Home ΔΙΕΘΝΗ Το Ισραήλ βομβάρδισε περιοχή της Ελληνορθόδοξης πόλης Σαφίτα στη Συρία! – ΒΙΝΤΕΟ

Το Ισραήλ βομβάρδισε περιοχή της Ελληνορθόδοξης πόλης Σαφίτα στη Συρία! – ΒΙΝΤΕΟ

by _
0 comment 194 views
Το Ισραήλ βομβάρδισε περιοχή της Ελληνορθόδοξης πόλης Σαφίτα στη Συρία! ΒΙΝΤΕΟ
Το Ισραήλ βομβάρδισε περιοχή της Ελληνορθόδοξης πόλης Σαφίτα στη Συρία! ΒΙΝΤΕΟ

Το Ισραήλ βομβάρδισε περιοχή της Ελληνορθόδοξης πόλης Σαφίτα στη Συρία! – ΒΙΝΤΕΟ


Το Ισραήλ βομβάρδισε περιοχή της Ελληνορθόδοξης πόλης Σαφίτα στη Συρία! Νέα επίθεση του Ισραήλ κατά σεισμόπληκτης Συρίας και χειμαζόμενης από τις ολέθριες συνέπειες του 10ετούς πολέμου. Τα ισραηλινά μαχητικά χτύπησαν στις 7.15 π.μ της Κυριακής κυρίως περιοχή της Ελληνορθόδοξης πόλης Σαφίτα στην περιφέρεια της Ταρτούς. 3 Σύριοι στρατιωτικοί στρατιωτικοί τραυματίστηκαν σε ισραηλινή πυραυλική επίθεση σε πολλά σημεία στα προάστια της Ταρτούς και της Χάμας. Χτυπάνε Σαφίτα, Μασιάφ,Ταρτούς χτυπάνε τα πιο ασφαλή κα δημοκρατικά σημεία της Συρίας που δεν πάτησε πόδι ισλαμιστή τρομοκράτη κατά τον 10ετή πόλεμο. Το Ισραήλ με την ανοχή της διεθνούς κοινότητας έχει κηρύξει έναν μονομερή πόλεμο κατά της Συρίας.Υπάρχει τουλάχιστον 1 νεκρός έχει βγει και η φωτογραφία του. Έπεσε στο Μασιάφ στη Χάμα.. είναι ο Ali Bodour που υπέκυψε στα τραύματα του

Τουρκία, Ισραήλ,τζιχαντιστές-ισλαμιστές και ΗΠΑ πολεμούν τη Συρία καταπατούν συριακό έδαφος. Αυτός είναι ο άξονας του κακού, η ετερόκλητη συμμαχία τους..Και όταν δεν θα σείεται η γη από σεισμούς θα σείεται ο τόπος από ισραηλινούς απρόκλητους βομβαρδισμούς…

Στρατιωτική πηγή είπε στο SANA ότι ο ισραηλινός εχθρός πραγματοποίησε αεροπορική επίθεση σήμερα το πρωί με πυραύλους από τον βόρειο Λίβανο εναντίον σημείων στα προάστια Ταρτούς και Χάμα, λέγοντας ότι η αεράμυνα αναχαίτισε τους πυραύλους και κατέρριψε αρκετούς από αυτούς.

Η πηγή πρόσθεσε ότι από την επίθεση τραυματίστηκαν τρεις στρατιώτες( σσ ο 1 υπέκυψε είναι νεκρός) και υλικές ζημιές αναφέρει το sana.

Η συριακή αεράμυνα απάντησε στην αεροπορική επίθεση Ισραήλ σε στρατιωτική περιοχή Masyaf στην επαρχία της Hama.

Ομοίως τα ισραηλινά πλήγματα στόχευσαν σημεία νότια της πόλης Σαφίτα και στην ύπαιθρο Ταρτούς.Πηγές ισχυρίζονται ότι το Ισραήλ βομβάρδισε το επιστημονικό ερευνητικό κέντρο στο χωριό Tal Termos στην περιοχή Safita της Tartous και αποθήκες όπλων.

Σε κάθε περίπτωση ήταν μια συγχρονισμένη επίθεση στο ηρωικό Masyaf όσο και στο λόφο Al-Termus δίπλα στην Safita.



το λημέρι του Αρχάγγελου Μιχαήλ στη Σαφίτα

ΠΗΓΗ > dimpenews.com

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr