Home ΣΤΡΑΤΟΣ / ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ / ΕΥΠ Το ΝΑΤΟ θέλει να επιτεθεί στην Ρωσία από την Ελλάδα! Θα γίνουμε το επίκεντρο του πολέμου;

Το ΝΑΤΟ θέλει να επιτεθεί στην Ρωσία από την Ελλάδα! Θα γίνουμε το επίκεντρο του πολέμου;

by _
0 comment 247 views

Το ΝΑΤΟ θέλει να επιτεθεί στην Ρωσία από την Ελλάδα! Θα γίνουμε το επίκεντρο του πολέμου;

Nationalpost TV

4 views  May 21, 2023  #Μεσόγειος #Ρωσία #Ελλάδα

Tο ΝΑΤΟ έχει στρατιωτικό σχέδιο επίθεσης στη Ρωσία

Ο ρόλος της Ελλάδος

Σε πολεμική ετοιμότητα 300.000 δυνάμεις της συμμαχίας

Περισσότερα βίντεο στο Nationalpost TV:   

 / @nationalposttv4869   

——-

Πολλοί ειδικοί αναφέρουν ότι ειδικά στην χώρα μας, από το 2018 έχουν γίνει πολυάριθμες επενδύσεις από την ευρωπαϊκή διοίκηση του ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ.

Η Ελλάδα έχει καταστεί μια τεράστια βάση των ΗΠΑ, από την οποία θα γίνεται ο στρατηγικός έλεγχος των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου.   

Η πρόσφατη επικαιροποίηση της Στρατηγικής   Αμυντικής Συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας-ΗΠΑ , περιελάμβανε την Αλεξανδρούπολη ως μια  πόλη  δημιουργίας-ανάπτυξης  αμερικανικής στρατιωτικής βάσης στη χώρα μας.

Η παρουσία έτσι των ρωσικών ναυτικών δυνάμεων στην Α.Μεσόγειο και το Αιγαίο, έχουν κύρια αποστολή την παρεμπόδιση  των αεροπλανοφόρων του ΝΑΤΟ να βρεθούν κοντά στον Βόσπορο, ειδικά στην Αλεξανδρούπολη, με χρήση πυραύλων από καταδρομικά και τα υποβρύχια της Ρωσίας, κάτι που η συμμαχία δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κάθε σενάριο.

—–

#Μεσόγειος

#Ρωσία

#Ελλάδα

—-

For copyright matters please contact us at: [email protected]

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr