Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Κινούμενο σχέδιο παραγωγής της Disney περιλαμβάνει ελιτιστές ντυμένους με ρόμπες, σε στυλ Illuminati, που πίνουν…ΑΙΜΑ, θυσιάζουν ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και λατρεύουν τον…Πανόπτη Οφθαλμό της Μασονίας!!!

Κινούμενο σχέδιο παραγωγής της Disney περιλαμβάνει ελιτιστές ντυμένους με ρόμπες, σε στυλ Illuminati, που πίνουν…ΑΙΜΑ, θυσιάζουν ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και λατρεύουν τον…Πανόπτη Οφθαλμό της Μασονίας!!!

by _
0 comment 254 views

Κινούμενο σχέδιο παραγωγής της Ντίσνεϊ (Disney) περιλαμβάνει ελιτιστές ντυμένους με ρόμπες, σε στυλ Illuminati, που πίνουν…ΑΙΜΑ, θυσιάζουν ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και λατρεύουν τον…Πανόπτη Οφθαλμό της Μασονίας!!!

από τον Steve Watson
12 Ιουλίου 2023, 7:39 π.μ

Μπορεί όμως να υπάρχει μια ανατροπή.

Μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων που παράγεται από την Disney (Ντίσνεϊ) βασίζεται σε μια λατρεία ντυμένων ελίτ που πίνουν αίμα, εκτελούν τελετουργίες όπως ανθρωποθυσίες και λατρεύουν ένα σύμβολο που δεν είναι άλλος από τόν ίδιον τον..Πανόπτη Οφθαλμλό των…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ.

Ωστόσο, μπορεί να μην είναι εντελώς αυτό που νομίζετε.

Ενώ ορισμένοι υποστηρίζουν ότι είναι περισσότερο από τον ίδιο περίεργο προγραμματισμό κατήχησης που περιμέναμε από τη Disney, η σειρά που απευθύνεται σε ενήλικες παράγεται από τον Mike Judge, τον δημιουργό του Idiocracy, King of The Hill και του Beavis & Butthead, ο οποίος είναι γνωστός για τις αντικατεστημένες αντίθετες απόψεις του για τον κόσμο που ζούμε.

Ακολουθεί το τρέιλερ του Praise Petey που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου στο Freeform:

Ίσως ο Mike Judge ήξερε ότι οι περίεργοι της Disney θα συναινούσαν στο να απεικονιστούν εκεί κάποια πράγματα τύπου Illuminati;;;

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/disney-produced-cartoon-features-illuminati-style-robed-elites-drinking-blood-sacrificing-people-and-worshipping-an-all-seeing-eye/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr