Home Greek News ALERT – Η ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠ-…RFID ΜΕΣΑ!!!

ALERT – Η ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠ-…RFID ΜΕΣΑ!!!

by _
0 comment 429 views

ALERT – Η ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠ-…RFID ΜΕΣΑ!!!

Από το σάιτ Voria.gr διαβάζουμε τα εξής για τις νέες ταυτότητες ….


Mε διάρκεια 10 ετών οι νέες ταυτότητες

Τον Σεπτέμβριο θα είναι διαθέσιμες οι νέες ταυτότητες, σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νότη Μηταράκη.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Μηταράκης είπε ότι «στόχος μας είναι να τις παρουσιάσουμε στο κοινό στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης αρχές Σεπτεμβρίου», ενώ σημείωσε πως την επομένη θα αρχίσει η έκδοσή τους.

Mε διάρκεια 10 ετών οι νέες ταυτότητες

Σχετικά με τις παλιές ταυτότητες ανέφερε: «Έχουν διάρκεια 10 χρόνια και ως ταξιδιωτικό έγγραφο. Πλέον αυτό θα φαίνεται και επίσημα πάνω στην ταυτότητα. Η λογική θα είναι στο μέλλον με μια κοινή αίτηση να επανεκδίδεις ταυτότητα και διαβατήριο ανά 10 χρόνια».

«Δεν υπάρχει πρόθεση να αλλάξει το κόστος έκδοσης της νέας ταυτότητας, ούτε το κόστος διαβατηρίου» συμπλήρωσε.


Ο χρήστης Βαλεντίνα Ασημακοπούλου….

Μηταράκης: Νέες ταυτότητες στο μέγεθος πιστωτικής κάρτας από Σεπτέμβριο!!! Αστυνομικοί με κάμερες σώματος…

Η τροχαία στους δρόμους με tablets σε πλήρη διασύνδεση…

Τις προτεραιότητες και τους στόχους του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη περιέγραψε στη Βουλή, στη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης ο Νότης Μηταράκης.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έκανε γνωστό ότι η Τροχαία θα ενισχυθεί με προσωπικό ώστε -όπως είπε- να βγει στους δρόμους με tablets σε πλήρη διασύνδεση, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα καταλογισμού προστίμων σε περιπτώσεις παραβάσεων που θα μεταβιβάζονται απευθείας στο taxis.

«Βασικός κανόνας είναι το ένστολο προσωπικό να επεμβαίνει άμεσα σε κάθε παράβαση, ανεξαρτήτως υπηρεσίας στην οποία υπηρετεί», είπε ο Νότης Μηταράκης, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι τον Σεπτέμβριο προχωρά η έκδοση νέων ταυτοτήτων σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, ενώ το πρώτο τρίμηνο του 2024 θα προχωρήσει επιπρόσθετα και η έκδοση νέων διαβατηρίων.

«Σχεδιάζουμε να φέρουμε την Αστυνομία στο κινητό του πολίτη, με την εφαρμογή του MyELAS, με πρόσβαση σε εφαρμογή αιτήσεων και ηλεκτρονικών ραντεβού για κάθε υπηρεσία που τον αφορά», είπε και προανήγγειλε την αναμόρφωση του υπάρχοντος σχεδιασμού για τη λεγόμενη Πανεπιστημιακή Αστυνομία.

Έστειλε παράλληλα αυστηρό μήνυμα προς τα στελέχη της ΕΛΑΣ σεβασμού των πολιτών, ενώ διαμήνυσε ότι κρούσματα βίας σε βάρος αστυνομικών δεν θα γίνονται ανεκτά. Επιπλέον δήλωσε, ότι θα χρησιμοποιούνται κάμερες σώματος και οχημάτων για την πιστοποίηση παραβατικών συμπεριφορών


Αυτό ὄμως που ΠΑΡΕΛΕΙΨΑΝ να μας πούν τα ΜΜΕ για αυτό είναι το ΓΕΓΟΝΟΣ πως μέσα στη νέα μορφή των ταυτοτήτων θα ενσωματόνονται..ΤΣΙΠ RFID!!! Δείτε το επόμενο βιντεο με τιτλο... Η ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ RFID chip

Δείτε τώρα το επόμενο βίντεο….ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ #ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ #ΤΣΙΠ! Τι είπε ο #Πιερρακάκης

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Το WEF λέει ότι ένα τσίπ ψηφιακών νομισμάτων της κεντρικής τράπεζας πρέπει να «εμφυτευθεί κάτω από το δέρμα μας» εάν θέλουμε να συμμετάσχουμε στην κοινωνία!!!

Το WEF λέει ότι ένα τσίπ ψηφιακών νομισμάτων της κεντρικής τράπεζας πρέπει να «εμφυτευθεί κάτω από το δέρμα μας» εάν θέλουμε να συμμετάσχουμε στην κοινωνία!!!


Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος, απαντά στις ανησυχίες του κόσμου από Κύπρο και Ελλάδα, σχετικά με τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες, θυμίζοντας τα προφητικά λόγια του Αγίου Παΐσίου, τον οποίο και είχε γνωρίσει από κοντά…

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr