Home Greek News Qatargate: Στη φυλακή παραμένει η Εύα Καϊλή – Θ’ ασκήσει έφεση

Qatargate: Στη φυλακή παραμένει η Εύα Καϊλή – Θ’ ασκήσει έφεση

Θα εκδικαστεί εντός 15 ημερών - Νέα δίωξη για «εγκληματική οργάνωση» - «Είναι μάνα, πρέπει να πάει στο παιδί της» είπε στην ακροαματική διαδικασία ο συνήγορός της, Σβεν Μαρί

by _
0 comment 281 views
Qatargate: Στη φυλακή παραμένει η Εύα Καϊλή – Θ’ ασκήσει έφεση
Qatargate: Στη φυλακή παραμένει η Εύα Καϊλή – Θ’ ασκήσει έφεση

Qatargate: Στη φυλακή παραμένει η Εύα Καϊλή – Θ’ ασκήσει έφεση

Θα εκδικαστεί εντός 15 ημερών – Νέα δίωξη για «εγκληματική οργάνωση» – «Είναι μάνα, πρέπει να πάει στο παιδί της» είπε στην ακροαματική διαδικασία ο συνήγορός της, Σβεν Μαρί

Υπό κράτηση παραμένουν Εύα Καϊλή και Αντόνιο Παντσέρι μετά και τις σημερινές ακροάσεις για το σκάνδαλο του Qatargate.

Βάσει της απόφασης, η Εύα Καϊλή θα παραμείνει στη φυλακή ακόμη δύο μήνες. Οι συνήγοροί της, ωστόσο, σε αντίθεση με ό,τι είχαν κάνει μέχρι σήμερα (όταν στη θέση του Σβεν Μαρί βρισκόταν ο Αντρέ Ριζόπουλος), πρόκειται ν’ ασκήσουν έφεση. Στην περίπτωση αυτή, η υπόθεσή της θα συζητηθεί εκ νέου σε 15 ημέρες.

Πάντως, δεν υπάρχουν νέα στοιχεία για την Εύα Καϊλή, είπαν οι συνήγοροι υπεράσπισης της. Κατά την ακρόαση, πρώτα τοποθετήθηκε για 10 λεπτά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, πάνω από 40 λεπτά ο Σβεν Μαρί, ενώ ζήτησε και η ίδια η κυρία Καϊλή να παρέμβει για ένα λεπτό.

Προφανώς και η Εύα Καϊλή και οι συνήγοροί της δεν έπεισαν τους δικαστές οι οποίοι λίγες ώρες μετά το τέλος της διαδικασίας αποφάσισαν να συνεχίσει να είναι κρατούμενη.

Όπώς, δε, έγινε γνωστό, πλέον υπάρχει και νέα κατηγορία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, την οποία πρόσθεσε ο ανακριτής στις 14 Φεβρουαρίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://www.protothema.gr/greece/article/1340877/qatargate-upo-kratisi-paramenei-i-eua-kaili-se-duo-mines-nea-akroasi/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr