Επιφανείς επιστήμονες από αυτό το Πανεπιστήμιο όπως ο καθηγητής κ. Γώγος, ο καθηγητής κ. Μαραγκός και πολλοί άλλοι, συνέβαλαν σημαντικά στην εθνική προσπάθεια και στην οικοδόμηση εμπιστοδύνης προς την επιστήμη ακόμη και τις πιο δύσκολες μέρες της πανδημίας.»

Και πρόσθεσε στη συνέχεια «Γυρίσαμε σελίδα. Δεν μπορούμε όμως να ξεχάσουμε. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την απώλεια που βίωσαν τόσοι πολλοί συμπολίτες μας. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τι λειτούργησε καλά και τι όχι στη μεγαλύτερη κρίση υγείας της εποχής μας. Τα διδάγματα αυτά θα συμβάλλουν στην επιτάχυνση αυτού που προσδοκούμε να είναι η χρυσή εποχή της επιστημονικής ανακάλυψης με ένα πρωτοφανές κύμα καινοτομιών σε ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών κατηγοριών».

Ιδιαίτερα αισιόδοξος φάνηκε, ακόμη, ο Ελληνοαμερικανός επιστήμονας για τις νέες τεχνολογίες λέγοντας χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων: «Πιστεύω ακράδαντα ότι την επόμενη δεκαετία θα ζήσουμε μια επιστημονική αναγέννηση, η οποία θα οδηγηθεί από την πρόοδο στην Βιολογία αλλά συνάμα και στην τεχνολογία».

Πηγή: thebest.gr

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr