Home ΔΙΕΘΝΗ Μεγάλη δίκη για το εμβόλιο της Pfizer σχετικά με κατηγορίες για απάτη επισημαίνεται από τον διεθνή Τύπο για πρώτη φορά

Μεγάλη δίκη για το εμβόλιο της Pfizer σχετικά με κατηγορίες για απάτη επισημαίνεται από τον διεθνή Τύπο για πρώτη φορά

by _
0 comment 346 views

Πίστωση εικόνας:
CFOTO/Future Publishing μέσω Getty Images

Μεγάλη δίκη για το εμβόλιο της Pfizer σχετικά με κατηγορίες για απάτη επισημαίνεται από τον διεθνή Τύπο για πρώτη φορά

IGOR CHUDOV | Καθημερινός Σκεπτικιστής
19 Φεβρουαρίου 2023, 7:13 π.μ

Είμαι ευχάριστα έκπληκτος που βλέπω τη μεγάλη γερμανική εφημερίδα Die Welt να αναφέρει ανοιχτά ότι οι κλινικές δοκιμές του εμβολίου Pfizer Covid ήταν γεμάτες από υποτιθέμενη απάτη. Τι αλλαγή!

Το άρθρο εξηγεί ότι η Pfizer αποτύφλωσε και αφαίρεσε πολλούς ασθενείς που υπέστησαν ανεπιθύμητες ενέργειες από τη δοκιμή του εμβολίου Covid. Δίνει επίσης παραδείγματα υποκειμένων της Pfizer των οποίων οι θάνατοι φαίνεται να έχουν συγκαλυφθεί. Ένα από τα θύματα που περιγράφονται από την Die Welt είναι το θέμα της Pfizer C4591001 1162 11621327, την ιστορία του οποίου ανακάλυψα εγώ τον Ιούλιο του 2022.

Η Welt έχει έγγραφα σύμφωνα με τα οποία ασθενής αρ. Ο 11621327 βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του τρεις μέρες μετά τη δεύτερη δόση, προφανώς από εγκεφαλικό. Ο ασθενής #11521497 πέθανε 20 ημέρες μετά τον εμβολιασμό, διάγνωση καρδιακής ανακοπής. «Σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση της επιστήμης, αυτά τα δύο περιστατικά θα αποδίδονταν στον εμβολιασμό», λέει η φαρμακοτεχνική του Βερολίνου Susanne Wagner, «ιδιαίτερα δεδομένου ότι η αμερικανική υγειονομική αρχή CDC διερευνά επί του παρόντος τα εγκεφαλικά σε εμβολιασμένα άτομα.

 

Όπως θυμάστε, οι ερευνητές της Pfizer απεφάνθησαν ότι αυτοί οι θάνατοι δεν είχαν σχέση.

Η Die Welt περιγράφει επίσης τον Αργεντινό δικηγόρο Augusto Roux, ο οποίος παρέμεινε ζωντανός, αλλά τα βάσανα του οποίου απορρίφθηκαν ως «άγχος».

Τρεις εβδομάδες αργότερα, ο υποψήφιος για δοκιμή Roux έλαβε τη δεύτερη δόση. Παρέμεινε υπό παρακολούθηση για 40 λεπτά και στη συνέχεια έφυγε από το νοσοκομείο νιώθοντας καλά. Στο σπίτι του ταξί ένιωσε άβολα και αργότερα είχε δύσπνοια, καυστικό πόνο στο στήθος, ναυτία και πυρετό. Τα ούρα του έγιναν μαύρα σαν κόλα και λιποθύμησε. Τρεις ημέρες αργότερα, ο Roux βρισκόταν στο νοσοκομείο Alemán, αρκετά τεστ PCR για Covid ήταν αρνητικά. Η ανώτερη ιατρός Gisela di Stilio σημείωσε στην έκθεση εξιτηρίου, η οποία είναι διαθέσιμη στη Welt: «Ανεπιθύμητη αντίδραση στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού (μεγάλη πιθανότητα).» Ο τομογράφος υπολογιστή είχε δώσει εικόνες υγρού στην καρδιά του Ρου. Μια περικαρδιακή εκροή.

Τους επόμενους μήνες, ο Ρου έχασε 14 κιλά, είχε προβλήματα με το συκώτι και η καρδιά του χτυπούσε μερικές φορές ακανόνιστα. … Η διάγνωση για τα συμπτώματα μετά τον δεύτερο εμβολιασμό είναι πολύ πιθανό να είναι «περικαρδίτιδα», φλεγμονή της καρδιάς. Όλα αυτά ταιριάζουν ακριβώς σε μια κλινική εικόνα που έχει και το Ινστιτούτο Paul Ehrlich στη λίστα με τις «σπάνιες παρενέργειες» για τα εμβόλια mRNA.

Σημειώστε πώς η Die Welt βάζει σαρκσστικά σε εισαγωγικά το “σπάνια παράπλευρα συμβάντα”.

Εκεί βρήκε καταπληκτικά πράγματα. Η ιστορία του, θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς, θα έπρεπε να εμφανίζεται στα βασικά έγγραφα μελέτης της Pfizer, αλλά δεν συμβαίνει. Τα έγγραφα της φαρμακευτικής εταιρείας αναφέρουν ότι ο Roux ενημέρωσε την ερευνητική ομάδα ότι νοσηλεύτηκε με πνευμονία και στις δύο πλευρές, μετά την αρχική αναφορά, η οποία ταξινομήθηκε ως «ανεπιθύμητη ενέργεια επιπέδου 1 τοξικότητας». Αυτό δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με το εμβόλιο, λέει ο φάκελος, μάλλον πρόκειται για «λοίμωξη από τον Covid». Ούτε λέξη ότι ο Roux είχε βγει αρνητικός στον κορωνοϊό σε αρκετές δοκιμές PCR.

Η εφημερίδα βρίσκει περισσότερες περιπτώσεις για φαινομενική απάτη της Pfizer:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://www.infowars.com/posts/pfizer-vaccine-trial-fraud-charges-set-out-in-mainstream-press-for-first-time/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr