Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Το WEF λέει ότι ένα τσίπ ψηφιακών νομισμάτων της κεντρικής τράπεζας πρέπει να «εμφυτευθεί κάτω από το δέρμα μας» εάν θέλουμε να συμμετάσχουμε στην κοινωνία!!!

Το WEF λέει ότι ένα τσίπ ψηφιακών νομισμάτων της κεντρικής τράπεζας πρέπει να «εμφυτευθεί κάτω από το δέρμα μας» εάν θέλουμε να συμμετάσχουμε στην κοινωνία!!!

by _
0 comment 348 views
Άρχισαν και όργανα – Το WEF λέει ότι τα ψηφιακά νομίσματα πρέπει να «εμφυτευθούν κάτω από το δέρμα σας» εάν θέλετε να συμμετάσχετε στην κοινωνία
Άρχισαν και όργανα – Το WEF λέει ότι τα ψηφιακά νομίσματα πρέπει να «εμφυτευθούν κάτω από το δέρμα σας» εάν θέλετε να συμμετάσχετε στην κοινωνία

Άρχισαν και όργανα – Το WEF λέει ότι ένα τσίπ ψηφιακών νομισμάτων της κεντρικής τράπεζας πρέπει να «εμφυτευθεί κάτω από το δέρμα μας» εάν θέλουμε να συμμετάσχουμε στην κοινωνία!!!…

Και εφηύραν ψεύτικες κρίσεις για να τις χρησιμοποιήσουν ως δικαιολογία για να δημιουργήσουν το σύστημα ψηφιακών νομισμάτων της Κεντρικής Τράπεζας…

Και πρώτο-ξεκίνησαν τον σχεδιασμόν όλων αυτών αρχές της…ψευτο- πανδημίας (Μαρ 2020) που οδήγησε τα πράγματα στην κατάσταση που είναι…ΣΗΜΕΡΑ…!!!


Το WEF λέει ότι τα CBDC (Central Bank Digital Currencies, Τα Ψηφιακά Νομίσματα της Κεντρικής Τράπεζας) πρέπει να «εμφυτευθούν κάτω από το δέρμα μας» εάν θέλουμε να συμμετάσχουμε στην κοινωνία

10 Ιουλίου 2023
-του Sean Adl-Tabatabai


Το WEF (World Economic Forum,  Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) δήλωσε ότι σε όλους τους πολίτες πρέπει να εμφυτευθεί ένα μικροτσίπ CBDC (των Central Bank Digital Currencies, Των Ψηφιακών Νομισμάτων της Κεντρικής Τράπεζας) στο πολύ εγγύς μέλλον, προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία και να κάνουν βασικά πράγματα όπως η αγορά τροφής και νερού.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Richard Werner, στο πολύ εγγύς μέλλον οι πολίτες θα «χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν την πιο πρόσφατη τεχνολογία», όπως ένα «εμφύτευμα τσιπ CBDC», προκειμένου να έχουν πρόσβαση στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Ο καθηγητής Richard A. Werner είναι οικονομολόγος και καθηγητής Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής. Είναι γνωστός ως ο εισηγητής μιας νέας νομισματικής πολιτικής μετά την κρίση που ονόμασε Ποσοτική Χαλάρωση (“QE”) – την οποία πρότεινε στην Ιαπωνία το 1995 ως επικεφαλής οικονομολόγος μιας βρετανικής επενδυτικής τράπεζας.

Έχει επίσης εργαστεί ως ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, στην Τράπεζα της Ιαπωνίας, στην Τράπεζα Ανάπτυξης της Ιαπωνίας και στην Ασιατική Τράπεζα Ανάπτυξης. Συμμετέχει στην υποστήριξη της ίδρυσης μη κερδοσκοπικών κοινοτικών τραπεζών μέσω μιας πρωτοβουλίας που ονομάζεται Local First CIC.

Το Expose-news.com αναφέρει: Στη Διάσκεψη Επιστημών του Άμστερνταμ το 2022, ο καθηγητής Βέρνερ έδωσε μια διάλεξη για τα ψηφιακά νομίσματα της κεντρικής τράπεζας (“CBDC”) και την Ατζέντα του 2030. Στο περιθώριο της φετινής Συνόδου Επιστημών του Άμστερνταμ, μίλησε στον Ivor Cummins για τα CBDCs και για το πόσο υψηλός πληθωρισμός ενορχηστρωθηκε από τις κεντρικές τράπεζες για να προωθήσουν την ατζέντα τους.

Υπάρχουν δύο πτυχές των νομισματικών πολιτικών QE που πρότεινε ο καθηγητής Werner: QE1 και QE2. Το QE1 είναι για την κεντρική τράπεζα να παρέμβει και να αγοράσει τα μη εξυπηρετούμενα περιουσιακά στοιχεία στο τραπεζικό σύστημα. Η κεντρική τράπεζα αγοράζει μη εξυπηρετούμενα περιουσιακά στοιχεία στην ονομαστική τους αξία και το πρόβλημα λύνεται, οι τράπεζες έχουν ισχυρό ισολογισμό. Αλλά αυτό δεν θα είναι αρκετό για να κάνει τις τράπεζες για να αυξήσουν την παροχή πίστωσης.

Έτσι, ο καθηγητής Werner πρότεινε το QE2 που επιτρέπει στην κεντρική τράπεζα να αναγκάσει τις τράπεζες να δημιουργήσουν περισσότερα χρήματα και να τα ωθήσουν στην οικονομία. Αυτό θα επιτευχθεί με τις κεντρικές τράπεζες να αγοράζουν περιουσιακά στοιχεία, π.χ. ακίνητα, από μη τραπεζικούς τομείς. Τα χρήματα που λαμβάνουν οι μη τραπεζικοί τομείς από την πώληση του ακινήτου θα κατατεθούν στη συνέχεια στον τραπεζικό λογαριασμό του πωλητή. Όταν μια οικονομία βιώνει αποπληθωρισμό, «έτσι μπορούν οι κεντρικές τράπεζες να ωθήσουν χρήματα στην οικονομία άμεσα», εξήγησε ο καθηγητής Βέρνερ.

Το QE1 ακολούθησε η Ιαπωνία στη δεκαετία του 1980, αλλά οι ΗΠΑ απαγόρευσαν την Ιαπωνία στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το QE2. Και στη συνέχεια, ασυνήθιστα και σε λάθος στιγμή, το QE2 υιοθετήθηκε από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ και άλλες κεντρικές τράπεζες τον Μάρτιο του 2020.  Η πρόθεση της υιοθέτησης του QE2 εκείνη την εποχή ήταν να προκαλέσει υψηλό πληθωρισμό. Γιατί; Για να μετακινηθούν οι οικονομίες σε ένα σύστημα…CBDC.

«Πρέπει να σκεφτείτε τα CDBC ως ένα σύστημα ελέγχου [ή ένα σύστημα αδειών], όχι ένα νόμισμα», εξήγησε ο καθηγητής Werner.

«Είναι ένα νόμισμα υπό όρους που βασίζεται στο να λάβετε πραγματικά αυτήν την άδεια. Τώρα, εάν τύχει να είστε κάποιου είδους επικριτής της κυβερνητικής πολιτικής ή επικριτής των κεντρικών τραπεζών, αυτό μπορεί να είναι δύσκολο. Ή αν τολμήσετε να βγείτε από τη ζώνη της πόλης των 15 λεπτών, ξέρετε, ίσως θα διαπιστώσετε ότι: «Ω [το CBDC μου δεν λειτουργεί]». Φυσικά, αυτά είναι πράγματα που έχουμε ήδη δει στην Κίνα. Υπάρχουν πολλά βίντεο όπου κάποιος προσπαθεί να το χρησιμοποιήσει για να αγοράσει ένα εισιτήριο και δεν λειτουργεί επειδή τα κοινωνικά του αποτελέσματα είναι χαμηλά».

Και, ουσιαστικά, δεν υπάρχει πραγματικό δικαίωμα προσφυγής. Με πολύ λίγους ανθρώπους να ελέγχουν τους πάρα πολλούς, οι ελεγκτές θα χρησιμοποιήσουν υπολογιστές και αλγόριθμους για να τρέξουν το σύστημα. Εάν υποβάλετε ένσταση για τον αποκλεισμό CDBC, θα έχετε να κάνετε με αυτοματοποιημένες απαντήσεις.

Ο καθηγητής Βέρνερ εξήγησε ότι οι κεντρικοί σχεδιαστές, όπως τους αποκαλεί, ενορχηστρώνουν τον πληθωρισμό για να συγκαλυφθούν οι αλλαγές στα τραπεζικά συστήματα. Για παράδειγμα, στη δεκαετία του 1970 ο υψηλός πληθωρισμός ενορχηστρώθηκε για να συγκαλυφθεί η μετατόπιση του δολαρίου ΗΠΑ που στηρίζεται σε χρυσό εις το πετροδολάριο. Και ο υψηλός πληθωρισμός που βιώσαμε το 2021/2022 ενορχηστρώθη ίνα συγκαληφθεί η μετάβασις από το πετροδολάριο εις τα… CBDC.

Τον Μάρτιο του 2020, η Federal Reserve και άλλες βασικές κεντρικές τράπεζες υιοθέτησαν το QE2, μια σύσταση για αποπληθωρισμό ή συρρίκνωση της οικονομίας. Τον Μάρτιο του 2020 οι οικονομίες δεν συρρικνώνονταν, αλλά η Federal Reserve υιοθέτησε το QE2 και αγόρασε περιουσιακά στοιχεία από μη τράπεζες αναγκάζοντας τις τράπεζες να δημιουργήσουν πίστωση. Ήταν πολύ σαφές ότι επρόκειτο να δημιουργήσει πληθωρισμό. Αυτό δεν ήταν λάθος στην κρίση, ήταν εσκεμμένο, εξήγησε ο καθηγητής Werner. Είναι μια πολύ συγκεκριμένη πολιτική που λαμβάνεται πολύ σπάνια.

Η απόδειξη ότι αυτή ήταν μια σκόπιμη ενέργεια, είπε ο καθηγητής Werner, ήταν ότι «λίγο πριν από τον κορωνοϊό τον Αύγουστο του 2019,  υπήρχε ένα συνέδριο στο Jackson Hole του ετήσιου συνεδρίου Central Bankers, αλλά προσκάλεσε τη BlackRock τον μεγάλο διαχειριστή περιουσιακών στοιχείων… και η BlackRock έκανε μια πρόταση. Είπαν «θα υπάρξει άλλη κρίση… αλλά αυτή τη φορά πρέπει να δημιουργήσουμε πληθωρισμό». Ποτέ δεν εξηγούν γιατί, απλώς λένε ότι πρέπει να δημιουργήσουμε πληθωρισμό… και να πώς θα το κάνουμε και ανέφεραν την πρότασή μου χωρίς , φυσικά, να αναφέρουν το όνομά μου».

«Και, υπάρχει ένας ακόμη παράγοντας», είπε ο καθηγητής Werner, «η Federal Reserve προσέλαβε τη Blackrock τον Μάρτιο του 2020 για να αγοράσει περιουσιακά στοιχεία… Το QE ήταν για μια αποπληθωριστική κατάσταση, αλλά ο τρόπος που το χρησιμοποιούσαν έπρεπε να προκαλέσει πληθωρισμό, δεν υπήρχε αμφιβολία. Και το ήξεραν γιατί το είπαν κιόλας».

«Έτσι, αυτός ο [σημερινός] πληθωρισμός δημιουργείται σκόπιμα από τις κεντρικές τράπεζες, από τους κεντρικούς σχεδιαστές. Πώς θα τους τιμωρήσουμε λοιπόν για αυτό; «Ω, ας τους δώσουμε περισσότερες εξουσίες, ας τους δώσουμε πρωτοφανείς εξουσίες για τα πάντα, για τη ζωή στη Γη μέσω των ψηφιακών νομισμάτων της κεντρικής τράπεζας».

«Ο αληθινός λόγος που νομίζω γιατί ήθελαν αυτόν τον πληθωρισμό ήταν επειδή  για να κρύψουν, ουσιαστικά, την αποσύνθεση του πετροδολαρίου και να προχωρήσουν στο νέο σύστημα που θέλουν να βασίζεται στο CBDC».

Αυτή τη στιγμή γίνεται λόγος για χρήση CBDC μέσω εφαρμογών που βασίζονται σε τηλέφωνο. «Ναι, αυτή είναι η αρχική φάση. Αλλά αυτό που ήταν ήδη έτοιμο γύρω στο 2015, είναι ο απώτερος στόχος – αυτό που πραγματικά θέλουν, προφανώς, μου είπε ένας Κεντρικός Τραπεζίτης – είναι το CBDC να μοιάζει με ένα μικρό κόκκο ρυζιού που θέλουν να βάλουν κάτω από το δέρμα σου, που, κατά την άποψι μου, είναι προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Και συνειδητοποιούν ότι υπάρχει ένα εμπόδιο για να κάνουν τους ανθρώπους να το αποδεχθούν αυτό», είπε ο καθηγητής Werner.

Έτσι, χρησιμοποιούν κρίσεις, αναστάτωση και ανεργία για να εισαγάγουν καθολικό βασικό εισόδημα, για να μαλακώσουν το κοινό ώστε να αποδεχτεί ένα τσιπ CBDC που εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα του.

«Θα λαμβάνετε 2.000 ευρώ στον λογαριασμό σας κάθε μήνα. Αλλά φυσικά, για να το εκτελέσουμε αποτελεσματικά [θα πουν:] «Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την πιο πρόσφατη τεχνολογία, επομένως χρειάζεστε το εμφύτευμα τσιπ CBDC».

Δείτε τα σχετικά βίντεο!!!..

ΠΗΓΗ >> https://thepeoplesvoice.tv/wef-says-cbdcs-must-be-implanted-under-your-skin-if-you-want-to-participate-in-society/

WEF Says CBDCs Must Be ‘Implanted Under Your Skin’ if You Want To Participate in Society

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr