Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΛΙΑΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΟΛΑ ΤΟΝ ΙΑΝ. ΦΕΤΟΣ!!!!: «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΙΣ ΕΝΑ “ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ ΑΡΓΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ”»

ΛΙΑΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΟΛΑ ΤΟΝ ΙΑΝ. ΦΕΤΟΣ!!!!: «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΙΣ ΕΝΑ “ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ ΑΡΓΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ”»

by _
0 comment 432 views

ΛΙΑΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΟΛΑ ΤΟΝ ΙΑΝ. ΦΕΤΟΣ!!!!: «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΙΣ ΕΝΑ “ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ ΑΡΓΗΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ”»


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το ακόλουθο άρθρο του σάιτ tomorrowsworld.org τα είχε προβλέψει ΟΛΑ πριν ενάμιση μήνα όσον αφορά όλα αυτά τα «ατυχήματα» (που μόνο ατυχήματα ΔΕΝ ΗΤΑΝ) με τρένα….ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (Ελλάδα, ΗΠΑ, κτλ.) και ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!!


Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΙΣ ΕΝΑ “ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ ΑΡΓΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ”

Έτσι λέει ο διάσημος οικονομολόγος και σύμβουλος των προέδρων, Nouriel Roubini (Newsweek, 13 Οκτωβρίου 2022). Με το παρατσούκλι «Dr. Doom» (Δόκτωρ Ντουμ, δηλή Δρ. Χαμός) από τη Wall Street, ο Dr. Roubini κυκλοφόρησε ένα νέο βιβλίο τον Οκτώβριο του 2022 με τίτλο “Μεγααπειλές: Δέκα επικίνδυνες τάσεις που θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον μας και πώς να τις επιβιώσουμε” (MegaThreats: Ten Dangerous Trends That Imperil Our Future, and How to Survive Them.)

Πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου, ο Δρ Ρουμπίνι παραχώρησε συνέντευξη από διάφορες πηγές ειδήσεων και σχολίασε στο Newsweek ότι υπάρχουν «εντεινόμενες οικονομικές, νομισματικές, κοινωνικές, πολιτικές, γεωπολιτικές, περιβαλλοντικές και τεχνολογικές απειλές και αυξάνονται» σε παγκόσμια κλίμακα. . Πολλές από αυτές είναι απειλές που «δεν υπήρχαν πριν» (Business Insider, 19 Δεκεμβρίου 2022).

Στο βιβλίο του, ο Ρουμπίνι προβλέπει μια μακρά, παρατεταμένη παγκόσμια ύφεση, όχι μια σύντομη, σχετικά ανώδυνη ύφεση που θα διαρκέσει μόνο μερικούς μήνες – αξιοσημείωτο επειδή είναι γνωστός για την ακριβή πρόβλεψη της παγκόσμιας ύφεσης του 2008.

Ο Δρ Ρουμπίνι είπε επίσης ότι «ποτέ πριν δεν χρειάστηκε να ανησυχούμε για πολέμους μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων, την κλιματική αλλαγή, τις παγκόσμιες πανδημίες, την αποπαγκοσμιοποίηση ή τους εμπορικούς πολέμους». Αναφερόταν στα τελευταία 75 χρόνια που ήταν γεμάτα με σχετική ειρήνη και ευημερία – μια περίοδο που ο Ρουμπίνι περιγράφει ως γεωπολιτική ανωμαλία.

Ενώ οι προβλέψεις του Ρουμπίνι για το μέλλον μπορεί να φαίνονται δυσοίωνες, οι έρευνες του κοινού αποκαλύπτουν ότι πολλοί συμμερίζονται παρόμοιες ανησυχίες για το πού οδεύει ο κόσμος.

Ωστόσο, λίγοι σήμερα γνωρίζουν ότι οι Βιβλικές προφητείες έχουν από καιρό προβλέψει ότι, καθώς πλησιάζει το τέλος της Αιωνα, ο κόσμος θα βιώσει τελικά ένα «ατύχημα με τρένο» όπως ο «Δρ. Doom» το προβλέπει, αλλά σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα από ό,τι βίωσε ποτέ η ανθρωπότητα.

Η Αποκάλυψη 6 προειδοποιεί ότι η “βόλτα” στο τέλος του Αιώνος των «τεσσάρων ιππέων της Αποκάλυψης» θα φέρει θρησκευτική εξαπάτηση και διωγμούς, μεγάλους πολέμους, λιμούς, ασθένειες και θάνατο σε άνευ προηγουμένου κλίμακα.

Δεδομένου του άκρως αποκαλυπτικού παρόντος άρθρου, διαβάστε τώρα τα εξής που έχουμε βγάλει για το…ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ, ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ στα Τέμπη που ίσως…ΤΩΡΑ να μην φαίνονται τόσο…«συνωμοσιολογικά» στα μάτια ορισμένων δύσπιστων εκεί έξω…

Άνοιξαν τα καρναβάλια πύλη προς τη ΚΟΛΑΣΗ – 1η Μαρτίου 2023: Ιδού η ημερομηνία που έχουν σχεδιάσει ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΘΥΣΙΕΣ οι Σατανιστές μέσω…ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΩΝ!!!

ΕΝΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΡΑΙΝΟ, ΧΑΖΑΡΟΟΒΡΑΙΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ 350 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ… ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ… ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ – Κάνει λόγο για…ΘΥΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ σε σχέση με τη τραγωδία στα Τέμπη ο Πορτοσάλτε

Η πρόεδρος της δημο-ακρατίας σταμάτησε τα συνεργεία απεγκλωβισμού για 35 ολόκληρα λεπτά για να πετάξει μέσα στα βαγόνια ανθοδέσμες για τις φωτογραφίες, ενώ εγκλωβισμένα σώματα ήταν ακόμα μέσα!!!

Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Ευρέθησαν 2 φιάλες προπανίου στο τρένο! Ιδού η Έκρηξη που ΠΡΟΗΓΗΘΗ της συγκρούσεως!

 

 

_________________

ΠΗΓΗ >

https://www.tomorrowsworld.org/news-and-prophecy/the-world-is-in-a-slow-motion-train-wreck

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr