Home ΗΠΑ Ο μεγαλύτερος πάροχος υγειονομικής περίθαλψης των ΗΠΑ πληρώνει μεγάλα μπόνους σε γιατρούς για τη δολοφονία παιδιών με το εμβόλιο κορωνοϊού!!!

Ο μεγαλύτερος πάροχος υγειονομικής περίθαλψης των ΗΠΑ πληρώνει μεγάλα μπόνους σε γιατρούς για τη δολοφονία παιδιών με το εμβόλιο κορωνοϊού!!!

by _
0 comment 255 views

Ο μεγαλύτερος πάροχος υγειονομικής περίθαλψης των ΗΠΑ πληρώνει μεγάλα μπόνους σε γιατρούς για τη δολοφονία παιδιών με το εμβόλιο κορωνοϊού!!!

JealousPhinehas

@JealousPhinehas

Απαντώντας σε…

@ichudov

https://wellnessandequality.com/2016/06/20/how-much-money-do-pediatricians-really-make-from-vaccines/…

“Ο Μπλε Σταυρός (Blue Cross) πληρώνει στον γιατρό σας ένα μπόνους 40.000 $ για τον πλήρη εμβολιασμό 100 ασθενών κάτω των 2 ετών. Εάν ο γιατρός σας καταφέρει να εμβολιάσει πλήρως 200 ασθενείς, αυτό το μπόνους ανεβαίνει στα 80.000 $.”

“χάστε ολόκληρο το μπόνους εκτός εάν >= 63% των ασθενών είναι πλήρως εμβολιασμένοι”

Περισσότερα ΕΔΩ.

Ο Σύνδεσμος Blue Cross Blue Shield (BCBS, BCBSA) είναι μια ομοσπονδία ή υπεροργανισμός 34 ανεξάρτητων και τοπικών εταιρειών BCBSA που παρέχουν ασφάλιση υγείας στις Ηνωμένες Πολιτείες σε περισσότερα από 115 εκατομμύρια άτομα. Ιδρύθηκε το 1982 από τη συγχώνευση των δύο ομώνυμων οργανισμών της: η Blue Cross ιδρύθηκε το 1929 και έγινε η Blue Cross Association το 1960, ενώ η Blue Shield εμφανίστηκε το 1939 και η Blue Shield Association δημιουργήθηκε το 1948.

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr