Home Greek News ΤΩΡΑ εξηγούνται ΟΛΑ για το «ναυάγιο» στην Πύλο – Όρμπαν: Ο Άλεξ Σόρος σχεδιάζει να ενορχηστρώσει τη «μεγαλύτερη μεταναστευτική κρίση στην ιστορία…Τους λάθρο θα τους ΥΠΟΚΙΝΗΣΕΙ»

ΤΩΡΑ εξηγούνται ΟΛΑ για το «ναυάγιο» στην Πύλο – Όρμπαν: Ο Άλεξ Σόρος σχεδιάζει να ενορχηστρώσει τη «μεγαλύτερη μεταναστευτική κρίση στην ιστορία…Τους λάθρο θα τους ΥΠΟΚΙΝΗΣΕΙ»

by _
0 comment 296 views
Ο Βίκτορ Όρμπαν λέει ότι ο Ά…
Ο Βίκτορ Όρμπαν λέει ότι ο Ά…

ΤΩΡΑ εξηγούνται ΟΛΑ για το «ναυάγιο» στην Πύλο – Όρμπαν: Ο Άλεξ Σόρος σχεδιάζει να ενορχηστρώσει τη «μεγαλύτερη μεταναστευτική κρίση στην ιστορία…Τους λάθρο θα τους ΥΠΟΚΙΝΗΣΕΙ»

ΜΗΠΩΣ, επ᾽αυτού, ο Μητσοτάκης είναι συνεννοημένος με τους…ΣΟΡΟΣ και…ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ;;; ΜΗΠΩΣ αυτό συμπερiλαμβάνει το στήσιμο…ΨΕΥΤΟ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ με πρωταγωνιστές τους….ΛΑΘΡΟ και με φόντο….ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΥΔΑΤΑ;;;


Σας το λέμε και αποκαλύπτουμε από τη πρώτη μέρα κιόλας αυτής της ΨΕΥΤΟ-τραγωδίας στην Πύλο ότι υπάρχει ένας λίαν ΥΠΟΥΛΟΣ ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ πίσω από το δήθεν «ναυάγιο» στην Πύλο και τώρα μια πιο ΚΑΘΑΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. Διαβάστε πρώτα τα εξής άρθρα που έχουμε ήδη βγάλει για αυτό το θέμα και μετά το παρακάτω…

Η Αλ Τζαζίρα ΕΚΘΕΤΕΙ τη κυβέρνηση Μητσοτάκη «Εικαζόμενο το ναυάγιο στην Πύλο.» Μιλάει ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ για αυτό!!!

Η Αλ Τζαζίρα ΕΚΘΕΤΕΙ τη κυβέρνηση Μητσοτάκη «Εικαζόμενο το ναυάγιο στην Πύλο.» Μιλάει ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ για αυτό!!!

Ναυάγιο στην Πύλο: Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ φώτο. με το μπαταρισμένο πλοίο!!! Ούτε ένα βίντεο με ανθρώπους στη θάλασσα!!! Σας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΠΟΙΟΣ ο απώτερος σκοπός;;;

Ναυάγιο στην Πύλο: Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ φώτο. με το μπαταρισμένο πλοίο!!! Ούτε ένα βίντεο με ανθρώπους στη θάλασσα!!! Σας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΠΟΙΟΣ ο απώτερος σκοπός;;;


Ο Βίκτορ Όρμπαν λέει ότι ο Άλεξ Σόρος σχεδιάζει να ενορχηστρώσει τη «μεγαλύτερη μεταναστευτική κρίση στην ιστορία»

19 Ιουνίου 2023 Sean Adl-Tabatabai

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν προειδοποίησε ότι ο Άλεξ Σόρος σχεδιάζει να ενορχηστρώσει τη «μεγαλύτερη μεταναστευτική κρίση στην ιστορία».

Στην εβδομαδιαία ραδιοφωνική του εμφάνιση, ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν δήλωσε ότι το τελευταίο πρόγραμμα μετεγκατάστασης μεταναστών της Ευρωπαϊκής Ένωσης χρηματοδοτείται και ενορχηστρώνεται από τον γιο του Τζορτζ Σόρος, Άλεξ, ο οποίος είναι πιο ριζοσπαστικός και επικίνδυνος από τον πατέρα του.

Ο Όρμπαν, ο οποίος υπήρξε εδώ και καιρό ένθερμος επικριτής της αυτοκρατορίας του Σόρος, προειδοποίησε ότι ο κληρονόμος του είναι πιο αδίστακτος στην επίτευξη των στόχων των ιδρυμάτων «Open Society» που ανήκουν στην οικογένεια.

Το Breitbart.com αναφέρει: Η συμφωνία της ΕΕ για τη μετανάστευση, η οποία επιτεύχθηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα, αντιτάχθηκε από την Ουγγαρία και την Πολωνία, με τις δύο χώρες να αντιτίθενται στην αποδοχή μεταναστών που εισέρχονται σε άλλες χώρες. Σύμφωνα με τις παραμέτρους του σχεδίου, τα κράτη μέλη της ΕΕ είτε θα πρέπει να δέχονται έναν αριθμό μεταφερόμενων αιτούντων άσυλο ετησίως είτε να πληρώνουν 20.000 ευρώ για κάθε μετανάστη που θα αρνείται.

Σύμφωνα με τον Όρμπαν, το σχέδιο θα αναγκάσει περίπου 8.500 μετανάστες να εισέλθουν στην Ουγγαρία, ωστόσο, ο λαϊκιστής ηγέτης έχει μέχρι στιγμής υποστηρίξει ότι δεν έχει καμία πρόθεση να τηρήσει τις επιταγές των Βρυξελλών.

Ο Ούγγρος ηγέτης είπε ότι πίστευε ότι ο λόγος για τον οποίο έγινε η συμφωνία, φαινομενικά από το πουθενά, ήταν αποτέλεσμα μιας προσπάθειας πίεσης από τον Άλεξ Σόρος, τον οποίο είπε ότι «υπαγορεύει ακόμη πιο σκληρό ρυθμό» από τον πατέρα του και ότι η Ουγγαρία θα πρέπει να προετοιμαστεί γιατί η οικογένεια Σόρος «θα υποκινήσει τους μετανάστες και θα αυξήσει την πίεση στα νότια σύνορα της Ουγγαρίας».

«Θα μπορούσε κανείς να πει ότι η αυτοκρατορία του Σόρος αντέδρασε, κάτι που επιβλήθηκε στην πλειοψηφία των Ευρωπαίων», είπε ο κ. Όρμπαν.

Τη Δευτέρα, ο Τζορτζ Σόρος ανακοίνωσε ότι θα παραδώσει τα ηνία της αυτοκρατορίας του στον γιο του, τον 37χρονο Alexander “Alex” Sorors. Από την πλευρά του, ο Άλεξ Σόρος ισχυρίστηκε ότι είναι «πιο πολιτικός» από τον χρηματιστή-παγκοσμιοποιητή πατέρα του.

Σε συνέντευξή του αυτή την εβδομάδα στην Wall Street Journal, ο Σόρος είπε ότι θα συνεχίσει να ακολουθεί σκληρές αριστερές πολιτικές σε ζητήματα όπως οι αμβλώσεις, η ψήφος και η ισότητα των φύλων.

Μετά την ανακοίνωση της παράδοσης, ο Όρμπαν έσπευσε να απαντήσει, δημοσιεύοντας ένα GIF στον λογαριασμό του στο Twitter του μεγάλου… ΝΟΜΟΥ, δείχνοντας τον Βίτο Κορλεόνε να φιλάει τον γιο του Μιχάλη, στο οποίο ο Ούγγρος ηγέτης έγραψε: «Σόρος 2.0».

Στην εμφάνισή του στο ραδιόφωνο της Παρασκευής, ο Ορμπάν συνέχισε κατηγορώντας τον Τζορτζ Σόρος ότι ενεργούσε ως «κερδοσκόπος πολέμου» και ότι προσπαθούσε να εμποδίσει τις προσπάθειες προσωπικοτήτων όπως ο ίδιος να διαπραγματευτεί ειρηνικά τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία.


Είναι αν απορεί κανείς πως στο λαθρομεταναστευτικό ζήτημα στην Ελλάδα έχει παρέμβει ο ίδιος ο Άλεξ Σόρος;; Δείτε το ακόλουθο τουίτ του από τον Αυγ. του 2021…

Η Ελλάδα δεν πρέπει να χτίζει ψηλότερα τείχη και να υποκύπτει στον πανικό. Θα πρέπει να λάβει συγκεκριμένα μέτρα για να βοηθήσει τους πρόσφυγες.

ΔΗΛΑΔΗ, ΑΠ ΄Ο, ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΈΧΕΙ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Ο….ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!! ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΚΕΙΝΟΥ…«ΝΑΥΑΓΙΟΥ» ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ…!!!


ΠΗΓΗ >> https://thepeoplesvoice.tv/viktor-orban-says-alex-soros-planning-to-orchestrate-biggest-migrant-crisis-in-history/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr