Home ΔΙΕΘΝΗ Η Αυστραλία εγκρίνει υποχρεωτικά εμβόλια mRNA του Bill Gates για ΟΛΑ τα ζώα!!!

Η Αυστραλία εγκρίνει υποχρεωτικά εμβόλια mRNA του Bill Gates για ΟΛΑ τα ζώα!!!

by _
0 comment 215 views
Η Αυστραλία εγκρίνει υποχρεωτικά εμβόλια mRNA του Bill Gates για ΟΛΑ τα ζώα!!!
Η Αυστραλία εγκρίνει υποχρεωτικά εμβόλια mRNA του Bill Gates για ΟΛΑ τα ζώα!!!

Η Αυστραλία εγκρίνει υποχρεωτικά εμβόλια mRNA του Bill Gates για ΟΛΑ τα ζώα!!!

14 Ιουνίου 2023

-του Sean Adl-Tabatabai

Η Αυστραλία ανακοίνωσε σχέδια για την ένεση των εμβολίων mRNA του Bill Gates (Μπιλ Γκεϊτς) σε όλα τα ζώα που προορίζονται για τα πιάτα του δείπνου των ανθρώπων.

Σύμφωνα με αναφορές, η αυστραλιανή κυβέρνηση σχεδιάζει να καταστήσει υποχρεωτική την κυκλοφορία του εμβολίου για όλα τα ζώα, ανεξάρτητα από το αν συμφωνούν ή όχι οι κτηνοτρόφοι.

Στις 2 Μαΐου 2023, η Meat and Livestock Australia (MLA) ανακοίνωσε τη χρηματοδότηση ενός έργου «δοκιμών εμβολίων mRNA που μπορούν να παραχθούν γρήγορα μαζικά στην Αυστραλία σε περίπτωση εμφάνισης οζώδους δερματικής νόσου ή άλλης επιδημίας εξωτικής ασθένειας».

Ο Διευθυντής για την Ευημερία των Ζώων εξέδωσε μια δήλωση στην οποία δηλώνει:

«Αυτό το έργο θα αναπτύξει έναν αγωγό εμβολίου mRNA αρχικά για το LSD, αλλά πιθανώς για άλλες επείγουσες ασθένειες. Αυτό θα επιτρέψει την ικανότητα ταχείας μαζικής παραγωγής εμβολίου για το LSD σε περίπτωση εστίας. Δεν έχουν εγγραφεί ακόμη εμβόλια LSD για χρήση στην Αυστραλία. Ενώ ορισμένα εμβόλια υπάρχουν στο εξωτερικό, η διαδρομή για την εγγραφή στην Αυστραλία για παραδοσιακά παραγόμενα [εμβόλια] είναι μεγαλύτερη από αυτή ενός εμβολίου mRNA.

Το Spectator.com.au αναφέρει: Γιατί τα παραδοσιακά εμβόλια, τα οποία έχουν αρχεία ασφαλείας που ξεπερνούν τα εμβόλια mRNA, υπόκεινται σε μεγαλύτερες περιόδους έγκρισης από τα εμβόλια mRNA; Αυτό ακούγεται σαν μια σημαντική δομική αποτυχία στον οργανισμό υγείας της Αυστραλίας, η οποία, αντί να διορθωθεί, έχει τη δυνατότητα να γίνει θύμα εκμεταλλεύσεως από τους κατασκευαστές που θέλουν να τα κονομήσουν με τη τεχνολογία mRNA.

Τα εμβόλια mRNA παράγονται γρήγορα και «ευκίνητα», γι’ αυτό αρέσουν στις φαρμακευτικές εταιρείες – αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ασφαλή, αποτελεσματικά ή κατάλληλα για καταναλωτές είτε πρόκειται για ανθρώπους είτε για ζώα.

Ένα άρθρο του 2022 στο PubMed Central σημειώνει: «Πρόσφατα, η επιτυχής εφαρμογή των εμβολίων mRNA κατά του Covid επικύρωσε περαιτέρω την πλατφόρμα και άνοιξε «τις πύλες του υδατοφράκτη« για το δυναμικό του εμβολίου mRNA στην πρόληψη μολυσματικών ασθενειών, ειδικά στον κτηνιατρικό τομέα.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://thepeoplesvoice.tv/australia-approves-mandatory-bill-gates-mrna-vaccines-for-all-agriculture/

Australia Approves Mandatory Bill Gates mRNA Vaccines for ALL Agriculture

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr