Home Greek News ΝΑ ΓΙΑΤΙ κόβει τα δένδρα στην Αθήνα ο Μπακογιάννης (;) – Τα δένδρα τυχαίνει να επιβραδύνουν τα σήματα…5G!!!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ κόβει τα δένδρα στην Αθήνα ο Μπακογιάννης (;) – Τα δένδρα τυχαίνει να επιβραδύνουν τα σήματα…5G!!!

by _
0 comment 344 views

Illustration: Annelise Capossela/Axios

ΝΑ ΓΙΑΤΙ κόβει τα δένδρα στην Αθήνα ο Μπακογιάννης (;) – Τα δένδρα τυχαίνει να επιβραδύνουν τα σήματα…5G!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 07 Απριλίου 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Διαβάστε το πρώτο μας άρθρο πάνω σε αυτό το θέμα με τίτλο Συλλάβετε τον Κώστα Μπακογιάννη ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!! Κάνει εγκλήματα εις βάρος του φυσικού περιβαλλόντος της Αθήνας κόβοντας δένδρα χωρίς λόγο και σκοπό χάριν των συμφερόντων του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ!!! για να δείτε τι κάνει ο δήμαρχος Αθηνών Κώστας Μπακογιάννης στα δένδρα στο κέντρο της Αθήνας.

Συλλάβετε τον Κώστα Μπακογιάννη ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!! Κάνει εγκλήματα εις βάρος του φυσικού περιβαλλόντος της Αθήνας κόβοντας δένδρα χωρίς λόγο και σκοπό χάριν των συμφερόντων του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ!!!

Τις αποκαλύψεις μας για αυτό το θέμα τις έχουν αναπαραγάγει κι άλλα σάιτ, όπως αυτό του σάιτ MAKELEIO.gr με τίτλο Κρανίου τόπος η Αθήνα του Κώστα Μπακογιάννη: Εικόνες – ΣΟΚ από την Βασιλίσσης Σοφίας, όπου διβάζουμε…

——————————

Βασιλίσσης Σοφίας πριν και μετά….
Έκοψαν όλα τα δέντρα…

Υπάρχει φυσικά η δικαιολογία του περιβόητου σκαθαριού που τρώει τις μουριές αλλά όταν κόβεις ένα δέντρο φυτεύεις αυτόματα ένα άλλο. Δεν αφήνεις την Αθήνα κρανίου τόπο. Είναι ντροπή.

4E04F4DA 643B 4EB6 B11F A6FAAED08A10

0B94ECDE 7459 41CF 9430 F4F0EE9C33FD

E2EE1316 3022 4B62 AB31 86DCD44590A9

——————————

ΩΣΤΟΣΟ, υπάρχουν αναφορές πως τα δένδρα στα κέντρα των μεγάλων πόλεων της Ελλάδος τα κόβουν ΚΑΙ ΕΚΕΙ–όλως περιέργως.

ΕΙΔΑΤΕ ΟΜΩΣ καμιά ανακοίνωση του Δήμου Αθηνών ότι εμπρόκειτο να κόψουν αυτά τα δένδρα στην Βασιλίσσης Σοφίας για λόγους δημόσιας υγείας, κτλ, λόγω των ΔΗΘΕΝ σκαθαριών, κτ.λ.??? ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ!!!

ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΓΙΑ ΑΡΑΓΕ;;;

Σύμφωνα λοιπόν με το μεγάλο αμερικανικό σάιτ AXIOS.com, διαβάζουμε τα εξής…ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ όσον αφορά την επίδραση που κάνουν τα δέντρα στα σήματα…5G….

–––––––––––––––––––––

Ξεπερνώντας το πρόβλημα που έχουν τα δέντρα με το 5G

-Μάργκαρετ Χάρντινγκ ΜακΓκιλ

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι τα δέντρα μπορούν να επιβραδύνουν ορισμένα σήματα 5G. Μια πρόσφατη ομοσπονδιακή μελέτη στοχεύει να υπολογίσει πόσο, προκειμένου να δημιουργηθούν πιο ακριβή μοντέλα πρόβλεψης ισχύος σήματος.

Γιατί έχει σημασία: Το 5G έχει τη δυνατότητα να υπερφορτίσει ασύρματα δίκτυα, αλλά η διάθεσή του έχει αποκαλύψει μια σειρά από περίπλοκες προκλήσεις.

Τι βρήκαν: Ερευνητές στο Εθνικό Ινστιτούτο Προτύπων και Τεχνολογίας μέτρησαν την ισχύ των σημάτων που βασίζονται στο φάσμα κυμάτων χιλιοστών υψηλής συχνότητας μέσω διαφορετικών τύπων δέντρων κατά τη διάρκεια διαφορετικών εποχών του έτους.

Οι ερευνητές γνώριζαν ότι εμπόδια όπως το φύλλωμα ή ακόμα και η βροχή θα μπορούσαν να μειώσουν την ισχύ του σήματος κυμάτων χιλιοστών, αλλά η ομάδα NIST ήθελε να μετρήσει με μεγαλύτερη ακρίβεια την πρόσκρουση των δέντρων.

Οι ερευνητές πραγματοποίησαν μετρήσεις σε επτά είδη δέντρων στην πανεπιστημιούπολη τους στο Gaithersburg του Μέριλαντ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, όσο πιο πολλά φύλλα έχει το δέντρο, τόσο περισσότερη δύναμη χάνει το σήμα, είπε στον Axios η Nada Golmie, επικεφαλής του τμήματος ασύρματων δικτύων της NIST στο Εργαστήριο Τεχνολογίας Επικοινωνιών.

Η έρευνα, η οποία αποτελεί μέρος ενός συνεχιζόμενου έργου, στοχεύει να παρέχει πιο ακριβείς μετρήσεις αυτής της απώλειας σήματος, τις οποίες ο Golmie λέει ότι μοιράζεται το NIST για να βοηθήσει να γίνει πιο ακριβής η μοντελοποίηση.

Τι λένε: “Παρέχοντας μετρήσεις και μεθόδους μέτρησης, δίνουμε τη δυνατότητα στους άλλους να εκτιμήσουν με μεγαλύτερη ακρίβεια, με ακρίβεια την απώλεια, ώστε να μπορεί να ξεπεραστεί”, είπε ο Golmie. «Πιστεύουμε ότι μπορεί να ξεπεραστεί».

Η μεγάλη εικόνα: Η Verizon χρησιμοποιεί ήδη φάσμα κυμάτων χιλιοστών για ορισμένες από τις υπηρεσίες 5G της, αλλά τόσο η ίδια όσο και η AT&T σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν ραδιοκύματα σε χαμηλότερη συχνότητα γνωστή ως ζώνη C για την επέκταση της υπηρεσίας 5G.

Το φάσμα σε αυτή τη χαμηλότερη συχνότητα μπορεί να διεισδύσει καλύτερα στα εμπόδια, αλλά η ζώνη C έρχεται με το δικό της σύνολο αντιπαραθέσεων εν μέσω ανησυχιών από την αεροπορική βιομηχανία σχετικά με πιθανές παρεμβολές. (Η T-Mobile δεν χρησιμοποιεί τη ζώνη C για τις υπηρεσίες 5G και έχει αποφύγει το δράμα.)

Τι ακολουθεί: Με περισσότερες υπηρεσίες που συνωστίζονται στα ραδιοκύματα, η Golmie λέει ότι η χρήση του φάσματος κυμάτων χιλιοστών – και η υπέρβαση των περιορισμών του – θα είναι απαραίτητη.

«…και η υπέρβαση των περιορισμών του – θα είναι απαραίτητη.»…

–––––––––––––––––––––––

Είναι γνωστόν τοις πάσι ότι η ανθελληνική κυβέρνηση έχει ήδη αρχίσει να δρομολογεί το 5G…ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Οπότε, ΜΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ…ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ…ΝΕΚΡΟΥΣ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr