Home Greek News ΦΡΙΚΗ – Δνση. Κυκλοφορίας ΟΣΕ σε επιστολή προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Απρ. 2022: «Το σύστημα τηλεχειρισμού κλειδώνει διαδρομές που δεν του έχει ζητήσει ο χειριστής.»

ΦΡΙΚΗ – Δνση. Κυκλοφορίας ΟΣΕ σε επιστολή προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Απρ. 2022: «Το σύστημα τηλεχειρισμού κλειδώνει διαδρομές που δεν του έχει ζητήσει ο χειριστής.»

by _
0 comment 295 views

ΦΡΙΚΗ – Δνση. Κυκλοφορίας ΟΣΕ σε επιστολή προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Απρ. 2022: «Το σύστημα τηλεχειρισμού κλειδώνει διαδρομές που δεν του έχει ζητήσει ο χειριστής.»


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 09 ΜΑΡ. 2023 |Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Δεν ήξεραν, δεν έφταιγαν, δεν κατάλαβαν…. αλλά,

Θα ψάξουν να εντοπίσουν τα σφάλματα.

Διαβάστε τι αναφέρει η εξής επιστολή από τον Απρίλ. του 2022 του ΟΣΕ προς τον Δ.Σ. σχετικά με την γενική ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ του συστήματος ΙΝΤΕΡΛΟΚΙΝΚ ΤΧΙ και.ΦΡΙΞΤΕ!!!….

Οργανισμός σιδηροδρόμων Ελλάδας

Θέμα: δυσλειτουργία συστήματος ΙΝΤΕΡΛΟΚΙΝΚ ΤΧΙ

Προς: Γρ. διευθύνοντα συμβούλου ιεραρχικά μέσω ΔΚ/ΥΥΚΜΘ/ΤΕ.Θ

Ανακεφαλαιώνοντας τα προβλήματα του συστήματος τηλεχειρισμού του ΤΧΙ, ένα τεράστιο πρόβλημα για την ασφαλή κυκλοφορία, σε ένα από τα πιο κομβικά σημεία της Ελλάδος,…

Δεν λειτουργεί το photo σήμα 01 προς οποιαδήποτε κατευθύνση. Αυτό σημαίνει πως δεν σηματοδοτεί, δεν διά διευθετεί τις αιχμές και δεν χαράζει σε οποιαδήποτε διαδρομή….

Κάποιες φορές το σύστημα τηλεχειρισμού κλειδώνει διαδρομές που δεν του έχει ζητήσει ο χειριστής. Το ίδιο μπορεί να συμβεί δίχως να είναι ορατές στον πίνακα αλλά γίνεται αντιληπτό επειδή μπλοκάρει τις αιχμές….

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ!!!..

 

 

 

Λάρισα, Εκτροχιασμός τρένου, σύγκρουση τρένων Στη Λάρισα, Τέμπη, τρένα, αμαξοστοιχίες, σταθμάρχης

#Λάρισα, #Εκτροχιασμόςτρένου, #σύγκρουσητρένωνΣτηΛάρισα, #Τέμπη, #τρένα, #αμαξοστοιχίες, , OSE, Οργανισμός Σιδηροδρόμων της Ελλάδας

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr