Home ΗΠΑ Επιθέσεις σε τρένα στις ΗΠΑ και οι εκτροχιασμοί τους προκαλώντας διαρροές επικίνδυνων χημικών ουσιών στο περιβάλλον και σκοτώνοντας ζώα κι όχι μόνο!!! Αυτά είναι τα νέα και πιο τελευταία ΥΠΟΥΛΑ που κάνει το καθεστώς ΜΠΑΪΝΤΕΝ εις βάρος των ΗΠΑ!!!

Επιθέσεις σε τρένα στις ΗΠΑ και οι εκτροχιασμοί τους προκαλώντας διαρροές επικίνδυνων χημικών ουσιών στο περιβάλλον και σκοτώνοντας ζώα κι όχι μόνο!!! Αυτά είναι τα νέα και πιο τελευταία ΥΠΟΥΛΑ που κάνει το καθεστώς ΜΠΑΪΝΤΕΝ εις βάρος των ΗΠΑ!!!

by _
0 comment 371 views

Επιθέσεις σε τρένα στις ΗΠΑ και οι εκτροχιασμοί τους προκαλώντας διαρροές επικίνδυνων χημικών ουσιών στο περιβάλλον και σκοτώνοντας ζώα κι όχι μόνο!!! Αυτά είναι τα νέα και πιο τελευταία ΥΠΟΥΛΑ που κάνει το καθεστώς ΜΠΑΪΝΤΕΝ εις βάρος των ΗΠΑ!!!


Διαβάστε και το άρθρο με τίτλο Εικόνες Αποκάλυψης στο Οχάιο – Εικόνα που παραπέμπει σε πυρηνική έκρηξη, – Πληροφορίες για νεκρά ψάρια, πουλερικά, ακόμα και βοοειδή – Πλήρης συσκότιση από τα ΜΜΕ για να καταλάβετε τι συμβαίνει εδώ.

Εικόνες Αποκάλυψης στο Οχάιο – Εικόνα που παραπέμπει σε πυρηνική έκρηξη, – Πληροφορίες για νεκρά ψάρια, πουλερικά, ακόμα και βοοειδή – Πλήρης συσκότιση από τα ΜΜΕ

Δύο ακόμη τρένα εκτροχιάστηκαν στο Τέξας και τη Νότια Καρολίνα, ένα που μεταφέρει «επικίνδυνα υλικά»….

Δύο ακόμη τρένα, το ένα που μετέφερε «επικίνδυνα υλικά», εκτροχιάστηκαν στο Τέξας και τη Νότια Καρολίνα τη Δευτέρα.

Οι πιο πρόσφατοι εκτροχιασμοί έρχονται λίγες μέρες μετά τον εκτροχιασμό τρένου του Νότιο Νόρφολκ που μετέφερε τοξικά χημικά στην Ανατολική Παλαιστίνη του Οχάιο. Τα επικίνδυνα αερομεταφερόμενα χημικά ώθησαν τους αξιωματούχους να εκδώσουν εντολές υποχρεωτικής εκκένωσης και στέγασης σε ακτίνα ενός μιλίου από τον εκτροχιασμό.

Το InfoWars αναφέρει: Ένα τρένο Pacific Union εκτροχιάστηκε έξω από το Χιούστον του Τέξας ως αποτέλεσμα σύγκρουσης με φορτηγό 18 τροχών, σκοτώνοντας τον οδηγό.

Και υπήρχαν «επικίνδυνα υλικά στο χώρο», σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της Splendora.

Από το  Houston Public Media:

Η σύγκρουση μεταξύ ενός 18τροχου και τρένου Union Pacific σημειώθηκε λίγο πριν τις 7:30 π.μ. της Δευτέρας κατά μήκος του Interstate 69/U.S. 59 κοντά στη διασταύρωση του με τους δρόμους Fostoria και Midline, μεταξύ των πόλεων Splendora και Cleveland, σύμφωνα με τον υπαστυνόμο Troy Teller του αστυνομικού τμήματος Splendora. Είπε ότι 21 βαγόνια τρένου εκτροχιάστηκαν στη σύγκρουση και ότι μια ομάδα επικίνδυνων υλικών από την Union Pacific βρισκόταν στο σημείο και παρακολουθούσε την ποιότητα του αέρα ως προληπτικό μέτρο.



Ο εκπρόσωπος Τύπου της Union Pacific Robynn Tysver επιβεβαίωσε ότι τα πληρώματα της hazmat (επικίνδυνου υλικό) βρίσκονταν στο σημείο, προσθέτοντας ότι εκτιμάται ότι απελευθερώθηκαν 100 γαλόνια καυσίμου ντίζελ από το φορτηγό που ενεπλάκη στη σύγκρουση.

«Από ό,τι μας λένε και μας δείχνουν, δεν υπάρχουν σημαντικές χημικές ουσίες που πρέπει να ανησυχούμε», είπε ο Τέλερ. «Είναι περισσότερο οικιακά χημικά στο τρένο για σκοπούς λιανικής. Δεν είναι μεγάλη ποσότητα από αυτά που μας λένε».

Ώρες αργότερα, ένα τρένο εκτροχιάστηκε επίσης στο Enoree της Νότιας Καρολίνας τη Δευτέρα, χωρίς να αναφερθούν θύματα και η CSX Transportation, στην οποία ανήκει ο σιδηρόδρομος, βρίσκεται στο χώρο μαζί με πληρώματα έκτακτης ανάγκης.

Δεν είναι σαφές εάν μετέφερε επικίνδυνα υλικά.

____________________

-με πληροφορίες από >> https://newspunch.com/two-more-trains-derail-in-texas-south-carolina-one-carrying-hazardous-materials/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr