Home Greek News ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΟΚ – Λογοέκρινε τους πολιτικούς αντιπάλους του Ερντογάν στο Twitter κατα τις τουρκικές Εκλογές ο Elon Musk!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΟΚ – Λογοέκρινε τους πολιτικούς αντιπάλους του Ερντογάν στο Twitter κατα τις τουρκικές Εκλογές ο Elon Musk!!!

by _
0 comment 238 views

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΟΚ – Λογοέκρινε τους πολιτικούς αντιπάλους του Ερντογάν στο Twitter κατα τις τουρκικές Εκλογές ο Elon Musk!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 15 Μάιου 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η Τουρκία είναι διαβόητη για τον αποκλεισμό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που εδρεύουν στις ΗΠΑ, ιδιαίτερα σε ευαίσθητες στιγμές που επηρεάζουν τη χώρα και την εσωτερική πολιτική. Αυτό ισχύει βεβαίως όταν πρόκειται για εθνικές εκλογές όπως αυτές που μόλις έλαβαν χώρα.

Αυτό δημιούργησε διαμάχη αυτό το Σαββατοκύριακο με επίκεντρο τον Έλον Μασκ σχετικά με την τουρκική λογοκρισία στο Twitter και την αντίδραση της εταιρείας.

Δείτε το πρώτο τουίτ όπου ο δημοσιογράφος του Bloomberg Matthew Yglesias επισημαίνει αυτό λέγοντας…

Η τουρκική κυβέρνηση ζήτησε από το Twitter να λογοκρίνει τους αντιπάλους του ακριβώς πριν από τις εκλογές και συμμορφώθηκε με αυτό ο @elonmusk — θα πρέπει να δημιουργήσει μερικές ενδιαφέρουσες αναφορές για τα αρχεία Twitter. https://t.co/RDrGS75Au5

— Matthew Yglesias (@mattyglesias) 13 Μαΐου 2023

Του απαντάει μετά ο Ελον Μάσκ και του λέγει..

Σου έπεσε ο εγκέφαλος από το κεφάλι, Υγκλέσια; Η επιλογή είναι να περιοριστεί πλήρως το Twitter ή να περιοριστεί η πρόσβαση σε ορισμένα tweets. Ποιό θέλεις?

— Elon Musk (@elonmusk) 13 Μαΐου 2023

Μετά πετάγεται στη συζήτηση ένας ανεξάρτητος ερευνητικός δημοσιογράφος με το όνομα Μπράιαν Κρασενστάιν και λέγει…

Συμφωνώ με αυτήν την κίνηση του Twitter για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Ένα αίτημά μου θα ήταν μια δημόσια ανακοίνωση σχετικά με τους λόγους του αποκλεισμού. Η διαφάνεια θα έκανε πολύ δρόμο.

— Brian Krassenstein (@krassenstein) 13 Μαΐου 2023

Με τον Μάσκ να του απαντάει..

Θα μπορούσαμε να δημοσιεύσουμε αυτό που μας έστειλε η κυβέρνηση στην Τουρκία. Θα το κάνω.

— Elon Musk (@elonmusk) 13 Μαΐου 2023

ΚΑΝΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΑΣΚ!!!

Μην ξεχνάμε επίσης την ιδιωτική συνάντηση που είχαν Ερντογάν και Μάσκ κατά τη διάρκεια του…ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ..!!!

Δεδομένων πάντων τούτων, τι μάς λέγουν όλα αυτά για τη σχέση Ερντογάν – Μάσκ;;; Δεν είναι με τη …ΔΥΣΗ Ο ΜΑΣΚ, η όποια Δύση αποσκοπεί στην…ΡΙΞΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ;;;

Μήπως ο Μάσκ έχει κάνει μια συμφωνία και με τους…ΡΩΣΟΥΣ που είναι σύμμαχοι της κυβερνήσεως Ερντογάν;;; Διαβάστε επίσης το άρθρο μας Πρώην επικεφαλής του διαστημικού προγράμματος της Ρωσίας: Η Ρωσία δεν θα καταρρίψει δορυφόρους Starlink. Χεχεχεχε…

Πρώην επικεφαλής του διαστημικού προγράμματος της Ρωσίας: Η Ρωσία δεν θα καταρρίψει δορυφόρους Starlink

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr