Home Greek News MEGA ALERT – Χάκερ προκάλεσαν το κρασάρισμα ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του τραπεζικού συστήματος της Ρωσίας!!!

MEGA ALERT – Χάκερ προκάλεσαν το κρασάρισμα ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του τραπεζικού συστήματος της Ρωσίας!!!

by _
0 comment 109 views

MEGA ALERT – Χάκερ προκάλεσαν το κρασάρισμα ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του τραπεζικού συστήματος της Ρωσίας!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 09 Ιουν. 2023 | 12:24
Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!:
Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σχολοάζει το GreekNewsOnDemand.com: Η ακόλουθη είδηση-σοκ από τις δικές μας πηγές ΝΑΙ ΜΕΝ πρέπει να μας θορυβήσουν όλους, ΑΛΛΑ ΔΕ, βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Δηλαδή, αν κρίνετε ΣΟΦΟ να πάτε τώρα και να αποσύρετε όλα τα λεφτά σας από τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς, τότε κάντε το. ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο >>  Σπίτι τους όλους έστειλε ο πρόεδρος της Βουλής των ΗΠΑ τους βουλευτές 3 ημέρες πριν από την άσκηση του ΝΑΤΟ που μπορεί να ξεκινήσει…ΠΟΛΕΜΟ με τη Ρωσία!

Σπίτι τους όλους έστειλε ο πρόεδρος της Βουλής των ΗΠΑ τους βουλευτές 3 ημέρες πριν από την άσκηση του ΝΑΤΟ που μπορεί να ξεκινήσει…ΠΟΛΕΜΟ με τη Ρωσία!


Οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να πάνε στις τράπεζές τους ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ για να βγάλουν κάποιο χρηματικό ποσό σε μετρητά για να το έχουν στο σπίτι τους, αφού ξένοι χάκερ κατέστρεψαν σήμερα ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ρωσικό τραπεζικό σύστημα. Οι επιθέσεις αντιποίνων τώρα φαίνονται πιθανές εναντίον της Δύσης και αν δεν έχετε μετρητά, μπορεί να παραλύσετε οικονομικά!

Ολόκληρο το ρωσικό τραπεζικό σύστημα βρίσκεται σε ΑΔΙΕΔΟΞΟ σε εθνικό επίπεδο, επειδή ο πάροχος υπηρεσιών Internet που χρησιμοποιείται για την τραπεζική επικοινωνία με τη Ρωσική Κεντρική Τράπεζα είναι εκτός λειτουργίας. Η Infotel, ο ISP, φέρεται να έχει χακαριστεί από μια ομάδα υπέρ της Ουκρανίας. Η Infotel διαχειρίζεται το Αυτοματοποιημένο Σύστημα Ηλεκτρονικής Αλληλεπίδρασης (ASEI) για την Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας.

Πολύ μεγάλες ουρές σχηματίστηκαν ήδη έξω από ταμειακές μηχανές σήμερα το πρωί, παρόμοιες με αυτές που παρατηρήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2022 όταν ξεκίνησε η Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση της Ρωσίας και επιβλήθηκαν κυρώσεις• οι άνθρωποι έτρεξαν στα ΑΤΜ (που φαίνεται παραπάνω τον Φεβ. 2022) για να πάρουν μετρητά.

Η υποδομή υπολογιστών του ISP – InfoTel – είναι πλέον εκτός λειτουργίας για δεκαεννέα ώρες:

Μια ομάδα που αυτοαποκαλείται Cyber Anarchy Squad έλαβε δημόσια τα εύσημα για την παραβίαση του τραπεζικού δικτύου υπολογιστών.

Η ομάδα δημοσίευσε την πλήρη εσωτερική λίστα πελατών της Infotel. Οι 100 από τις 400 είναι τράπεζες, οι υπόλοιποι είναι πιστωτικά ιδρύματα, έμποροι αυτοκινήτων και φυσικά η Ρωσική Κεντρική Τράπεζα.

Η ομάδα λέει ότι καταστράφηκε ολόκληρη η τραπεζική υποδομή!!!…

Οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να πάνε στις τράπεζές τους ή σε ένα ΑΤΜ απολύτως ΑΜΕΣΑ για να πάρουν κάποια μετρητά. Φαίνεται πολύ πιθανό ότι τώρα πρόκειται να εξαπολυθούν επιθέσεις αντίποινων, ίσως από τη ρωσική κυβέρνηση, ώστε να ανταποδώσουν τη Δύση για αυτό που μόλις έγινε στη Ρωσία.

Εάν δεν έχετε μετρητά στην κατοχή σας και οι χάκερ αφαιρέσουν το Τραπεζικό ΜΑΣ Σύστημα, τότε καμία από τις πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες σας δεν θα μπορεί να λειτουργήσει και δεν θα έχετε τρόπο να αγοράσετε τρόφιμα, καύσιμα ή άλλα απαραίτητα.

Μην περιμένετε – πηγαίνετε αμέσως στην τράπεζα ή σε ένα ΑΤΜ. Τα λεπτά μετράνε!

Ακολουθεί ένας άμεσος σύνδεσμος προς την οθόνη Συνδεσιμότητας στο Διαδίκτυο του ρωσικού ISP, που δείχνει ότι είναι ακόμα εντελώς εκτός σύνδεσης (Κάντε κλικ ΕΔΩ)

Ακολουθεί ένας απευθείας σύνδεσμος προς το ρωσικό μέσο ενημέρωσης PRAVDA που επιβεβαιώνει ότι όλες οι τράπεζες είναι εκτός σύνδεσης (Η ιστορία ΕΔΩ)

Οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιβεβαιώνουν επίσης την ιστορία:

Π.χ. …

Ολόκληρο το τραπεζικό σύστημα βρίσκεται σε αδιέξοδο σε εθνικό επίπεδο, επειδή ο ISP που χρησιμοποιείται για την τραπεζική επικοινωνία με τη Ρωσική Κεντρική Τράπεζα είναι εκτός λειτουργίας. Η Infotel, ο ISP, φέρεται να έχει χακαριστεί από μια ομάδα υπέρ της Ουκρανίας. Ουρές σχηματίζονται έξω από ταμειακά μηχανήματα σήμερα το πρωί. pic.twitter.com/aKStUZUrAa

— davidevans442 🦈 (@davidevans442) 9 Ιουνίου 2023

Αφού δημοσίευσα αυτήν την ιστορία παραπάνω, έφυγα από το σπίτι μου εδώ στην Πενσυλβάνια και πήγα αμέσως στο ΑΤΜ για να κάνω ανάληψη του μέγιστου ημερήσιου ορίου στον λογαριασμό μου: 2.000 $. Το πήρα όλο το ποσόν. Κανένα πρόβλημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ!… .

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/hackers-crash-entire-russia-banking-system-get-cash-out-now-before-reprisal-attacks-today

––––––––

Russia, hackers, Russians, Putin, hack, computer hack , Russian Central Bank 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr