Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES MEGA ΜΠΟΥΜ εξ Χόλιγουντ (Hollywood): Κυκλοφοράει προσεχώς μεγάλη σειρά από ντοκυμαντέρ του Μελ Γκίμπσον για τη σεξουαλική σωματεμπορία παιδιών, ιδίως στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!! Εξαπολύει ΑΠΕΥΘΙΑΣ ΧΤΥΠΗΜΑ κατά της Ελίτ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων!!!

MEGA ΜΠΟΥΜ εξ Χόλιγουντ (Hollywood): Κυκλοφοράει προσεχώς μεγάλη σειρά από ντοκυμαντέρ του Μελ Γκίμπσον για τη σεξουαλική σωματεμπορία παιδιών, ιδίως στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!! Εξαπολύει ΑΠΕΥΘΙΑΣ ΧΤΥΠΗΜΑ κατά της Ελίτ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων!!!

by _
0 comment 432 views

MEGA ΜΠΟΥΜ εξ Χόλιγουντ (Hollywood): Κυκλοφοράει προσεχώς μεγάλη σειρά από ντοκυμαντέρ του Μελ Γκίμπσον για τη σεξουαλική σωματεμπορία παιδιών, ιδίως στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!! Εξαπολύει ΑΠΕΥΘΙΑΣ ΧΤΥΠΗΜΑ κατά της Ελίτ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 10 Ιουνίου 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης μισούν τον Μελ Γκίμπσον εδώ και πολλά χρόνια επειδή λέει την αλήθεια για τους Εβραίους, τους Τέκτονες και τόσα άλλα. Τα μέσα ενημέρωσης είναι έτοιμα να του επιτεθούν για άλλη μια φορά επειδή πρόκειται να κυκλοφορήσει μια σειρά από ντοκιμαντέρ τεσσάρων μερών που εκθέτει το παγκόσμιο κύκλωμα εμπορίας παιδιών της ελίτ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Αυτό αποφέρει έσοδα 34 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως!

Η αεροπορική βιομηχανία παράγει λιγότερα έσοδα από αυτό. Αποφέρει μόνο 22 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο. Μιλάμε για όλες τις αεροπορικές εταιρείες μαζί.

Η σεξουαλική εμπορία παιδιών είναι πιο επικερδής από την ίδια την αεροπορική βιομηχανία!!!

Ο Τιμ Μπάλαρντ (Tim Ballard) πέρασε πάνω από μια δεκαετία εργαζόμενος ως Ειδικός Πράκτορας για το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, όπου τοποθετήθηκε στην Task Force για τα Εγκλήματα κατά των Παιδιών στο Διαδίκτυο (ICAC) και αναπτύχθηκε ως μυστικός πράκτορας για την Ομάδα Άλματος Παιδικού Σεξουαλικού Τουρισμού των ΗΠΑ.

Έχει εργαστεί σε αυτόν τον ρόλο και έκτοτε σε κάθε είδους περίπτωση στον αγώνα για την εξάρθρωση κυκλωμάτων εμπορίας παιδιών. Έχει εργαστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε πολλές ξένες χώρες για να διεισδύσει σε οργανώσεις εμπορίας παιδιών. Έχει διαλύσει με επιτυχία δεκάδες από αυτές τις οργανώσεις και έχει σώσει παιδιά από τη σκλαβιά και την εκμετάλλευση.

Ενώ εργαζόταν για την κυβέρνηση, ο Μπάλαρντ είδε πόσα περισσότερα χρειάζονται για την καταπολέμηση της εμπορίας παιδιών και της εκμετάλλευσης σε όλο τον κόσμο. Το 2013, αυτός και μια ομάδα πρώην κυβερνητικών λειτουργών άφησαν την ασφάλεια της καριέρας τους για να ολοκληρώσουν το έργο της διάσωσης παιδιών ως ιδιωτικό ίδρυμα – Operation Underground Railroad. Στην O.U.R., ο Tim δημιούργησε μια ομάδα που μπορεί να εργαστεί σε οποιαδήποτε δικαιοδοσία και σε συνδυασμό με τις αρχές επιβολής του νόμου για τη διάσωση παιδιών απευθείας. Αυτή η ομάδα υπάρχει σήμερα και λειτουργεί σε όλο τον κόσμο.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπό της οργανώσεώς του, OPERATION UNDERGROUDN RAILROAD: OurRescue.org.

Σύμφωνα με τον κ Τιμ Μπάλαρντ:

Η CIA εμπλέκεται σε μεγάλο βαθμό στη σεξουαλική σωματεμπορία παιδιών, μαζί με την κυβέρνηση των ΗΠΑ του ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ και τους αξιωματούχους της, τις αρχές επιβολής του νόμου, πολιτικούς, ελίτ, εκκλησίες και διάφορες υπηρεσίες παιδικών υπηρεσιών (που υποτίθεται ότι «προστατεύουν» παιδιά!!!)

Πρόκειται για μια επιχείρηση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων που σύντομα θα ξεπεράσει το παράνομο εμπόριο ναρκωτικών. Κάθε χρόνο 8 εκατομμύρια παιδιά πέφτουν θύματα εμπορίας!!!

Μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, 800.000 παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο· στο Ηνωμένο Βασίλειο ο αριθμός αυτός είναι 230.000 ετησίως• στη Γερμανία είναι 100.000 ετησίως και στον Καναδά είναι 50.000 ετησίως και οι αριθμοί αυξάνονται!!!

Ο Tim Ballard δηλώνει ότι ο κ Tony Robbins θα είναι ο εκτελεστικός παραγωγός αυτής της σειράς ντοκυμαντέρ και χρηματοδότης ο κ Μελ Γκίμπσον.

Προσέξτε ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ λέει στο παρακάτω βίντεο…

Στο 1:23 ο Tim λέει ότι ξέρει ακριβώς πώς τα παιδιά εξαναγκάζονται σε σεξουαλική εμπορία.
Κατά τον απόηχο ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ…
• Κατά τον απόηχο ΣΕΙΣΜΩΝ….
• ΚΑΤΑ και ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ…

Ποιες «καταστροφές» συνέβησαν πρόσφατα που μας έρχονται αμέσως στο νου;;;

Ποιοι πόλεμοι που έχουν συμβεί (και συμβαίνουν ΑΚΟΜΗ) έρχονται στο νου και δεν μοιάζουν να τελειώνουν ποτέ;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!!!….

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr