Home Greek News Ούπς!!! – Δεσμούς με τον αρχιπαιδεραστή Τ.Επστάιν είχε κι ο CEO της Palantir, Πίτερ Θιέλ, ο συνεργάτης του…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ που φακέλωσε τους ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Ούπς!!! – Δεσμούς με τον αρχιπαιδεραστή Τ.Επστάιν είχε κι ο CEO της Palantir, Πίτερ Θιέλ, ο συνεργάτης του…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ που φακέλωσε τους ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

by _
0 comment 250 views

Ούπς!!! – Δεσμούς με τον αρχιπαιδεραστή Τ.Επστάιν είχε κι ο CEO της Palantir, Πίτερ Θιέλ, ο συνεργάτης του…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ που φακέλωσε τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 21 Μάιου 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Διαβάστε πρώτα το άρθρο μας με τίτλο Συνεδριάζει ΕΚΤΑΚΤΩΣ και ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΩΣ αυτό το σ/κ η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ την ίδια ώρα που θα λαμβάνουν χώρα εκλογές…στην ΕΛΛΑΔΑ με καλεσμένους τους Μπουρλά, Κίσινγκερ, Ρότσιλντ και…Palantir, εταιρεία της CIA που είναι συνεργάτες του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! για να μάθετε ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ το σαββατοκύριακο (την ΙΔΙΑ ΩΡΑ που γίνονταν Εκλογές στην…ΕΛΛΑΔΑ) ο Πίτερ Θιέλ (Peter Thiel) που τυχάνει και συνεργάτης του….ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! 

Συνεδριάζει ΕΚΤΑΚΤΩΣ και ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΩΣ αυτό το σ/κ η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ την ίδια ώρα που θα λαμβάνουν χώρα εκλογές…στην ΕΛΛΑΔΑ με καλεσμένους τους Μπουρλά, Κίσινγκερ, Ρότσιλντ και…Palantir, εταιρεία της CIA που είναι συνεργάτες του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!…


Τώρα και σύμφωνα με το μεγάλο περιοδικό FORBES, ΜΑΝΤΕΨΤΕ με ΠΟΙΟΝ είναι συνδεδεμένος ο συνεργάτης του…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Πίτερ Θιέλ;;;… 


Ο Peter Thiel φαίνεται να είχε συναντηθεί με τον Jeffrey Epstein, λέει η αναφορά—Ο πιο τελευταίος δισεκατομμυριούχος με δεσμούς με τον Jeffrey Epstein

-Antonio Pequeño IV

18 Μαΐου 2023, 08:33 μ.μ. EDT

Ενημερώθηκε 19 Μαΐου 2023, 11:18 π.μ. EDT

Ο δισεκατομμυριούχος PayPal και ο συνιδρυτής της Palantir, Peter Thiel (Πίτερ Θιέλ ή Τιέλ), μπορεί να είχε πολλές συναντήσεις με τον εκλιπόντα καταδικασθέντα σεξουαλικό δράστη Jeffrey Epstein σχεδόν πριν από μια δεκαετία, ανέφεραν οι New York Times την Πέμπτη — άλλη μια προσθήκη σε έναν αυξανόμενο κατάλογο δισεκατομμυριούχων με διασυνδέσεις με τον Epstein.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Οι Times εξέτασαν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του βοηθού του Έπσταϊν που έδειχναν ότι επρόκειτο να συναντηθεί με τον Τίελ τουλάχιστον τρεις φορές τον Σεπτέμβριο του 2014, συμπεριλαμβανομένων ιδιωτικών και ομαδικών συναντήσεων.

Οι δύο άντρες αρχικά σχεδίαζαν να γευματίσουν μια μέρα στα μέσα Σεπτεμβρίου του 2014, αλλά αργότερα άλλαξαν σε ένα δείπνο στο οποίο συμμετείχαν ο Thiel, ο Epstein, ο σκηνοθέτης Woody Allen και άλλοι καλεσμένοι—και ακολούθησαν δύο άλλα γεύματα μεταξύ Thiel και Epstein μέσα σε μια εβδομάδα. , σύμφωνα με τα αρχεία προγραμματισμού που εξετάστηκαν από τους Times.

Entrepreneur and venture capitalist Peter Thiel visits “Fox & Friends” at Fox News Channel Studios on August 9, 2019, in New York City.JOHN LAMPARSKI/GETTY IMAGES

Οι Times σημείωσαν ότι δεν ήταν σαφές από τα αρχεία εάν όλες οι συναντήσεις με τον Thiel πραγματοποιήθηκαν, καθώς ορισμένες είχαν καταχωρηθεί ως δοκιμαστικές.

Τα αρχεία ξεκινούν το 2011 και δεν καλύπτουν κάθε μέρα των συναντήσεων του Έπσταϊν.

Ένας εκπρόσωπος του Thiel δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχόλιο από το Forbes.

ΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ

Τα αρχεία δεν έκαναν σαφές ποια ήταν η φύση των συναντήσεων. Εκείνη την εποχή, ο Thiel ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Facebook και πρόεδρος της εταιρείας ανάλυσης δεδομένων Palantir, η οποία είχε συγκεντρώσει πρόσφατα 50 εκατομμύρια $ σε χρηματοδότηση και προσπάθησε να συγκεντρώσει περισσότερα. Ο Thiel βοήθησε επίσης να ηγηθεί της ομάδας επιχειρηματικών κεφαλαίων Founders Fund.

H ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ FORBES

Υπολογίζουμε την καθαρή περιουσία του Thiel στα 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

TO ΒΑΣΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ

Ο Thiel είναι μία από τις πολλές προσωπικότητες υψηλού προφίλ που φαινόταν ότι είχαν συναντήσει τον Epstein μετά την ομολογία ενοχής του χρηματοδότη το 2008 για κατηγορίες παιδικής πορνείας στη Φλόριντα. Ξεχωριστά έγγραφα που έλαβε η Wall Street Journal έδειξαν ότι ο πρώην πρόεδρος του Χάρβαρντ, Λάρι Σάμερς, ο Γούντι Άλεν και άλλοι συνέχισαν τις σχέσεις τους με τον Έπσταιν πολύ καιρό αφότου καταδικάστηκε σε σεξουαλικό δράστη. Ο Έπσταϊν —ο οποίος αυτοκτόνησε το 2019 ενώ περίμενε μια ομοσπονδιακή δίκη για σεξουαλική εμπορία — φέρεται επίσης να βοήθησε τον καθηγητή του MIT Noam Chomsky να μετακινήσει χρήματα και πλήρωσε στον πρόεδρο του Bard College ένα εξαψήφιο ποσό.

Πρόσφατα, ένας δικαστής αποφάνθηκε ότι οι εισαγγελείς της Παρθένου Νήσου των ΗΠΑ μπορούν να κλητεύσουν τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ, στο πλαίσιο αστικής αγωγής κατά της JPMorgan Chase που ισχυρίζεται ότι η τράπεζα επωφελήθηκε από τη σεξουαλική διακίνηση του Έπσταϊν όταν τον υπολόγιζε ως πελάτη. Ο συνιδρυτής της Google, Σεργκέι Μπριν, ο εκτελεστικός πρόεδρος της Hyatt Hotels, Τόμας Πρίτζκερ, και ο μεγιστάνας των ακινήτων Μόρτιμερ Ζούκερμαν έχουν κληθεί στην ίδια αγωγή. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της JPMorgan Chase, Jamie Dimon, αναμένεται να είναι παρών για κατάθεση στη αγωγή, αν και η τράπεζα αρνήθηκε ότι ανώτατα στελέχη γνώριζαν τη συμπεριφορά του Epstein.

ΠΗΓΗ: https://www.forbes.com/sites/antoniopequenoiv/2023/05/18/peter-thiel-appeared-to-meet-with-jeffrey-epstein-report-says-latest-billionaire-with-epstein- δεσμοί/?sh=230cd61623d1

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr