Home Greek News ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ – Κάνει λόγο για…ΘΥΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ σε σχέση με τη τραγωδία στα Τέμπη ο Πορτοσάλτε

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ – Κάνει λόγο για…ΘΥΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ σε σχέση με τη τραγωδία στα Τέμπη ο Πορτοσάλτε

by _
0 comment 591 views

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ – Κάνει λόγο για…ΘΥΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ σε σχέση με τη τραγωδία στα Τέμπη ο Πορτοσάλτε


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com:

Σας το είχαμε πει από τη πρώτη μέρα κιόλας αυτής της τραγωδίας, οτι, αυτό που έγινε ήταν μια μεγάλη….ΘΥΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ…ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! Διαβάστε το άρθρο μας με τίτλο Άνοιξαν τα καρναβάλια πύλη προς τη ΚΟΛΑΣΗ – 1η Μαρτίου 2023: Ιδού η ημερομηνία που έχουν σχεδιάσει ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΘΥΣΙΕΣ οι Σατανιστές μέσω…ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΩΝ!!! για να καταλάβετε…

Άνοιξαν τα καρναβάλια πύλη προς τη ΚΟΛΑΣΗ – 1η Μαρτίου 2023: Ιδού η ημερομηνία που έχουν σχεδιάσει ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΘΥΣΙΕΣ οι Σατανιστές μέσω…ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΩΝ!!!


«Τα δυστυχήματα είναι θυσίες για να βελτιωθούμε» – Αδιανόητη δήλωση Πορτοσάλτε για τα Τέμπη (Video)

Ο δημοσιογράφος αναφερόμενος στην τραγωδία των Τεμπών έκανε μία αναδρομή σε προηγούμενα δυστυχήματα…τολμώντας να κάνει διατυπώσεις που αγγίζουν το όριο του αδιανόητου κυνισμού.

Στον απόηχο της ασύλληπτης σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, θρηνώντας δεκάδες θύματα, μετρώντας δεκάδες πολυτραυματίες και αγωνιώντας -με κομμένη την ανάσα- για την τύχη όσων ακόμη αγνοούνται, ο Άρης Πορτοσάλτε προχώρησε σε αδιανόητες δηλώσεις.

«Αν μου επιτρέπετε, η θυσία είναι θυσία, έγινε, δυστυχώς»



Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ επέλεξε το βράδυ της Πέμπτης στην ΕΡΤ να κάνει διατυπώσεις που αγγίζουν το όριο του αδιανόητου κυνισμού, λέγοντας μεταξύ άλλων πως τα δυστυχήματα είναι… θυσίες(!) για να βελτιωθούμε.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αναφερόμενος στην τραγωδία των Τεμπών έκανε μία αναδρομή σε προηγούμενα δυστυχήματα λέγοντας τα εξής:

«Έχω την αίσθηση πως όταν έγινε το ναυάγιο του Εξπρές Σαμινα και χάθηκαν άνθρωποι έξω από την Πάρο εκσυγχρονίσαμε την ακτοπλοΐα. Μπήκαν καινούρια καράβια. Όταν έγιναν τρία δυστυχήματα, δύο στα Τέμπη με τους φίλους του ΠΑΟΚ και ένα με τα μαθητούδια από την Ημαθία και το τρίτο στον Άγιο Κωνσταντίνο πάλι με μαθητές, αποφασίσαμε να κάνουμε οδικό δίκτυο, φτιάξαμε σήραγγες και τρένου και δρόμων. Άρα, έπρεπε δυστυχώς να πεθάνουν… και εκεί παιδιά. Παιδιά σχολείου. Δυστυχώς. Αν μου επιτρέπετε, η θυσία είναι θυσία, έγινε, δυστυχώς. Έχω την αίσθηση ότι θα προχωρήσουμε εκτός και αν έχουμε αποφασίσει να κλείσουμε τον ΟΣΕ και πεθάνουμε το τρένο στην Ελλάδα».

Δείτε το βίντεο:



 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Kountouris (@johnkountouris)

ΠΗΓΗ

Λάρισα, Εκτροχιασμός τρένου, σύγκρουση τρένων Στη Λάρισα, Τέμπη, τρένα, αμαξοστοιχίες, σταθμάρχης

#Λάρισα, #Εκτροχιασμόςτρένου, #σύγκρουσητρένωνΣτηΛάρισα, #Τέμπη, #τρένα, #αμαξοστοιχίες, 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr