Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Ταινία «Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ»: Οι παραγωγοί της είναι με τους Ναΐτες Ιππότες!!! Το “αστέρι”, Τ. Καβίζελ ΠΑΡΕΔΕΧΘΗ ότι παρακολούθησε ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΡΝΟ για να «μπει» στο ρόλο του!!!

Ταινία «Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ»: Οι παραγωγοί της είναι με τους Ναΐτες Ιππότες!!! Το “αστέρι”, Τ. Καβίζελ ΠΑΡΕΔΕΧΘΗ ότι παρακολούθησε ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΡΝΟ για να «μπει» στο ρόλο του!!!

by _
0 comment 454 views

Ταινία «Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ»: Οι παραγωγοί της είναι με τους Ναΐτες Ιππότες!!! Το “αστέρι”, Τ. Καβίζελ ΠΑΡΕΔΕΧΘΗ ότι παρακολούθησε ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΡΝΟ για να «μπει» στο ρόλο του!!!


-by John Kountouris | July 24, 2023 | Find me on Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο πρώτο μας άρθρο για αυτό το θέμα με τίτλο ΣΟΚ: Όπισθεν της ταινίας «Ο Ήχος της Ελευθερίας» οι ίδιες οι Ελίτ που διακινούν τα παιδιά! ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ! ΜΕΓΑΣ ΜΑΣΟΝΟΣ & ΕΒΡΑΙΟΣ ο Τζέιμς Καβίζελ!!! σας αποκαλύψαμε το ΓΕΓΟΝΟΣ πως οι άνθρωποι που είναι πίσω από την ταινία «Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» (“SOUND OF FREEDOM”), είτε μιλάμε για τους παραγωγούς και σκηνοθέτες της είτε μιλάμε για τους ηθοποιούς της, είναι ΟΛΟΙ…ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που, στην πραγματικότητα, ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΤ, και οι χρηματοδότες της ταινίας αυτής τυχαίνει να είναι οι ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΕΣ ΕΛΙΤ-ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ που…ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ….

ΝΑΙ…ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ…!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ, λοιπόν, αυτό το άρθρο πατώντας ΕΔΩ.

ΣΟΚ: Όπισθεν της ταινίας «Ο Ήχος της Ελευθερίας» οι ίδιες οι Ελίτ που διακινούν τα παιδιά! ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ! ΜΕΓΑΣ ΜΑΣΟΝΟΣ & ΕΒΡΑΙΟΣ ο Τζέιμς Καβίζελ!!!

Εδώ στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand..com), το σύνθημά μας είναι ότι ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ….ΑΠΑΤΟΥΝ και ότι πρέπει να εξετάζουμε, όχι μόνο τα επιφανειακά ενός θέματος, αλλά και τα…ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ διότι ΕΚΕΙ διεξάγεται ο ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ. …

Το παρόν άρθρο έχει να κάνει με την έρευνά μας για τον Tim Ballard (Τιμ Μπάλαρντ) και τις οργανώσεις που τον περιβάλλουν και τους συνεργάτες του όπως ο Jim Caviezel (Τζιμ Καβίζελ) που είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας.

Εδώ αποκαλύπτουμε ότι (1ον) ο Tim Ballard συνδέεται με τους Ναΐτες Ιππότες και τις ελίτ που η ταινία του προσποιείται ότι εκθέτει και (2ον) ο  Jim Caviezel έχει παραδεχτεί ότι παρακολούθησε…παιδικό πορνό για να προετοιμαστεί για τον ρόλο του στην ταινία!!!

Ο Tim Ballard είναι ο ιδρυτής της Operation Underground Railroad που βρίσκεται πίσω από την έμπνευση αυτής της ταινίας “Sound of Freedom” σε παραγωγή του Mel Gibson.

Είναι πρώην πράκτορας του Τμήματος Εσωτερικής Ασφάλειας και ξεκίνησε την καριέρα του στη CIA το 2001 και πιθανότατα εργάστηκε για το ICE μέχρι το 2013 στα Νότια Σύνορα των ΗΠΑ, καθώς αυτοί θεωρούνται Ειδικοί Πράκτορες Εσωτερικής Ασφάλειας.

Ο Tim Ballard παραδέχεται ότι ο John Paul DeJoria και ο Carlos Slim ήταν μεγάλοι επενδυτές για την ταινία του, Sound of Freedom.

Ώρα να ακολουθήσουμε τα χνάρια των τα χρημάτων!!! Ο Carlos Slim και ο Frank Giustra δώρησαν 100 εκατομμύρια δολάρια ο καθένας στο Ίδρυμα Κλίντον το 2007!!! (πηγή εδώ).

ΕΠΙΣΗΣ, ο Tim Ballard,  συνδέται με τους… Knights Templar, τους Ναΐτες Ιππότες, δηλαδή, τους…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ, τους ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!!!

Ο Τιμ Μπάλαρντ, ο Γενικός Εισαγγελέας της Γιούτα Σον Ρέις και ο εκτελεστικός παραγωγός του Sound of Freedom Πολ Χάτσινσον είναι όλοι μέλη της Μυστικής Εταιρείας Ιπποτών του Ναού. Και οι τρεις τους έχουν επίσης συνεργαστεί εκτενώς με την Operation Underground Railroad (OUR), μια οργάνωση που, σύμφωνα με το κανάλι FOX News 13 εκ Γιούτα (πατήστε εδώ) τρέχει μια…ΑΠΑΤΗ εις βάρος των υποστητιχτών τους διότι, στην πραγματικότητα, ΔΕΝ ΣΩΖΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ F.B.I. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΩΣ…ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!!

Δείτε τώρα τα στοιχεία για του λίγου το αληθές!!!….

Αυτοί οι σταυροί που βλέπετε στον Πάπα και αλλού απεικονίζουν τον μεγάλο…ΔΑΙΜΟΝΑ ΜΠΑΦΟΜΕΤ και συνδέονται με τους…Knights Templar, τους Ναΐτες Ιππότες, δηλαδή, από την εποχή των Στραυροφοριών και μετά!!! ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ τον Καβίζελ, ο οποίος είναι ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ, να φοράει αυτό το σύμβολο!!!…

Κοιτάξτε ποιοι άλλοι μεγάλοι διάβολοι έχουν φορέσει αυτό το σύμβολο όπως ο Aleister Crowley και ο Albert Pike!!!…

 

Και μιας και μιλάμε τώρα Jim Caviezel (Τζιμ Καβίζελ)…

Ο Jim Caviezal ήταν ο πρωταγωνιστής της ταινίας “Passion of The Christ” που σκηνοθέτησε ο Mel Gibson. Είναι επίσης ο πρωταγωνιστής της ταινίας “Sound of Freedom”.

Ο Jim Caviezal, ωστόσο, παραδέχτηκε πρόσφατα ότι παρακολούθησε ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΡΝΟ και SNUFF (snuff films, που δείχνουν πραγματικούς φόνους να συμβαίνουν στην κάμερα) στην προετοιμασία για τον ρόλο του στο Sound Of Freedom!!! Αυτό είναι απολύτως αηδιαστικό και φρικτό!!! Παρακολούθησε αυτές τις ταινίες για να μπει στον χαρακτήρα του για την “Sound Of Freedom” που στις 04 Ιουλ. φέτος άνοιξε η νούμερο ένα ταινία στο box office και, μέχρι τώρα, έχει οδηγήσει σε…ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ συλλήψεις ελιτ για παιδεραστία, κτλ!!! ΓΙΑ ΑΡΑΓΕ???

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο όπου το ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ!!!…

Ο Caviiezal έχει 3 υιοθετημένα παιδιά από την Κίνα και μια πολύ περίεργη σύζυγο.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ…

https://open.substack.com/pub/anonfamous/p/podcast-7-my-thoughts-on-tim-ballard?utm_campaign=post&utm_medium=web

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr