Home Greek News ALERT – Σοβαρή καταγγελία-προειδοποίηση για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο σε νησάκι έξω από τη Ρόδο που το διεκδικούν οι Τούρκοι!!!

ALERT – Σοβαρή καταγγελία-προειδοποίηση για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο σε νησάκι έξω από τη Ρόδο που το διεκδικούν οι Τούρκοι!!!

by _
0 comment 200 views

ALERT – Σοβαρή καταγγελία-προειδοποίηση για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο σε νησάκι έξω από τη Ρόδο που το διεκδικούν οι Τούρκοι!!!

Την πρώτη ου μηνός σας είχαμε βγάλει το άρθρο μας με τίτλο ΜΗΠΩΣ η ΜΥΣΤIΚΗ επίσκεψη της CIA στην Ελλάδα θα συμπέσει με ένα…ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ στο Αιγαίο γύρω στις επόμενες…ΕΚΛΟΓΕΣ;;;

ΜΗΠΩΣ η ΜΥΣΤIΚΗ επίσκεψη της CIA στην Ελλάδα θα συμπέσει με ένα…ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ στο Αιγαίο γύρω στις επόμενες…ΕΚΛΟΓΕΣ;;;

Την επομένην, επαληθευθήκαμε. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΕΧΘΕΣ (01 Ιουν.) σας είχαμε προειδοποιήσει για ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ στο ΑΙΓΑΙΟ και ΣΗΜΕΡΑ (02 Ιουν.) σύγκρουση πλοίων στη…ΧΙΟ!!!

ΕΧΘΕΣ (01 Ιουν.) σας είχαμε προειδοποιήσει για ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ στο ΑΙΓΑΙΟ και ΣΗΜΕΡΑ (02 Ιουν.) σύγκρουση πλοίων στη…ΧΙΟ!!!

Τώρα, έρχεται ο κος Ιωάννης Ιλίου να μας επιβεβαιώσει όλα αυτά, ο οποίος σε πρόσφατη

Η προσπάθεια των Τούρκων αφήσουν στον Έβρο 80 λαθρομετανάστες ήταν απλώς μία πρόβα.

Το επόμενο βήμα, είναι να αφήσουν έξω από τη Ρόδο, στο νησάκι Χήνα, που το διεκδικούν οι Τούρκοι, παράνομους μετανάστες ώστε να ξεσπάσει θερμό επεισόδιο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία και να μοιραστεί το αρχαίο. Για τον λόγο αυτόν, κάνω αυτήν την ανακοίνωση. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!…

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr