Home ΔΙΕΘΝΗ Η κυβέρνηση Μπάιντεν χρησιμοποιεί ένα πρόγραμμα αμβλώσεων της εποχής Μπους – δήθεν για την μείωση του AIDS στην Αφρική.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν χρησιμοποιεί ένα πρόγραμμα αμβλώσεων της εποχής Μπους – δήθεν για την μείωση του AIDS στην Αφρική.

by _
0 comment 141 views
Η κυβέρνηση Μπάιντεν χρησιμοποιεί ένα πρόγραμμα αμβλώσεων της εποχής Μπους – δήθεν για την μείωση του AIDS στην Αφρική.
Η κυβέρνηση Μπάιντεν χρησιμοποιεί ένα πρόγραμμα αμβλώσεων της εποχής Μπους – δήθεν για την μείωση του AIDS στην Αφρική.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν χρησιμοποιεί ένα πρόγραμμα αμβλώσεων της εποχής Μπους – δήθεν για την μείωση του AIDS στην Αφρική.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν φέρεται να χρησιμοποιεί ένα πρόγραμμα της εποχής Μπους δήθεν για την ανακούφιση από το AIDS στην Αφρική, που ονομάζεται PEPFAR και προωθεί με αυτό την ατζέντα υπέρ των αμβλώσεων στο εξωτερικό, δήλωσε ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής Κρις Σμιθ (NJ) στο Breitbart News τη Δευτέρα.

«Ο Πρόεδρος Μπάιντεν απηύθυνε ευθαρσώς αυτό το πρόγραμμα ξένης βοήθειας για να προωθήσει τη δολοφονία αγέννητων παιδιών με εμβόλια, ασιτία και χειρουργία αμβλώσεων», ισχυρίζεται ο Σμιθ. «Όσοι από εμάς υποστηρίξουμε τους στόχους του PEPFAR να ξέρουν πως είναι στρατηγικό σχέδιο του Μπάιντεν για το 2022 «επανασχεδιάζοντας το σχέδιο Μπους» για την προώθηση των αμβλώσεων με δικαιολογία το HIV/AIDS».



«Σε απλή γλώσσα, η κυβέρνηση Μπάιντεν καθοδηγεί περαιτέρω την PEPFAR να συνεργαστεί με οργανισμούς που επιδιώκουν να κάνουν αμβλώσεις σε τρίτες χώρες», συνέχισε ο Smith. «Αυτό είναι απαράδεκτο. Το Κογκρέσο πρέπει να ενεργήσει για να προστατεύσει το PEPFAR απο τέτοιες παραμέτρους – το οποίο δημιουργήθηκε για να παρέχει φροντίδα σε όσους είναι άρρωστοι και να βοηθά τις γυναίκες και τα παιδιά και όχι να προωθεί αμβλώσεις κατά παραγγελία».

Το Fox News ανέφερε για πρώτη φορά τους ισχυρισμούς του το Σαββατοκύριακο, επικαλούμενος μια επιστολή που έγραψε ο Smith στους συναδέλφους του στο Καπιτώλιο την περασμένη εβδομάδα, προειδοποιώντας τους για τα σχέδια της κυβέρνησης Μπάιντεν για το πρόγραμμα.

«Ο Πρόεδρος Μπάιντεν απέσπασε το PEPFAR, το πρόγραμμα ξένης βοήθειας 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως που έχει σχεδιαστεί για τον μετριασμό του HIV/AIDS σε πολλές στοχευμένες – κυρίως αφρικανικές – χώρες, προκειμένου να προωθήσει τις αμβλώσεις κατά παραγγελία», έγραψε ο Smith στην επιστολή.

Το PEPFAR, το οποίο αντιπροσωπεύει το Σχέδιο Έκτακτης Ανάγκης του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών για την ανακούφιση από το AIDS, δημιουργήθηκε το 2003 υπό τον Πρόεδρο George W. Bush και πρόκειται να εγκριθεί εκ νέου στο Κογκρέσο φέτος.

Σύμφωνα με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, το πρόγραμμα έχει «επενδύσει πάνω από 100 δισεκατομμύρια δολάρια στην παγκόσμια αντιμετώπιση του HIV/AIDS, σώζοντας 25 εκατομμύρια ζωές, αποτρέποντας εκατομμύρια μολύνσεις από τον ιό HIV και υποστηρίζοντας πολλές χώρες για να επιτύχουν τον έλεγχο της επιδημίας του HIV…».



Στην επιστολή, ο Smith ισχυρίστηκε ότι δύο οργανώσεις που έχουν ιστορικό ωθώντας παράνομες αμβλώσεις, η Village Reach και η Population Services International (PSI), έχουν λάβει 10,1 εκατομμύρια δολάρια και 96,5 εκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα τα τελευταία χρόνια από την PEPFAR.

«Το PSI διακηρύσσει περήφανα ότι παρέχει άμβλωσεις και ασκεί πίεση για την εξάλειψη των νόμων υπέρ της ζωής», έγραψε ο Smith. «Το PSI παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φροντίδας για τις αμβλώσεις και μετά την έκτρωση σε σχεδόν 20 χώρες σε όλο τον κόσμο».

Αυτό δεν είναι κάτι καινούριο

Τελευταία έχουμε αναφερθεί σε αρκετά άρθρα τα παράνομα προγράμματα αμβλώσεων που χρηματοδοτούν οι παγκόσμιοι οργανισμοί και έχουμε τονίσει πως ο απώτερος σκοπός τους είναι η μείωση του πληθυσμού και δεν έχει να κάνει σε καμιά περίπτωση με ανθρωπιστική βοήθεια.

Μόλις χθες αναφέραμε στο anazitiseis.gr πως το 1970 με χορηγεία του ΟΗΕ η Ινδία έκανε καταναγκαστική στείρωση σε 6,2 εκατομμύρια Ινδούς μέσα σε ένα χρόνο!

Ένα από τα χειρότερα παραδείγματα αυτών των προγραμμάτων έγινε στην Ινδία, όπου, τη δεκαετία του ’70, η κυβέρνηση χρηματοδοτήθηκε με δεκάδες εκατομμύρια δολάρια από την Παγκόσμια Τράπεζα, τη Σουηδική Αρχή Διεθνούς Ανάπτυξης και το Ταμείο του ΟΗΕ, ξεκινώντας μιας μεγάλης κλίμακας στειρώσεις, υπό την πρωθυπουργία της Indira Gandhi.



6,2 εκατομμύρια Ινδοί άντρες στειρώθηκαν σε μόλις ένα χρόνο, ποσό που εκτιμάται πως ήταν «15 φορές ο αριθμός των ανθρώπων που στειρώθηκαν από τους Ναζί», σύμφωνα με την επιστημονική δημοσιογράφο Mara Hvistendahl. Δύο χιλιάδες άνδρες πέθαναν κατα την διάρκεια των καταναγκαστικών χειρουργείων. Η πηγή προέρχεται απο το BBC.

«Η Ινδία έχει μια σκοτεινή ιστορία κρατικού ελέγχου του πληθυσμού, συχνά με ευγονικούς στόχους – στοχεύοντας τους φτωχούς και τους μη προνομιούχους. Οι τραγικοί θάνατοι γυναικών [στο Chhattisgarh] δείχνουν ότι αυτό συμβαίνει ακόμα και σήμερα».

Η Ινδία πραγματοποίησε επίσης σχεδόν 4 εκατομμύρια στειρώσεις γυναικών κατά την περίοδο 2013-2014, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία. Λιγότερες από 100.000 από αυτές τις επεμβάσεις έγιναν σε άνδρες. Περισσότεροι από 700 θάνατοι αναφέρθηκαν λόγω αποτυχημένων χειρουργικών επεμβάσεων μεταξύ 2009 και 2012. Υπήρξαν 356 αναφερόμενες περιπτώσεις επιπλοκών που προέκυψαν από τις χειρουργικές επεμβάσεις.

Φυσικά κάτι τέτοιο συμβαίνει και σήμερα, όπως ακούσαμε την καταγγελία του Ρεπουμπλικάνου βουλεύτη με κατα κύριο λόγο για τον ιό του AIDS.

Ενδιαφέρον έχει επίσης να δείτε πως ο ακαδημαϊκός λόγιος Αντρέι Φούρσοφ σε διάλεξη πριν το 2018, σχολιάζει την ατζέντα της μείωσης του πληθυσμού και πάλι με δικαιολογία καταπολέμησης του ιού του AIDS. Ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο που θίγει πολλές παραμέτρους και ξεδιπλώνει την ατζέντα των επικυρίαρχων όπως τι ζούμε τα τελευταία τρία χρόνια.



You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr