Home ΔΙΕΘΝΗ Ο Πούτιν συναντήθηκε με τον Πριγκοζίν στο Κρεμλίνο! Συμμετείχαν 35 άτομα.. τι ειπώθηκε…

Ο Πούτιν συναντήθηκε με τον Πριγκοζίν στο Κρεμλίνο! Συμμετείχαν 35 άτομα.. τι ειπώθηκε…

by _
0 comment 113 views
Ο Πούτιν συναντήθηκε με τον Πριγκοζίν στο Κρεμλίνο! Συμμετείχαν 35 άτομα.. τι ειπώθηκε…
Ο Πούτιν συναντήθηκε με τον Πριγκοζίν στο Κρεμλίνο! Συμμετείχαν 35 άτομα.. τι ειπώθηκε…

Ο Πούτιν συναντήθηκε με τον Πριγκοζίν στο Κρεμλίνο! Συμμετείχαν 35 άτομα.. τι ειπώθηκε…

 

Ο Πούτιν συναντήθηκε με τον Πριγκοζίν στο Κρεμλίνο στις 29 Ιουνίου, πέντε ημέρες μετά την ανταρσία, είπε ο Πεσκόφ.

Η σύσκεψη κράτησε περίπου τρεις ώρες, συμμετείχαν και οι διοικητές αποσπασμάτων ΠΜΚ, ήταν συνολικά 35 άτομα.

Σύμφωνα με τον γραμματέα Τύπου, ο πρόεδρος έδωσε την αξιολόγησή του για το τι είχε συμβεί και πρόσφερε στους εκπροσώπους της Βάγκνερ επιλογές απασχόλησης.gazeta Το Κρεμλίνο ισχυρίζεται ότι οι διοικητές των Wagner είπαν στον Πούτιν ότι ήταν οι υποστηρικτές του και στρατιώτες του και ότι θα συνεχίσουν να πολεμούν για αυτόν.



Τι συζήτησε ο Πούτιν σε μια συνάντηση με τον Πριγκόζιν και τους διοικητές του Βάγκνερ:

Σαν κεραυνός εν αιθρία, τα νέα από τον Ντμίτρι Πεσκόφ σήμερα. Αποδεικνύεται ότι πέντε ημέρες μετά το «πραξικόπημα» ή την «πορεία δικαιοσύνης», όπως την αποκαλούν οι ίδιοι οι Βάγκνερ, ο Πούτιν είχε συνάντηση με τον Πριγκοζίν και τους διοικητές του PMC για σχεδόν τρεις ώρες στο Κρεμλίνο στις 29 Ιουνίου. Στη συνάντηση συμμετείχαν 35 άτομα.

κάποιες λεπτομέρειες για τη συνάντηση.

Ο Πούτιν, σε μια συνάντηση με τον Prigozhin και τους διοικητές του Wagner PMC, αξιολόγησε τις ενέργειες της εταιρείας στο μέτωπο και τα γεγονότα της 24ης Ιουνίου, καθώς και άκουσε τις εξηγήσεις των διοικητών και τους πρόσφερε επιλογές απασχόλησης και πολεμικής χρήσης.

Οι διοικητές του Βάγκνερ παρουσίασαν την εκδοχή τους για τα γεγονότα στον Πούτιν και τόνισαν ότι ήταν ένθερμοι υποστηρικτές και στρατιώτες του αρχηγού του κράτους.

Πρόεδρος Πούτιν έμαθε πολλά κι από την άλλη πλευρά.



Οι «Βάγκνερς» έδωσαν αναμφίβολα τη δική τους εικόνα του τι συμβαίνει στον στρατό και στο μέτωπο. Είναι εντυπωσιακό ότι δεν επρόκειτο για συνάντηση κατ’ ιδίαν -Σε αυτήν συμμετείχαν 35 άτομα. Έδειξαν επίσης την πίστη τους στην αρχή της συλλογικής ηγεσίας.

Είναι απίθανο να ήταν παρόντες εκπρόσωποι του υπουργείου Άμυνας στη συνάντηση, αν και σίγουρα γνώριζαν για αυτή τη συνάντηση.

Όπως και να έχει, ο Πούτιν είναι ένας πολύ έμπειρος πολιτικός και διαχειριστής και γνωρίζει καλά ότι οι αυλικοί δεν μπορούν ποτέ να είναι απόλυτα εμπιστευμένοι. Ως εκ τούτου, αυτή η συνάντηση αποδείχθηκε ότι ήταν μια επιπλέον ευκαιρία για να ακούσει άλλες «ειδήσεις» και ρεπορτάζ ..

Υπάρχει και κάτι προσωπικό σε αυτό. Ο Πούτιν γνωρίζει καλά την αποτελεσματικότητα και τα πλεονεκτήματα του Βάγκνερ όχι μόνο στα πεδία μάχης του Ντονμπάς, και μετά τις 24 Ιουνίου ήθελε να καταλάβει τι πραγματικά συνέβη.



Αναμφίβολα, έλαβε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, που θα ωφελήσουν όχι μόνο τους Βάγκνερ, αλλά ολόκληρη τη στρατιωτική επιχείρηση στο σύνολό της. Ο Ρώσος πρόεδρος ξέρει να κάνει αντισυμβατικά βήματα και να παίρνει απροσδόκητες αποφάσεις.

Τα αποτελέσματα αυτής της συνάντησης δεν θα αργήσουν. Αυτές είναι κάποιες διαρροές ωστόσο υπάρχει μια αδήριτη πραγματικότητα.. κίνημα κατά Κρεμλίνου και νεκροί στρατιωτικοί που το υπερασπίστηκαν.. Ήταν μια συνωμοσία..το τι έχει στο μυαλό του ο Πούτιν πέραν αυτού μόνο αυτός μπορεί να το ξέρει….

dimpenews.com

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr