Home Greek News Ξυλοκόπησαν τον Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια – Μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό»

Ξυλοκόπησαν τον Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια – Μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό»

by _
0 comment 215 views
Ξυλοκόπησαν τον Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια – Μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό»
Ξυλοκόπησαν τον Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια – Μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό»

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης στα Εξάρχεια – Τι συνέβη

Ξυλοκόπησαν τον Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια – Μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό»


Ο Γενικός Γραμματέας του ΜΕΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, περικυκλώθηκε από περίπου 20 -30 άτομα και ένας εξ αυτών τον χτύπησε στο πρόσωπο, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης με τη συντονιστική του Diem25 σε εστιατόριο στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάνης Βαρουφάκης έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος και ένα άτομο τον κλώτσησε και τον γρονθοκόπησε.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Βαλτετσίου στα Εξάρχεια.



Μάλιστα, ο Γιάνης Βαρουφάκης μεταφέρθηκε στον νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με εκδορές ενώ φέρει και κάταγμα στη ρινική χώρα και θα του τοποθετηθεί νάρθηκας. Προληπτικά θα υποβληθεί και σε αξονική τομογραφία.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ οι οποίοι και αναζητούν τους δράστες. Παράλληλα, κλιμάκιο της Κρατικής Ασφάλειας μεταβαίνει στο νοσοκομείο ώστε να πάρουν κατάθεση από τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Πρόκειται για μία προβοκατόρικη επίθεση 4 ατόμων. Μπήκαν μέσα στο εστιατόριο την ώρα που ο Γιάνης Βαρουφάκης βρισκόταν με την συντονιστική του Diem25.

Από την πρώτη στιγμή βιντεοσκοπούσαν την επίθεση, πρόκειται για άτομα σχεδόν επαγγελματίες και ήταν μαυροφορεμένοι. Ο Βαρουφάκης βρίσκεται στον Ευαγγελισμό».

Ευχές για ταχεία ανάρρωση από Γεωργιάδη, Οικονόμου, Θεοδωρικάκο

Στον Γιάνη Βαρουφάκη έσπευσαν να ευχηθούν ταχεία ανάρρωση οι Άδωνις Γεωργιάδης, Γιάννης Οικονόμου αλλά και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση, έπειτα από την επίθεση που δέχτηκε.



Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη τη στιγμή τον Γιάνη Βαρουφάκη δεν συνόδευε η αστυνομική φρουρά που του έχει διατεθεί, ως αρχηγό κόμματο.

Απερίφραστα καταδικάζει ο Κυβερνητικός Επρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου για τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης στα Εξάρχεια.

Συγκεκριμένα σε δήλωσή του ο κ. Οικονόμου αναφέρει:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση στον Γραμματέα του ΜΕΡΑ 25 κ. Γ. Βαρουφάκη. Στην δημοκρατία μας δεν χωρούν τραμπουκισμοί και δεν είναι ανεκτή οποιαδήποτε μορφή βίας. Η ελληνική αστυνομία θα κάνει ότι απαιτείται προκειμένου οι δράστες να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη».



Περαστικά στον Γενικό Γραμματέα του ΜΕΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη ευχήθηκε με ανάρτηση του στο Twitter και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι το 2015, ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε πέσει θύμα επίθεσης, όταν είχε βρεθεί ξανά στο ίδιο εστιατόριο με την σύζυγό του, Δανάη Στράτου. Στο περιστατικό τότε ενεπλάκησαν περίπου 40 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. Είχαν μπει στο εστιατόριο και πέταξαν ένα μπουκάλι νερού προς το ζευγάρι και του φώναξαν να φύγει από τα Εξάρχεια.

ΠΗΓΗ >> https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1404947/ksylokopisan-ton-giani-varoufaki-sta-eksarxeia

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr