Home ΔΙΕΘΝΗ ΣΟΥΠΕΡ ΦΡΙΚΗ!!! – Ο Πάπας Φραγκίσκος δηλώνει ότι «οι παιδόφιλοι έχουν ιδιαίτερη θέση στον…παράδεισο»

ΣΟΥΠΕΡ ΦΡΙΚΗ!!! – Ο Πάπας Φραγκίσκος δηλώνει ότι «οι παιδόφιλοι έχουν ιδιαίτερη θέση στον…παράδεισο»

by _
0 comment 385 views
Ο Πάπας Φραγκίσκος δηλώνει …
Ο Πάπας Φραγκίσκος δηλώνει …

Ο Πάπας Φραγκίσκος δηλώνει ότι «οι παιδόφιλοι έχουν ιδιαίτερη θέση στον παράδεισο»

20 Φεβρουαρίου 2023 Baxter Dmitry

Ο Πάπας Φραγκίσκος έχει σκανδαλίσει τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης δηλώνοντας ότι η παιδεραστία είναι μια μυστηριώδης ασθένεια και δεν πρέπει να κρίνουμε αυτούς που υποφέρουν από αυτήν.

Ο Πάπας Φραγκίσκος έχει σκανδαλίσει τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης δηλώνοντας ότι η παιδεραστία είναι μια μυστηριώδης ασθένεια και δεν πρέπει να κρίνουμε αυτούς που υποφέρουν από αυτήν. Αντίθετα, σύμφωνα με τον πάπα, πρέπει να δεχτούμε ότι ο Θεός αγαπά τους παιδεραστές, τους δημιούργησε για κάποιο λόγο και τους έχει κρατήσει μια ξεχωριστή θέση στον παράδεισο.

Σύμφωνα με τον Φραγκίσκο, πρέπει να αποδεχτούμε τους παιδόφιλους γιατί υπήρξαν σε όλη την ιστορία, σε όλους τους πολιτισμούς και τις κοινωνίες. «Η σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων είναι, και ιστορικά ήταν, ένα ευρέως διαδεδομένο φαινόμενο σε όλους τους πολιτισμούς και τις κοινωνίες», είπε. «Μου θυμίζει η σκληρή θρησκευτική πρακτική, που κάποτε ήταν ευρέως διαδεδομένη σε ορισμένους πολιτισμούς, της θυσίας ανθρώπινων όντων –συχνά παιδιών– σε παγανιστικές τελετές».

Οι δηλώσεις του Πάπα Φραγκίσκου έχουν σκανδαλίσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης κληρικών, και είναι κατανοητό. Οι ακτιβιστές για τους επιζώντες της σεξουαλικής κακοποίησης κληρικών αντέδρασαν με μανία όταν ο Πάπας Φραγκίσκος αρνήθηκε να υποσχεθεί μια προσέγγιση «μηδενικής ανοχής» με τους παιδόφιλους ιερείς και τους επισκόπους που συγκαλύπτουν τα εγκλήματά τους καθώς έκλεινε μια σύνοδο κορυφής στο Βατικανό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://newspunch.com/pope-francis-declares-pedophiles-have-a-special-place-in-heaven/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr