Home ΔΙΕΘΝΗ New York Times: Έγγραφα που διέρρευσαν δείχνουν τον σχεδιασμό των ΗΠΑ τόσο για το θάνατο του…Πούτιν όσο και του…Ζελένσκι

New York Times: Έγγραφα που διέρρευσαν δείχνουν τον σχεδιασμό των ΗΠΑ τόσο για το θάνατο του…Πούτιν όσο και του…Ζελένσκι

by _
0 comment 237 views

New York Times: Έγγραφα που διέρρευσαν δείχνουν τον σχεδιασμό των ΗΠΑ τόσο για το θάνατο του…Πούτιν όσο και του…Ζελένσκι

Έγγραφο που διέρρευσε περιγράφει σενάρια μπαλαντέρ στη σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας

Τα σενάρια, όπως αξιολογήθηκαν από την Υπηρεσία Στρατιωτικών Πληροφοριών περιλαμβάνουν τον θάνατο των προέδρων Βλαντιμίρ Πούτιν της Ρωσίας και Βολοντίμιρ Ζελένσκι της Ουκρανίας.

-Μετάφρασις του Ιωάννη Κουντούρη από το GreekNewsOnDemand.com

Πρωτοδημοσιεύτηκε στις 15 Απριλίου 2023 

Οι New York Times ανέφεραν ότι έγγραφα που διέρρευσαν δείχνουν ότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες σχεδιάζουν τον θάνατο του Πούτιν.

Έγγραφα που προέκυψαν από διαρροή απόρρητου υλικού από το Πεντάγωνο αποκαλύπτουν τις ανησυχητικές πληροφορίες ότι οι ΗΠΑ περιέγραψαν 4 σενάρια «μπαλαντέρ» που θα μπορούσαν να συμβούν στον πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Εδώ το άθρο >> https://www.nytimes.com/2023/04/11/world/europe/leaked-documents-russia-ukraine.html

Αυτά τα σενάρια, αναφέρουν οι New York Times, περιλαμβάνουν υποθετικά σενάρια τόσο του θανάτου του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν όσο και του Ουκρανού Βολοντίμιρ Ζελένσκι, καθώς και «την απομάκρυνση της ηγεσίας των ρωσικών Ένοπλων Δυνάμεων και ένα ουκρανικό χτύπημα στο Κρεμλίνο».

Δεν είναι σαφές τι σκοπεύουν να κάνουν οι ΗΠΑ σε περίπτωση που σκοτωθεί ο Πούτιν, αν και ανησυχούν ουσιαστικά για ένα χτύπημα της Ουκρανίας στο Κρεμλίνο. Το Πεντάγωνο πιστεύει ότι θα μπορούσε να οδηγήσει σε κλιμάκωση του πολέμου, κινητοποίηση πλήρους κλίμακας και πιθανή χρήση πυρηνικών όπλων από τον Πούτιν.

Οι φόβοι για ένα χτύπημα στο Κρεμλίνο θα μπορούσαν να είναι μέρος του σκεπτικού της κυβέρνησης Μπάιντεν για τη μη αποστολή πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς στο Κίεβο.

Τα έγγραφα που διέρρευσαν που έλαβε η Miami Herald από το Πεντάγωνο αποκαλύπτουν την έκταση της επιρροής της Ρωσίας και της Κίνας στη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική.

ΠΗΓΗ >>

Leaked Documents Show American Intelligence Planning For Putin’s Assassination

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr