Home Greek News ΦΡΙΚΗ – Κοιτάξτε πόσες ψήφους πήρε η ΝΔ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στο εκλογικό κέντρο πού ανήκει στο χωριό του πιλότου που σκοτώθηκε στα Χανιά: 666!!!

ΦΡΙΚΗ – Κοιτάξτε πόσες ψήφους πήρε η ΝΔ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στο εκλογικό κέντρο πού ανήκει στο χωριό του πιλότου που σκοτώθηκε στα Χανιά: 666!!!

by _
0 comment 294 views

ΦΡΙΚΗ – Κοιτάξτε πόσες ψήφους πήρε η ΝΔ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στο εκλογικό κέντρο πού ανήκει στο χωριό του πιλότου που σκοτώθηκε στα Χανιά: 666!!!…

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΟΜΩΣ πως το μήνυμα του 666 μας το περάσανε…ΔΥΟ (2) ΦΟΡΕΣ κατά τη διάρκεια και των δύο εκλογικών αναμετρήσεων μέσα από το….ΙΔΙΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ απ΄ όπου κατάγετσαι ο νεκρός πιλότος!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 26 Ιουλ. 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Αυτό το θέμα σας το είχαμε πορωτο-αποκαλύψει εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ στο άρθρο μας με τίτλο ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ…ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ – ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΤΕ!!! – Η ΝΕΑ ΔΑΙΜΟΝΟ-ΚΡΑΤΙΑ…ΕΙΝ’ΕΔΩ!!!.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ…ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ – ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΤΕ!!! – Η ΝΕΑ ΔΑΙΜΟΝΟ-ΚΡΑΤΙΑ…ΕΙΝ’ΕΔΩ!!!

ΔΗΛΑΔΗ, πας και τον ψηφίζεις τον αρχι-ΓΚΑΝΤΕΜΗ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και πώς εκφράζει τις ευχαριστίες του;;; ΣΕ ΚΑΙΕΙ…ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΙΔΙΩΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΌΠΟΥ ΠΗΡΕ…ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ!!! ΕΤΣΙ «ευχαριστεί» τους ψηφοφόρους του!!!

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΕΚ ΤΟΥ…ΠΟΝΗΡΟΥ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΙΑ ΟΤΙ…ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ…ΣΚΟΠΙΜΑ!!!

Στο σάιτ cretanmagazine.gr διαβάζουμε τα εξής…

——————

Στο Γαβαλοχώρι Αποκορώνου Χανίων την Παρασκευή το τελευταίο αντίο στον σμηναγό Χρήστο Μουλά…

Από Newsroom

Στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίων Σεργίου και Βάκχου…

Την Παρασκευή 28/07 κηδεύεται στο Γαβαλοχώρι Αποκόρωνα Χανίων, ο  σμηναγός Χρήστος Μουλάς, ο οποίος έχασε ηρωικά τη ζωή του κατά τη συντριβή του πυροσβεστικού Canadair, επιχειρώντας στις φωτιές στην Κάρυστο.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα αποχαιρετήσουν τον άτυχο Χρήστο, στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίων Σεργίου και Βάκχου, στον τόπο που πέρασε τα πρώτα παιδικά του χρόνια.

———————

Για το Γαβαλοχώρι, δείτε εδώ >> https://buk.gr/el/poli-

Δείτε και ΕΔΩ >> Γαβαλοχώρι Χανίων >>  perioxi/gavalohorihttps://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B1%C

Η ΝΔ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ,  ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΒΑΜΟΥ, ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ, ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ, ΠΗΡΕ ΑΚΡΙΒΩΣ…ΑΣΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ…666 ΨΗΦΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ…ΓΑΒΑΛΟΧΩΡΙ…!!!

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ποσοστό:

Ψήφοι:

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:

35,48

666

35,81

765

(Σημείωση: και αν αφαιρέσουμε ένα ψήφιο από το 7 και το δώσουμε στον αριθμό 5, πάλι έχουμε το…μαγικό αριθμό του…666)

ΔΗΛΑΔΗ, ΝΟΘΕΙΑ ΈΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ…ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΈΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΛΙΑΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ….ΔΥΣΟΙΟΝΟ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!!! ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ…666 ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ!!!

ΧΩΡΙΟ ΓΑΒΑΛΟΧΩΡΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΒΑΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ, ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!…

Και εδώ η πηγή >>  https://ekloges.ypes.gr/current/v/home/municipaldistricts/5305/

Καταλαβαίνετε λοιπόν με ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΑTΑΝΑΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ;;;!!!

Οι άνθρωποι που σας κυβερνάνε είναι…ΔΑΙ-ΜΟ-ΝΙΣ-ΜΕ-ΝΟΙ και υπηρετούν τα σχέδια των Μασόνων και των Σιωνιστών Εβραίων για την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ!!! ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;;;!!! Παίρνουν έμπνευση από τον ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ…ΣΑΤΑΝΑ για να σας κάνουν…ΚΑΚΟ!!! Και σας το…”ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ” ή “ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΝ” ΚΙΟΛΑΣ μέσα από ένα προγνωστικό σύστημα αριθμών, συμβόλων και αινιγμάτων αλλά είναι…ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ από εμάς που αυτά τα δυσοίωνα μηνύματα μπορούμε να τα πάρουμε χαμπάρι!!!

ΑΥΤΟ μας θυμίζει αυτά που μας είχαν προβλέψει και για τη τραγωδία στα…ΤΕΜΠΗ. Διαβάστε τώρα τα ακόλουθο για να καταλάβετε…

Άνοιξαν τα καρναβάλια πύλη προς τη ΚΟΛΑΣΗ – 1η Μαρτίου 2023: Ιδού η ημερομηνία που έχουν σχεδιάσει ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΘΥΣΙΕΣ οι Σατανιστές μέσω…ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΩΝ!!!

Άνοιξαν τα καρναβάλια πύλη προς τη ΚΟΛΑΣΗ – 1η Μαρτίου 2023: Ιδού η ημερομηνία που έχουν σχεδιάσει ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΘΥΣΙΕΣ οι Σατανιστές μέσω…ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΩΝ!!!

ΛΙΑΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΟΛΑ ΤΟΝ ΙΑΝ. ΦΕΤΟΣ!!!!: «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΙΣ ΕΝΑ “ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ ΑΡΓΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ”»

ΛΙΑΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΟΛΑ ΤΟΝ ΙΑΝ. ΦΕΤΟΣ!!!!: «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΙΣ ΕΝΑ “ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ ΑΡΓΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ”»

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr