Home ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Με εντολή (;) Ιερώνυμου το «σπρώξιμο» στο νέο «μαγαζί» του δασκάλου με τους άγνωστους χρηματοδότες και τα 7 ερωτήματα του edolio5! Τα κομματικά SMS του ράσου από το «περιβόλι της Παναγιάς» για ψήφο (!) μαζί με το κεράκι και την πνευματική εξομολόγηση.

Με εντολή (;) Ιερώνυμου το «σπρώξιμο» στο νέο «μαγαζί» του δασκάλου με τους άγνωστους χρηματοδότες και τα 7 ερωτήματα του edolio5! Τα κομματικά SMS του ράσου από το «περιβόλι της Παναγιάς» για ψήφο (!) μαζί με το κεράκι και την πνευματική εξομολόγηση.

by _
0 comment 191 views
Με εντολή (;) Ιερώνυμου το «σ…
Με εντολή (;) Ιερώνυμου το «σ…

Με εντολή (;) Ιερώνυμου το «σπρώξιμο» στο νέο «μαγαζί» του δασκάλου με τους άγνωστους χρηματοδότες και τα 7 ερωτήματα του edolio5!

Τα κομματικά SMS του ράσου από το «περιβόλι της Παναγιάς» για ψήφο (!) μαζί με το κεράκι και την πνευματική εξομολόγηση.

edolio5 team 

Τίποτα δεν μένει κρυφό σε αυτό το «χωριό» που λέγεται Ελλάδα! Δεκάδες αναγνώστες του edolio5 μας έστειλαν SMS που έλαβαν από 6 μονές του Αγίου Όρους που είχαν επισκεφτεί κατά το παρελθόν που τους ζητούσαν να ψηφίσουν το κόμμα «Νίκη».

Το γεγονός αυτό δεν είναι μόνο απαράδεκτο αλλά και ιδιαίτερα προκλητικό αφού είναι η πρώτη φορά που με τόσο απροκάλυπτο τρόπο η εκκλησία στηρίζει ένα κόμμα με επίσημη γραμμή.

Ευλόγως δημιουργείται το ερώτημα εάν πίσω από την γραμμή αυτή κρύβεται ο Ιερωνύμος αφού δύσκολα μπορούμε να πιστέψουμε ότι εάν οι συγκεκριμένες μονές δεν είχαν την «ευλογιά» του δεν θα τολμούσαν να παρεμβούν τον πιο βασικό κανόνα του εκκλησιαστικού βίου που αναφέρει την μη ανάμιξη στα κομματικά δρόμενα. Είναι επίσης εύλογο ως ερώτημα, το κίνητρο των μονών που απέστειλαν τα SMS αυτά. Το έχουν ξανακάνει και για άλλο κόμμα ; Και αν όχι γιατί ; Πως επέλεξαν και με ποιο κίνητρο το κόμμα αυτό ; Αν δεν έδωσε εντολή ο Ιερώνυμος τότε ποιος έδωσε ; Μήπως οι μονές τελικά το μονόευρω που δίνουν οι πιστοί για να ανάψουν κεράκι όταν τις επισκέπτονται το μετέτρεψαν σε οικονομική προεκλογική ενίσχυση για το κόμμα αυτό; Ποιο είναι οι χρηματοδότες του κόμματος Νίκη ; Οι απαντήσεις επιβάλλεται να είναι άμεσες και συγκεκριμένες. Είναι προφανές ότι μπορεί στο ρεπορτάζ να μην δώσουν «αξία» αλλά στα ερωτήματα μιας αρμόδιας αρχής ίσως δώσουν.

ΠΗΓΗ >>

https://edolio5.blogspot.com/2023/05/7-edolio5-sms.html

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr