Home Greek News ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

by _
0 comment 156 views

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Στις στάχτες που άφησαν πίσω τους οι εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 θα μιλήσουμε σήμερα! Με πρωτάκουστο ποσοστό για τη ΝΔ και η οποία κατέγραψε το εξωπραγματικό 40,79%, καταλαμβάνοντας στη Βουλή 146 έδρες, επειδή οι εκλογές αυτές έγιναν με το σύστημα της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, της απλής αναλογικής!

Όταν στις εκλογές του 2019 η ΝΔ είχε κερδίσει με ποσοστό 39,85% κερδίζοντας 158 έδρες, λόγω του εκλογικού συστήματος της ενισχυμένης αναλογικής! Δηλαδή, εάν οι εκλογές του Μαΐου 2023 γίνονταν με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής, τότε η ΝΔ θα είχε στη νέα Βουλή 171 έδρες!

Ακατανόητα πράγματα για την εποχή μας! Απίστευτη παραζάλη του ελληνικού λαού, που με την ψήφο του κατέγραψε παγκόσμιο ρεκόρ! Δίνοντας μεγαλύτερο ποσοστό στο κόμμα που κυβέρνησε τέσσερα χρόνια (2019-2023) και χαρακτηρίστηκε ως η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολιτεύσεως! Ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του, που ενέπαιξαν τον λαό μας, στο ζήτημα της αντεθνικής Συμφωνίας των Πρεσπών!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%b1%ce%b3%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%b2%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%b8%ce%bd/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr