Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΣΟΚ: Όπισθεν της ταινίας «Ο Ήχος της Ελευθερίας» οι ίδιες οι Ελίτ που διακινούν τα παιδιά! ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ! ΜΕΓΑΣ ΜΑΣΟΝΟΣ & ΕΒΡΑΙΟΣ ο Τζέιμς Καβίζελ!!!

ΣΟΚ: Όπισθεν της ταινίας «Ο Ήχος της Ελευθερίας» οι ίδιες οι Ελίτ που διακινούν τα παιδιά! ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ! ΜΕΓΑΣ ΜΑΣΟΝΟΣ & ΕΒΡΑΙΟΣ ο Τζέιμς Καβίζελ!!!

by _
0 comment 387 views

MEGA ΣΟΚ – Χρηματοδότες της ταινίας «Ο Ήχος της Ελευθερίας» του Μελ Γκίμπσον οι ίδιες οι Ελίτ της Νέας Τάξης που διακινούν τα παιδιά!!!  Καταγγελίες ότι ΤΡΩΝΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Μεγάλος κρυφο-…ΜΑΣΟΝΟΣ & ΕΒΡΑΙΟΣ ο Τζέιμς Καβίζελ!!!

Οι ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΛΙΤΙΣΤΕΣ-ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΥΝ ΚΑΙ…ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ -ΜΕ Ο, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ– ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΚΤΛ!!!

Απίστευτη ΚΟΡΟΪΔΙΑ του κοινού που πάει και βλέπει αυτήν την ταινία!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 22 Ιουλ. 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο πρώτο μας άρθρο για αυτό το θέμα με τίτλο MEGA ΜΠΟΥΜ εξ Χόλιγουντ (Hollywood): Κυκλοφοράει προσεχώς μεγάλη σειρά από ντοκυμαντέρ του Μελ Γκίμπσον για τη σεξουαλική σωματεμπορία παιδιών, ιδίως στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!! Εξαπολύει ΑΠΕΥΘΙΑΣ ΧΤΥΠΗΜΑ κατά της Ελίτ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων!!!, σας είχαμε πρωτοαποκαλύψει όλα τα σχετικά περι της ταινίας αυτή;ς, «Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» (SOUND OF FREEDOM), νομίζοντας ΄’οτι θα είναι μια πολύ καλή «γροθιά» στο «στοχμάχι» της Ελίτ της Νέας Τάξης Πραγματών. Αλλά, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, αυτό που δεν ξέραμε -ΑΚΟΜΗ- ήταν το ΓΕΓΟΝΟΣ πως η ΊΔΙΑ Η ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ!!!

MEGA ΜΠΟΥΜ εξ Χόλιγουντ (Hollywood): Κυκλοφοράει προσεχώς μεγάλη σειρά από ντοκυμαντέρ του Μελ Γκίμπσον για τη σεξουαλική σωματεμπορία παιδιών, ιδίως στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!! Εξαπολύει ΑΠΕΥΘΙΑΣ ΧΤΥΠΗΜΑ κατά της Ελίτ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων!!!

Δείτε τώρα το εξής βιντεο για αυτήν την ταινία…

Αυτό το άρθρο έχει να κάνει με την ταινία του Μελ Γκίμπσον, “The Sound of Freedom”, η οποία μιλά για τις προσπάθειες του πρώην πράκτορα της CIA, Τιμ Μπάλαρντ, να σώσει τα εξαφανισμένα παιδιά από διακινητές παιδιών. Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο James Caviezel.

Αυτή η ταινία δημιουργήθηκε πριν από περισσότερα από πέντε χρόνια και χρηματοδοτήθηκε από τον Μεξικανό δισεκατομμυριούχο βαρόνο των ναρκωτικών Carlos Slim.

Ο Κάρλος Σλιμ είναι ένας Μεξικανοεβραίος που έχει δώσει εκατομμύρια δολάρια στον Μπιλ και τη Χίλαρι Κλίντον για τις πρωτοβουλίες τους!!!

Πολλοί λένε ότι ο Κάρλος Σλιμ είναι μεγάλος βαρόνος ναρκωτικών και ο ίδιος έμπορος ανθρώπων. Αυτός είναι ο άνθρωπος που, σύμφωνα με τον James Caviezel και ο Tim Ballard είναι ο χρηματοδότης της ταινίας τους “Sound of Freedom”, που παίζεται σε κινηματογραφικές αίθουσες σε πολλές χώρες.

Στο παρακάτω βίντεο, από το 1:25 και μετά, βλέπουμε μια Μεξικάνα μοντέλο που ονομάζεται Gabriella, Rico Jimenez, να ουρλιάζει στη μεξικανική αστυνομία. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ;;;

Ένα μοντέλο στο Μεξικό ονόματι Gabriela Rico Jimenez χάθηκε πριν από χρόνια λόγω των αποκαλύψεων της για την οικογένεια Slim. Σε ένα βίντεο στο διαδίκτυο που έγινε viral το 2009, δείχνει τη Γκαμπριέλα σε ένα συναισθηματικό ξέσπασμα εξαιτίας όλων αυτών αποκαλύψεων. Στη συνέχεια συνελήφθη έξω από ένα πολυτελές ξενοδοχείο που την οδήγησε στην εξαφάνισή της. Έκτοτε δεν εμφανιστηκε ποτέ. Κατηγόρησε τον Carlos Slim ότι ζούσε σε μια υπόγεια βάση και έκλεβε παιδιά, ότι σκότωσε έναν πολιτικό υψηλού προφίλ και ότι έτρωγε…ανθρώπινη σάρκα!!! Περισσότερα ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…..

O Κάρλος Σλιμ συνδέεται με τους Κλίντον καθώς και με τον Μπιλ Γκέιτς!!!

ΕΠΙΣΗΣ….

Αυτή η ταινία υποτίθεται ότι θα κυκλοφορούσε πριν από πέντε χρόνια, αλλά οι αρχές στη Γιούτα την έβαλαν σε κράτηση επειδή άρχισαν να ερευνούν την οργάνωση του Tim Ballard για διαφθορά! Για παράδειγμα, είπαν ότι ο Μπάλαρντ κατασκεύαζε πολλούς από τους ισχυρισμούς του για τη διάσωση παιδιών. Βασικά έλεγε ψέματα για να μπορεί να πάρει περισσότερες δωρεές από τον κόσμο!!!

Ο Tim Ballard και το πρακτορείο του ισχυρίστηκαν ότι έχουν σώσει πολλά παιδιά με τις δικές τους επιχειρήσεις διάσωσης, αλλά στην πραγματικότητα δεν το έκαναν ποτέ. Ήταν το FBI και η αστυνομία που το έκαναν και η οργάνωση του Μπάλαρντ προσποιήθηκε ότι συμμετείχε σε αυτές τις επιχειρήσεις. Δείτε τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ για αυτό από το 3:40 και μετά στο εξής βίντεο…

Σύμφωνα με το κανάλι FOX News 13 στη Γιούτα, η έρευνα των αρχών εκεί από το γραφείο του εισαγγελέως του Νομού Ντέβις αποδεικνύει ότι ο Τιμ Μπάλαρντ και η οργάνωσή του, Operation Underground Railroad, τρέχουν μια…ΑΠΑΤΗ και εξαπατούν τον κόσμο!!! Δείτε πως οι δωρεές τους είχαν σχεδόν ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ από το 2016 μέχρι το 2019!!!…

Στο ΙΔΙΟ παραπάνω βίντεο, από τις 17:19 και μετά, μαθαίνουμε ότι ο Tim Ballard έχει ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ από την οργάνωσή του που -ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ- ότι «σώζει» παιδιά, δηλαδή, από την Operation Underground Railroad!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???  ΕΠΙΣΗΣ, στο ΙΔΙΟ παραπάνω βίντεο, από το 18:30 και μετά, πέφτουμε ΚΑΙ ΠΑΛΙ απο τα σύννεφα γιατί ο Τιμ Μπάλαρντ έχει δεσμούς με τον ίδιον τον…ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ και τη Πρωτοβουλία του Για το Αφγκανιστάν!!! Δείτε τώρα τα σχετικά αποσπάσματα …

Δείτε τώρα τον Tim Ballard να φοράει γραβάτα με το σύμβολο των Μασόνων επάνω!!!…

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ το επόμενο βίντεο…

Σε αυτό το επόμενο βίντεο μάθαμε ότι αρχικός ιδιοκτήτης της εν λόγω ταινίας «Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» δεν ήταν άλλη από την….Disney (που εμπλέκεται στην παιδεραστία και την εμπορία παιδιών) και στη συνέχεια την πούλησαν την ταινία στην οργάνωση του Tim Ballard, την Operation Underground Railroad!!! ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ «ΣΩΤΗΡΕΣ» ΤΩΝ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ, ΚΤΛ!!!

Ο ίδιος ο Τζέιμς Καβίζελ είναι…ΜΑΣΟΝΟΣ!!!

ΔΕΙΤΕ τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ να κάνει όλα τα σύμβολα των ΜΑΣΟΝΩΝ!!!

ΔΕΙΤΕ όμως τα εξής άρθρα που εχουμε βγάλει για τον συσχετισμό Μασονίας και…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ!!!

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ – ΔΕΙΤΕ τι είδους τελετουργικά κάνουν οι βρωμο-Μασόνοι!!! Γάμοι ενήλικων ανδρών με…ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΓΟΡΙΑ!!!

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ – ΔΕΙΤΕ τι είδους τελετουργικά κάνουν οι βρωμο-Μασόνοι!!! Γάμοι ενήλικων ανδρών με…ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΓΟΡΙΑ!!!

ΜΠΟΥΜ!!! – ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Μπουκάρανε σε…ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ και ΣΠΗΛΙΑ και ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ. ΚΟΚΑΛΑ &…ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!!!

ΜΠΟΥΜ!!! – ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Μπουκάρανε σε…ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ και ΣΠΗΛΙΑ και ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ. ΚΟΚΑΛΑ &…ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!!!

“Παρακλάδι της μασονίας και των ρόταρυ το πολυδιαφημισμένο “Χαμόγελο του Παιδιού”!!!”

“Παρακλάδι της μασονίας και των ρόταρυ το πολυδιαφημισμένο “Χαμόγελο του Παιδιού”!!!”

Τεκτονισμός: μια ΞΕΚΑΘΑΡΗ ομοφυλοφιλική οργάνωση που είναι πίσω από τη ατζέντα των ΛΟΑΤΚΙ – ΠΟΣΟΙ Έλληνες πολιτικοί έχουν μυηθεί Μασόνοι και που έγιναν κατ’ επέκτασι…ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ;;;

Τεκτονισμός: μια ΞΕΚΑΘΑΡΗ ομοφυλοφιλική οργάνωση που είναι πίσω από τη ατζέντα των ΛΟΑΤΚΙ – ΠΟΣΟΙ Έλληνες πολιτικοί έχουν μυηθεί Μασόνοι και που έγιναν κατ’ επέκτασι…ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ;;;

Ο Τζέιμς Καβίζελ είναι ΕΒΡΑΙΟΣ που παριστάνει τον…«ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΝ»;;;!!!

Το εξής βιντεάκι αποδεικνύει αυτό!!!

@yahuahsangel

♬ Pop Goes the Weasel – Peter Rabbit Singers

Μήπως James Caviezel είναι ένας Εβραίος που μεταμφιέζεται σε “Χριστιανό”;;;!!!

Το Caviezel είναι μια παραλλαγή του ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ…Wiesel!!!

Στο Ancestory.com διαβάζουμε: Έννοια του ονόματος Wiesel: Γερμανικά και Εβραϊκά (Ασκεναζικά): από τη Μέση Υψηλή Γερμανική Wisele που σημαίνει «νυφίτσα». Ως γερμανικό όνομα αυτό είναι ψευδώνυμο. ως εβραϊκό όνομα είναι γενικά τεχνητό όνομα.

Πηγή: Dictionary of American Family Names 2nd edition, 2022

Το Caviezel εκ του Wiesel που είναι εκ του….weasel, δηλαδή,…ΝΥΦΙΤΣΑ, δηλαδή, ΖΩΟΝ ΠΟΡΗΡΟΝ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟΝ!!!

Και να φανταστείτε ότι έκαναν αυτό το ΚΑΘΑΡΜΑ «Ιησού» στην ταινία τα Πάθη του Χριστού!!!

Μιλάμε για την ΙΔΙΑ ταινία Passion of Christ (Τα Πάθη Του Χριστού) που σκηνοθέτησε ένας…ΑΛΛΟΣ μεγάλος Τέκτονας ονόματι…Μελ Γκίμπσον!!!

 

ΓΙΑΤΙ ο Mel Gibson συνδέεται με τον γνωστό παιδόφιλο Peter Nygard;;;!!!

Αλλά…ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ!….

Δείτε τώρα την εξής φώτο. του Καβιζελ….και ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΛΥΣΙΔΑ ΦΟΡΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ….

Παρατηρήστε τώρα μόνο σας ότι είναι το ίδιο το σύμβολο που ο «κύριος» «666» Aleister Crowley είχε συνδέσει με τον μεγάλο…ΔΑΙΜΟΝΑ ΜΠΑΦΟΜΕΤ (Baphomet)!!!

Κοιτάξτε τον Άλιστερ Κρόουλι να φοράει τώρα το ίδιο ακριβώς κολιέ!!!

Οι ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΛΙΤΙΣΤΕΣ-ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΥΝ ΚΑΙ…ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ -ΜΕ Ο, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ– ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΚΤΛ!!!

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr