Home ΔΙΕΘΝΗ Σπίτι τους όλους έστειλε ο πρόεδρος της Βουλής των ΗΠΑ τους βουλευτές 3 ημέρες πριν από την άσκηση του ΝΑΤΟ που μπορεί να ξεκινήσει…ΠΟΛΕΜΟ με τη Ρωσία!

Σπίτι τους όλους έστειλε ο πρόεδρος της Βουλής των ΗΠΑ τους βουλευτές 3 ημέρες πριν από την άσκηση του ΝΑΤΟ που μπορεί να ξεκινήσει…ΠΟΛΕΜΟ με τη Ρωσία!

by _
0 comment 268 views

Σπίτι τους όλους έστειλε ο πρόεδρος της Βουλής των ΗΠΑ τους βουλευτές 3 ημέρες πριν από την άσκηση του ΝΑΤΟ που μπορεί να ξεκινήσει…ΠΟΛΕΜΟ με τη Ρωσία!


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Ξεκινάμε πρώτα με το άρθρο μας με τίτλο MEGA ALERT – Χάκερ προκάλεσαν το κρασάρισμα ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του τραπεζικού συστήματος της Ρωσίας!!!  γιατί έχουμε πλέον ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ που, ΟΝΤΩΣ, θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν τώρα…ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΗΣ…!!!

MEGA ALERT – Χάκερ προκάλεσαν το κρασάρισμα ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του τραπεζικού συστήματος της Ρωσίας!!!


-του κ. HAL TURNER / ΠΗΓΗ >> halturnerradioshow.com
08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Στα σπίτια τους έστειλε σήμερα όλους του Βουλευτές της αμερικανικής Βουλής ο πρόεδρος της Βουλής των ΗΠΑ Kevin McCarthy (Ρεπουμπλικανός από την Καλιφόρνια), ένα εξαιρετικό και πολύ ασυνήθιστο βήμα ακύρωσης των ψηφοφοριών για το υπόλοιπο αυτής της εβδομάδας. Μόλις τρεις ημέρες πριν από τη μεγαλύτερη «άσκηση» του ΝΑΤΟ ποτέ που προσομοιώνει τον πόλεμο με τη Ρωσία. . .

Ο «δημόσιος λόγος» που έδωσε ο Πρόεδρος McCarthy είναι ότι αυτό οφειλόταν σε μια «εξέγερση» από 11 μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για την Ελευθερία της Βουλής, τα οποία ενώθηκαν για να σταματήσουν τις διαδικασίες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υποχώρηση του Προέδρου στους Δημοκρατικούς κατά τον συμβιβασμό της περασμένης εβδομάδας για αύξηση του ανώτατου ορίου του χρέους.

Το διαφαινόμενο και όχι και τόσο δημόσιο γεγονός είναι ότι η “άσκηση” του ΝΑΤΟ που προσομοιώνει τον πόλεμο με τη Ρωσία ξεκινά σε 3+ ημέρες – και αυτή η “άσκηση” – μπορεί να αποδειχθεί πραγματική.

Λάβετε υπόψη σας ότι αυτή η ενέργεια του Προέδρου λαμβάνει χώρα μόλις μία εβδομάδα αφότου έλαβαν όλα τα μέλη της Γερουσίας δορυφορικά τηλέφωνα «σε περίπτωση που προκύψει διακοπή στις επικοινωνίες των ΗΠΑ». Πραγματοποιείται επίσης λίγες μόλις ημέρες μετά τις διακοπές του Σαββατοκύριακου της Ημέρας Μνήμης, κατά την οποία, επίλεκτοι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης πέρασαν κρυφά το Σαββατοκύριακο σε κυβερνητικά υπόγεια καταφύγια ασφαλείας με τις οικογένειές τους.

(Μια “εξάσκηση” σε περίπτωση που αυτό λάβει πραγματικά χώρα, ίσως;)

Ή μήπως δεν ήταν καθόλου «εξάσκηση»; Πόσοι από αυτούς τους αξιωματούχους βρίσκονται ΑΚΟΜΑ σε αυτά τα υπόγεια καταφύγια; Συμμετέχει τώρα και το Κογκρέσο;

Δεν πιστεύω τον δημόσιο λόγο που δόθηκε για αυτή την αποστολή των νομοθετών «σπίτι» τους.

Η διακυβέρνηση είναι πάντα ακατάστατη. Είναι πάντα άτακτη. Πάντα υπάρχουν διαφωνίες και πάντα υπάρχουν ανατροπές. Ωστόσο, ο Πρόεδρος επέλεξε να “στείλει τους νομοθέτες στο σπίτι;;;” Όχι, δεν πείθομαι από αυτό. Δεν το πιστεύω ούτε κατ᾽ελάχιστον!

Επίσης, ήταν τον περασμένο Μάρτιο του τρέχοντος έτους όταν το ΠΕΝΤΑΓΚΟΝ (ΠΕΤΑΓΩΝΟΝ) των ΗΠΑ σήμανε συναγερμό όταν δεκάδες ρωσικά υποβρύχια άρχισαν να περικυκλώνουν τις ΗΠΑ! Δείτε το σχετικό βίντεο…

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr