Home ΗΠΑ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ!!! – Τρένο έπεσε σε ανατρεπόμενο φορτηγό στο Οχάιο, σκοτώθηκε υπάλληλος της Norfolk Southern

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ!!! – Τρένο έπεσε σε ανατρεπόμενο φορτηγό στο Οχάιο, σκοτώθηκε υπάλληλος της Norfolk Southern

by _
0 comment 224 views
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ!!! – Τρένο έπεσε σε ανατρεπόμενο φορτηγό στο Οχάιο, σκοτώθηκε υπάλληλος της Norfolk Southern
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ!!! – Τρένο έπεσε σε ανατρεπόμενο φορτηγό στο Οχάιο, σκοτώθηκε υπάλληλος της Norfolk Southern

Εικόνα μέσω: WDTN

Τρένο έπεσε σε ανατρεπόμενο φορτηγό στο Οχάιο, σκοτώθηκε υπάλληλος της Norfolk Southern

Μπρένταν Τέιλορ
7 Μαρτίου 2023 10:03 π.μ

Υπάλληλος του Norfolk Southern σκοτώθηκε όταν τρένο συγκρούστηκε με ανατρεπόμενο φορτηγό στο Κλίβελαντ του Οχάιο νωρίς το πρωί της Τρίτης.

Ο σιδηροδρομικός εργάτης, που ταυτοποιήθηκε ως μηχανοδηγός, σκοτώθηκε στη σύγκρουση σε ένα σύνολο σιδηροδρομικών γραμμών που διασχίζουν το εργοστάσιο χαλυβουργίας Cleveland Cliffs Cleveland Works στη West 3rd Street, σύμφωνα με αναφορές.

Αυτό είναι το πιο πρόσφατο σιδηροδρομικό περιστατικό της πολιτείας.

Το Σαββατοκύριακο, ένα τρένο του Norfolk Southern εκτροχιάστηκε στο Σπρίνγκφιλντ.

Ένας πολύ μεγαλύτερος εκτροχιασμός στην Ανατολική Παλαιστίνη τον περασμένο μήνα είχε ως αποτέλεσμα μαζικές εκκενώσεις και παρατεταμένες περιβαλλοντικές ανησυχίες.

Το Norfolk Southern εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση στα ΜΜΕ:

Η Norfolk Southern Corporation δήλωσε ότι ο Louis Shuster, ένας μηχανοδηγός τρένου της Norfolk Southern, τραυματίστηκε θανάσιμα νωρίς το πρωί της Τρίτης στην ιδιοκτησία Cleveland-Cliffs Cleveland Works στο Κλίβελαντ του Οχάιο. Αυτή τη στιγμή, οι αξιωματούχοι αναφέρουν ότι ο μηχανοδηγός χτυπήθηκε από ανατρεπόμενο φορτηγό καθώς ένα τρένο Norfolk Southern περνούσε από μια διάβαση στις εγκαταστάσεις.

Η Norfolk Southern έχει έρθει σε επαφή με την οικογένεια του μαέστρου και θα κάνει ό,τι μπορεί για να υποστηρίξει αυτούς και τους συναδέλφους του. Θλίβουμε σήμερα την απώλεια ενός συναδέλφου. Οι καρδιές μας είναι με τα αγαπημένα του πρόσωπα σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο.

Η εταιρεία συνεργάζεται με το αστυνομικό τμήμα του Κλίβελαντ και τους εκπροσώπους του Cleveland-Cliffs για να επιβεβαιώσουν τις λεπτομέρειες και να μάθουν ό,τι είναι δυνατό για το περιστατικό. Επιπλέον, η εταιρεία έχει έρθει σε επαφή με τον κυβερνήτη του Οχάιο Mike DeWine, την ηγεσία του συνδικάτου SMART-TD και την ηγεσία του Cleveland-Cliffs.

Περισσότερες πληροφορίες θα δημοσιοποιηθούν σε συντονισμό με τις αρχές επιβολής του νόμου μόλις γίνουν διαθέσιμες.

Train crashes into dump truck in Ohio, Norfolk Southern employee killed

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr